Elämyksiä "ikioman" järven rannalla!

Evon Luonto - kokous, loma, kalastus, juhlat

Evon Luonto – lepoa ja rauhaa erämaisessa ympäristössä keskellä ruuhkasuomea, ympäri vuoden. Puolitoista tuntia Helsingistä, tunti Tampereelta ja kolme varttia Lahdesta.

Evolla Ruuhijärven ja Syväjärven kohteemme sijaitsevat oman järven rannalla, ympäristössä ei ole muita huviloita. Vuokraan sisältyy siis "oma" järvi ja monipuoliset tilat syvässä rauhassaan. Evon Erähuvila puolestaan on ylhäisessä yksinäisyydessään rauhallisen metsätien varrella. Kaikki kohteet ovat kuitenkin lähellä Evon retkeilyalueen palveluja.

Aulangon Puistola sijaitsee nimensä mukaisesti Hämeenlinnan Aulangolla, keskellä Aulangon puistometsää Joutsenlammen naapurissa. Sijainti on ainutlaatuinen, sillä sen lähemmäs puistometsää ei voi majoittua.

Syväjärven-pitkospuut

 

Kokousta, kalasta, lomaile, ulkoile, samoile tai huilaa juuri kuten sinä, asiakkaasi tai ystäväsi haluatte. Meillä on omassa rauhassaan piilevät järvet, saunat, veneet, saaliskalat ja kalastusvälineet – kaikki valmiina odottamassa. Mutkattomat yritystilaisuudet, kokoukset, TYKY-palvelut, sukujuhlat, syntymäpäiväjuhlat, juhlatilat ja majoitustilat. Evon Luontoon ei maailman melu kuulu.

Seikkaile www-sivuillemme yläpalkin valikoista. Hämmästy miten lähellä yhdistyvät erämään rauha ja nykyajan mukavuudet. Alla olevista linkeistä voit myös tutustua palveluihimme:

Evon Luonnossa sielu lepää.

Lahjakorttikauppa

Liity sähköpostilistalle

Anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään, ja saa tarjouksia ja uutisia Evon Luonnolta.

 

FB logo2.jpg

Evon luonto kartalla

  footerLogo.pngPuh. +358 40 417 3627 / Kaj Järvinen   |  info@evonluonto.fi    |  www.evonluonto.fi