fbpx
Parhaat TJ-bileet meillä!
Parhaat TJ-bileet meillä!

Tänään Jäljellä Nolla ja aamuaurinko valaisee kirkkaammin kuin koskaan! Kun viimeisetkin valtion rensselit on palautettu varusvarastolle, komppanianpäällikön loppupuheet kuunneltu ja sotilaspassit jaettu, on aika marssia ulos vapauteen ja suunnata parhaiden inttikavereiden kanssa megaluokan TJ-bileisiin!

TJ-bileet ovat vain kerran nuoren ihmisen elämässä, joten niihin kannattaa valita paras paikka! Evon Luonnon kohteista Aulangon huvilamme sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä Parolan Panssariprikaatista, eikä Lopen tai Evon kohteisiimmekaan ole pitkä matka. Kaikki ympärivuotiset kohteemme sopivat hyvin kotiutumisjuhlien pitopaikaksi niin isolle kuin pienellekin ryhmälle uunituoreita reserviläisiä.

Varustuksena kohteissa on laadukkaiden tilojen lisäksi saunat, paljut ja joissakin huviloissa jopa pelihuoneet! Myös erilaiset lisäpalvelut kuten ruokailut, loppusiivoukset ja monenlaiset ohjelmapalvelut järjestyvät sujuvasti asiakaspalvelumme kautta. Kaikki huvilamme löydät kohteiden esittelysivulta.

Koska erityisesti joulukuussa ja kesäkuussa kotiutuvien saapumiserien TJ-bileet sattuvat keskelle kohteidemme joulunalus- ja kesälomakautta, kannattaa bilepaikka varata ajoissa! Alkuun pääset täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen, jonka jälkeen asiakaspalvelumme tekee tarjouksen juuri sinulle ja kavereillesi sopivasta kohteesta. Lisätietoja myös sähköpostitse info@evonluonto.fi.