ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Aktiviteetit yrityksille

Evon Luonto järjestää mielekkäät aktiviteetit yrityksille lähellä luontoa Hämeenlinnassa Evon retkeilyalueella ja Aulangon luonnonsuojelualueella. Lisäksi vuokraamme Lopella ainutlaatuista kahdeksankulmaista Lopen Erähuvilaa. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa sen, että meille on helppoa tulla muun muassa Tampereelta ja pääkaupunkiseudulta. Pystymme huolehtimaan mainiosti 5-100 henkilön ryhmistä, omassa rauhassa ilman häiriötekijöitä.

Palvelemme vuodessa noin 350 ryhmää, yhteensä noin 5000 asiakasta ja noin 10000 majoitusvuorokautta. Valtaosa asiakkaistamme haluaa ensisijaisesti vuokrata jonkin kohteistamme ja järjestää tapahtumansa omatoimisesti, omassa rauhassaan, ilman henkilökuntamme läsnäoloa. Asiakkaan niin halutessa järjestämme kuitenkin mielellämme kaiken valmiiksi: ruokailut, ohjelmapalvelut, eräretket, saunojen ja kylpytynnyreiden lämmitykset sekä muut työpalvelut avaimet käteen -periaatteella kunkin asiakkaamme toiveiden ja budjetin perusteella.

Kuvaa ei löytynyt.

 

Meillä järjestät kätevästi kokoukset, yritystilaisuudet, virkistyspäivät ja TYKY-tapahtumat kaukana keskustan pauhusta ja hektisyydestä.

Meillä voitte halutessanne kokata ja valmistaa ruokanne itse ja syödä sekä nukkua omien aikataulujenne mukaan, mutta vaihtoehtoisesti järjestämme herkulliset ruoat ja tarjottavat tilaisuuteenne. Yhdessä kokkaaminen on kuitenkin erittäin mukavaa ryhmätoimintaa ja lähentää seurueen jäseniä vain entisestään – tarvittaessa hoidamme haluamanne raaka-aineet, jolloin teille jää vain yhteisestä ruoanlaitosta ja ruokailusta nauttiminen.

Tyky- ja virkistyspäivät

Järjestät meillä TYKY- ja virkistyspäivät luonnonläheisissä puitteissa edulliseen hintaan. Tarjoamme kahden päivän TYKY-paketit alkaen 35 euroa/henkilö sisältäen majoituksen, kokoustilat ja rantasaunojen käytön.

Kokous- ja juhlatilat

Viihtyisät kokous- ja juhlatilat soveltuvat mainiosti ryhmille, jotka haluavat kokoustaa tai juhlia hieman erilaisissa puitteissa, keskellä erämaista luontoa. Meillä on kokoustilat noin 5-25 hengen ryhmille, lisäksi käytössänne on langaton internet, dataprojektori, fläppitaulu, 2 kpl 55-tuumaisia LED-televisioita ja lintujen laulu kokoustilojen ulkopuolella.

Vaellus ja retkeily

Jos vaellus ja retkeily kiinnostavat seuruettanne, tähän on erinomaiset mahdollisuudet: aivan Evon kohteidemme naapurissa sijaitsee 8500 hehtaarin Evon Retkeilyalue. Järjestämme mielellämme erilaisia luontoretkiä, metsävisoja, melontaa ja jousiammuntaa sekä muut vastaavat aktiviteetit.

Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella.

Tarjouspyyntö

:
:

Miten sinä haluaisit kokousruokailusi järjestää?

Meille sopii vallan mainiosti, että asiakkaamme tuovat omat antimet, ruuat ja juomat, koska annamme käyttöön myös hyvin varustetun keittiömme laadukkaan astiaston kera. Yhteinen kokkailu on usein mukavinta puuhastelua, ja samalla säästyy rahaa.

Toki loihdimme mielellämme kokousasiakkaillemme myös valmiit, maittavat tarjoilut.

KYSYTHÄN TARJOUKSEN, JOS TARVITSET KOKOUSRYHMÄLLESI RUOKAILUJA.

    Puh. 0207 300 888 (ma-pe klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi  | Tarjouspyyntö