ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Evon Luonto - kokous, TYKY, loma, juhlat

Evon Luonto – lepoa ja rauhaa erämaisessa ympäristössä keskellä ruuhkasuomea, ympäri vuoden. Tarjoamme majoitus-, kokous- ja virkistyskäyttöön yksilöllisiä kohteita niin Evolla, Aulangolla kuin Lopellakin. Kaikissa kohteissamme asiakkaamme nauttivat omasta rauhasta - naapureita ei näy eikä kuulu.

ffevo-25.jpg

Evon retkeilyalueella sijaitsevat Ruuhijärven ja Syväjärven kohteemme ovat oman järven rannalla, ympäristössä ei ole muita huviloita. Vuokraan sisältyy siis "oma" järvi ja monipuoliset tilat syvässä rauhassaan. Evon Erähuvila puolestaan on ylhäisessä yksinäisyydessään rauhallisen metsätien varrella.

Aulangon Puistola sijaitsee nimensä mukaisesti Hämeenlinnan Aulangolla, keskellä Aulangon puistometsää Joutsenlammen naapurissa. Sijainti on ainutlaatuinen, sillä sen lähemmäs puistometsää ei ole mahdollista majoittua.

Lopen Erähuvila ja huhtikuussa 2018 valmistuva Räyskälän Suuri Huvila sijaitsevat luonnonkauniissa kantahämäläisessä järvimaisemassa reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Siellä voi nauttia nykyajan mukavuuksista patikka- ja melontareittien tuntumassa, vesistöjen äärellä ja metsän keskellä.

Aulangon Rauha on kolmen huvilakohteen muodotama kokonaisuus aivan Aulangonjärven rannalla. Sen ytimenä ovat upouusi Rantahuvila 5–20 henkilölle ja täydellisesti peruskorjattu Suuri Huvila jopa sadalle hengelle. Pienimuotoisempaa, mutta viihtyisämpää majoitusta tarjoaa puolestaan Rantakulman rakennuskokonaisuus.

Hämeen Privaatti on Hämeenlinnaan Evon retkeilyalueen tuntumaan huhtikuussa 2018 valmistuva täydellisesti saneerattu huvila omassa rauhassaan suurella metsäisellä tontilla. Myös tämä kohde on varustettu kaikilla nykyajan mukavuuksilla.

veneella.jpg

Kokousta, järjestä TYKY-päivä, kalasta, lomaile, ulkoile, samoile tai huilaa juuri kuten sinä, asiakkaasi tai ystäväsi haluatte. Meillä on omassa rauhassaan piilevät järvet, saunat, veneet, saaliskalat ja kalastusvälineet – kaikki valmiina odottamassa. Mutkattomat yritystilaisuudet, kokoukset, TYKY-palvelut, sukujuhlat, syntymäpäiväjuhlat, juhlatilat ja majoitustilat. Evon Luontoon ei maailman melu kuulu.

Seikkaile www-sivuillemme yläpalkin valikoista. Hämmästy miten lähellä yhdistyvät erämään rauha ja nykyajan mukavuudet. Alla olevista linkeistä voit myös tutustua palveluihimme:

Evon Luonnossa sielu lepää.

1.6.2018

Ostetaan talo!

Lahjakorttikauppa

Liity sähköpostilistalle

Anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään, ja saa tarjouksia ja uutisia Evon Luonnolta.

 

FB logo2.jpg

Evon luonto kartalla

    Puh. 0207 300 888 (ma-pe klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi  | Tarjouspyyntö