ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Niemisjärvet & Caravan

Niemisjärvi on yksi Evon Retkeilyalueen järvistä, jossa hoidamme kalastuslupien myyntiä sekä vuokraamme soutuveneitä, SUP-lautoja sekä 1-3 hengen inkkarikanootteja. Tule lomailemaan ja nauttimaan luonnosta pikkurahalla.

Niemisjärvien virkistyskalastusalue sopii niin kokeneelle kuin aloittelevallekin kalastajalle. Tule ja narraa lohi koukkuusi... :)

Veneiden ym. vuokraus on mahdollista vain kahvilan aukioloaikoina. Niemisjärvillä voi kuitenkin kalastaa ympäri vuoden rannoilta tai pilkkien.

Niemisjärven kalastuslupa-automaatti on poistettu käytöstä. Vapaluvan voi ostaa kahvilasta sen ollessa avoinna. Kahvilan ollessa suljettuna tiedot luvan ostamiseen löydät täältä.

Huomaathan, että Niemisjärvillä kalastaessa täytyy vapaluvan lisäksi olla kalastonhoitomaksu maksettuna.evon-niemisjärvien-kahvila

Niemisjärven Kahvila ja Evo-Info palvelee kesäisin kaikkia alueen retkeilijoitä, kalastajia ja karaavaanareita. Tarjolla on kahvin ja leivonnaisten lisäksi virvokkeita, jäätelöä ja makeisia sekä hieman kalastusvälineitä.

Ruuhijärvellä, Syväjärvellä tai Evon Erähuvilalla majoittuville asiakkaillemme järjestämme tarvittaessa kalastusluvat, veneet, virvelit ja muut leppoisaan yritystapahtumaan tai lomailuun tarvittavat välineet esimerkiksi. Kaikki "avaimet käteen" -palveluna.

Majoitu esimerkiksi Ruuhijärven kohteessamme ja kalasta ja nauti Niemisjärven upeissa maisemissa. Ruuhijärveltä on vain 3 km Niemisjärven kalastusapajille. Reippaile sinne tai pyydä toki meitä järjestämään kuljetus, jospa vaikka olisit olusen ottanut... :)

Niemisjärvien lupa-alueeseen kuuluvat Ylinen-, Keskinen- ja Alinen Niemisjärvi, joiden pinta-ala on yhteensä n. 30 ha. Evo soveltuu erityisen hyvin koko perheen kalastus- ja retkeilykohteeksi. Kalaa voit narrata joko rannalta tai veneestä. Kirjolohi-istutukset, Evon retkeilyreitistö ja uimaranta Alimmaisen Niemisjärven rannalla viihdyttävät koko perhettä. Lapsille on tarjolla oma Vähä-Koukkujärvi, jossa kalastusta voi rauhassa opetella vaikkapa vanhempien avustuksella.

Niemisjärvien vapalupa:

Vapaluvan lisäksi Niemisjärvillä kalastaessa täytyy 18-64 vuotiailla olla kalastonhoitomaksu maksettuna.

Soutuveneiden ja kanoottien vuokraushinnat:

SUP-lautojen vuokraushinnat:

Veneiden ym. vuokraus on mahdollista vain kahvilan aukioloaikoina.

CARAVAN-ALUE

Caravan-alueen hinnat:

Maksut ja muut tiedustelut Niemisjärven Kahvilassa. Kahvilan ollessa suljettuna voit ottaa haluamasi vapaan paikan ja käydä maksamassa kahvilan aukeuduttua.

Tarjoamme myös edullisia kausipaikkoja, tiedustele tarkemmin puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

TERVETULOA!

KOHTEEN OSOITE: Niemisjärventie 303, 16900 HÄMEENLINNA

Klikkaa ajo-ohjeet Niemisjärvelle HUOM: Avautuu uuteen ikkunaan.

HUOM: Navigaattorit näyttävät usein väärää reittiä! Älä aja tielle 3192, vaan aja Padasjoentietä kunnes tulee kyltti Evon retkeilyalue ja Niemisjärvi.Niemisjärven Kahvilan, Evo-Infon ja Caravan-alueen

AUKIOLOAJAT VUONNA 2017:

28.4.-4.6.2017 viikonloppuisin:

- Perjantaisin klo 16-19 
- Lauantaisin klo 10-18 
- Sunnuntaisin klo 10-16

5.6.-13.8.2017 joka päivä:

- Ma-la klo 10-18 
- Sunnuntaisin klo 10-16

14.8.-31.8.2017 viikonloppuisin:

- Perjantaisin klo 16-19
- Lauantaisin klo 10-18
- Sunnuntaisin klo 10-16

Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin.

TERVETULOA!

Niemisjärven Kahvilan osoite: Niemisjärventie 303, HÄMEENLINNA

HUOM: Navigaattorit näyttävät usein väärää reittiä! Älä aja tielle 3192 (Liesontie), vaan aja Padasjoentietä kunnes tulee kyltti Evon retkeilyalue ja Niemisjärvi.

Klikkaa ajo-ohjeet NiemisjärvelleNiemisjärviTulosta tästä mukaasi Niemisjärvien reittikartta:

2,7 km kartta.pdf

4,2 km kartta.pdf

5,8 km kartta.pdf

5,9 km kartta.pdfEsitteitä:

Evon retkeilyalue.pdf

Niemisjärvien kohdekartta.pdf

Luutajoen taimenpolku.pdf

Kalastonhoitomaksuesite 2016.pdfLinkkejä:

Evon retkeilyalue

Niemisjärven virkistyskalastusalue 

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi