ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Evon Luonnon eräretket

Eräretket Evon Luonto Oy:lle toteuttaa Luonto-osuuskunta Willimieli. Kysy tarjous eräretkistä sähköpostitse info@evonluonto.fi tai puhelimitse 040 417 3627!


Evolainen ja Loppilainen Luontoreippailu

Toteutettavissa: Ympäri vuoden, kaikissa kohteissamme

Tilausaika vähintään: 1 viikko ennen tapahtumaa

Virkisty ja rentoudu reippailemalla upeassa hämäläisessä kansallismaisemassa! Evolainen Luontoreippailu soveltuu mainiosti vaikkapa kokousohjelman välissä tai sen lopuksi järjestettäväksi happihyppelyksi. Reippailussa patikoidaan oppaan johdolla Evon tai Lopen lähiluonnossa. Liikunnan lomassa havainnoidaan mm. ajankohtaisia luonnonilmiöitä, kasveja, eläinten jälkiä ja lintuja. Reippailun lisäksi myös rauhoitutaan ja herkistetään aistit interaktiivisen Metsäteatteri-kokemuksen avulla.

Luontoreippailun kesto on asiakkaan aikataulun mukaan 1–3 tuntia. Varustukseksi riittävät säänmukaiset ulkoilukengät ja normaali ulkoiluvaatetus.

Luontoreippailu alkaen noin 31 eur/hlö. Pyydä ryhmällesi räätälöity tarjous: info@evonluonto.fi


Luonto Lautasella!

Toteutettavissa: Touko-lokakuussa, kaikissa kohteissamme

Tilausaika vähintään: 2 viikkoa ennen tapahtumaa

Muuta huomioitavaa: Ohjelman sisältö vaihtuu kasvukauden ja olosuhteiden mukaan (villiyrtit/sienet/marjat)

Touko-heinäkuussa villiyrtit: Villiyrttiretkellä koulutettu keruutuoteneuvoja tutustuttaa osallistujat syötäviin luonnosta löytyviin villiyrtteihin, joita maistellaan ja opitaan tunnistamaan. Villiyrttiretkellä ryhmä saa paljon hyödyllistä perustietoa villiyrttien keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön liittyen. Luonnossa kuljetaan lyhyehkö matka rauhalliseen tahtiin. Villiyrtti-aktiviteetti voidaan toteuttaa myös pihapiirissä saman sisältöisinä villiyrttirasteina. Varustukseksi riittävät säänmukaiset ulkoilukengät ja normaali ulkoiluvaatetus.

Elo-lokakuussa sienet: Sieniretki suuntautuu maastoon, jossa oppaan johdolla kuljetaan ja kerätään erilaisia sieniä tunnistettavaksi. Maastosta kerätyt sienet lajitellaan keruutuoteneuvojan johdolla syötäviin ja ei syötäviin, jonka jälkeen opitaan sienten tunnistamisen perusasioita. Neuvoja esittelee hyviä ruokasieniä ja opettaa niiden luotettavat tunnistusmerkit, sekä kertoo sienten keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön liittyvistä asioista.

Elo-lokakuussa marjat: Marjaneuvontaretki vie osallistujat metsän siimekseen ja tutustuttaa ryhmän metsätyyppien tunnistamisen maailmaan sekä niissä esiintyviin marjoihin. Koulutettu keruutuoteneuvoja esittelee myrkylliset ja syötävät marjat ja kertoo niiden keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä. Osallistujat saavat runsaasti tietoa myös vieraammista käyttökelpoisista marjoistamme sekä uusia marjojen käyttöideoita.

Kaikki Luonto Lautasella -retket kestävät 1–3 tuntia (riippuu asiakkaan aikataulusta).

Luonto Lautasella alkaen noin 37 eur/hlö. Pyydä ryhmällesi räätälöity tarjous: info@evonluonto.fi

Luonto Käsissäsi

Toteutettavissa: Ympäri vuoden, kaikissa kohteissamme

Tilausaika vähintään: 2 viikkoa ennen tapahtumaa

Tutustu monimuotoiseen ja ihmeelliseen luontoon koulutetun luonto- ja ympäristöneuvojan johdolla ja löydä sisäinen tutkiskelijasi! Opas johdattaa kasvien tunnistamisen maailmaan ja tutustuttaa kauden luonnonmateriaaleihin, joista teemme lopuksi yhdessä koriste-esineitä kotiin vietäviksi. Aktiviteettiin voi sisältyä ulkoilua lähiympäristössä, mutta sen voi myös toteuttaa pihapiirissä ja/tai sisätiloissa. Varustukseksi riittävät säänmukaiset ulkoilukengät ja normaali ulkoiluvaatetus. Ohjelma kestää 2–4 tuntia ryhmän koon ja aikataulun mukaan.

Luonto Käsissäsi alkaen noin 41 eur/hlö. Pyydä ryhmällesi räätälöity tarjous: info@evonluonto.fi

Luontoa Etsimen Läpi

Toteutettavissa: Ympäri vuoden, kaikissa kohteissamme

Tilausaika vähintään: 1 viikko ennen tapahtumaa

Uppoudu kauniiseen hämäläisluontoon ja perehdy valokuvauksen perusteisiin opastetulla valokuvausretkellä! Opi sommittelemaan valokuva ja löydä uusia ulottuvuuksia luonnosta kameran avulla.

Retki kestää 3 tuntia ja se on toteutettavissa kaikkina vuodenaikoina. Varusteiksi riittävät ladattu kamera, ulkoilukengät ja säänmukainen ulkoiluvaatetus. 

Luontoa Etsimen Läpi alkaen noin 43 eur/hlö. Pyydä ryhmällesi räätälöity tarjous: info@evonluonto.fi
 

Ruokailupalvelut lisäpalveluina eräretkiin

Ruokailupalvelut voidaan sovittaa kaikkiin tällä sivulla kuvattuihin luontotuotteisiin, ja ne voidaan järjestää toiveiden ja sääolojen mukaan joko luonnon helmassa ohjelman lomassa, tai ohjelman alussa/lopussa Evon Luonnon kohteessa.

Kaikki hinnat ovat henkilöhintoja ja sisältävät arvonlisäveron 14%. Palvelut laskutetaan tilattaessa ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Myös erikoisruokavaliot (ilmoitettava tilauksen yhteydessä). Oikeudet hintamuutoksiin pidätetään. 

Tulokahvi ja tee (tai sovittaessa kuuma mehu)

Nokipannukahvit ja -tee

Nokipannukahvit ja -tee ja pulla

Nokipannukahvit ja -tee sekä nuotiolettuja hillon kera

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi