fbpx

Aulangon Privaatti

 • 1–12
 • 1–11

Hintaesimerkkejä Aulangon Privaatissa

 • 10 henkilön yöpyvä omatoimikokous ma–pe alkaen 25 €/hlö/vrk
 • 10 henkilön yöpyvä miniloma alkaen 20 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 10 henkilölle 45 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja 2 tunnin luontoretken Sibeliuksen Metsässä
 • 10 henkilön viikonloppu alkaen 40 €/hlö/vkl (pe–su)
 • 10 henkilön lomaviikko alkaen 80 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
Kaikki tiedot

KAUKANA KAVALA MAAILMA? Ei kaukana, mutta erämaisesti piilossa. Aulangon Privaatissa ei ole nykajan mukavuuksia, joten se sopii omatoimisille ja erähenkisille ryhmille. Vesi kannetaan järvestä, aurinkosähkö hoitaa valaistuksen sekä lataa kännykät ja tupa lämpiää takalla. Ruuanlaitto hoituu kaasuhellalla tai avotulella.

Aulangon Privaatti sijaitsee Hämeenlinnassa ylhäisessä yksinäisyydessään noin 100 hehtaarin luonnonsuojelualueella Sibeliuksen Metsässä Aulangonjärven rannalla noin tunnin matkan päässä Ruuhka-Suomen kaupungeista. Tule ja koe hiljaisuus, erämainen rauha, kokousta, kalasta, patikoi tai retkeile viereisellä Aulangonjärven luontopolulla. Naapureita ei ole, joten Aulangon Privaatissa ikioma rauha on taattu! Katso piirros Aulangon Privaatin alueesta.

Aulangon Privaatin huikean erähenkinen sijainti vain 9 km Hämeenlinnan keskustasta, 110 km Helsingistä ja 80 km Tampereelta tarjoaa poikkeuksellisen tunnelman. Vastarannalla komeilee jyhkeä Aulangon näkötorni, joka korostaa Aulangon Privaatin sijaintia Aulangon kansallismaisemassa.

Aulangon Privaatti on ainoa mökkimme, jota vuokraamme lähtökohtaisesti vain kesäkaudella, huhtikuun lopusta lokakuun puoliväliin, koska kohteessa ei ole normaalia verkkosähköä. Aulangon Privaatti on lämmittämätön sinne saavuttaessa. Esilämmityksen ja muitakin esivalmisteluja voi toki tilata eri korvausta vastaan.

Vuokraamme Aulangon Privaatin laavua ja muita tiloja ympärivuotisesti myös Sibeliuksen Metsän luonnonsuojelualueella järjestämiimme ohjattuihin retkiin ja erähenkisiin ruokailuihin. Aulangon Privaatti toimii mainiona tukikohtana 5–20 henkilön päiväretkille, esimerkiksi yritystapahtumiin ja erähenkisiin juhliin.

Huomaathan kuitenkin, että jos haet erityisen erähenkistä talvikohdetta, auraamme tien myös talvella ja esilämmitämme Aulangon Privaatin eri tilauksesta korvausta vastaan. Aulangon Privaatti on saneerattu siten, että oleskelu mökillä olisi mahdollisimman vaivatonta.  Valaistus toimii ympäristöystävällisesti aurinkösähköllä ja jääkaappi sekä liesi kaasulla. Lämmitys hoituu Aulangon Privaatin komean erähenkisellä avotakalla sekä tunnelmallisella kakluunilla ja lisälämmitystä saadaan tarpeeen vaatiessa vielä kaasulämmittimellä. Katso Aulangon Privaatin pohjapiirros.

Huomioithan, että Aulangon Privaattiin johtava 1,5 km metsäautotie ei sovellu matalan maavaran autoille. Normaalilla henkilöautolla pääsee vaivatta perille.

PERUSTEELLISESTI SANEERATUISSA noin 70 neliömetrin tiloissa on ruokailu- ja kokoustila enintään 12 henkilölle, 2 makuuhuonetta, joissa on yhteensä 8 vuodepaikkaa. Lisäksi tupakeittiössä on 4 lisävuodetta. Päärakennuksessa on myös noin 5 henkilön puulämmitteinen sauna, pukuhuone/vilpola ja kompostikäymälä. Aulangon Privaatin katettu Aulangonjärvelle avautuva terassi tarjoaa oleskelu- ja vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle. Mökin edessä oleva noin 25 neliömetrin terassi tarjoaa puolestaan aurinkoisen paikan noin 15 henkilön yhdessäoloon ja ruokailuun. Lisäksi piha-alueella on katettu laavu, jossa kelpaa grilllailla eräherkkuja.

TUPAKEITTIÖ: Mökin täydellisesti saneeratussa tupakeittiössä on tilaa noin 12 vieraalle pitkän erähenkisen pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena päädyssä olevan kulmasohvan ansiosta. Tupakeittiöstä on suora yhteys terassille ja ranta-alueelle, jossa odottavat terassi, pöytäryhmä, tulipaikka sekä kylpypalju ja laavu.

MAJOITUS: Aulangon Privaatti tarjoaa kolmessa pienessä makuuhuoneessa yhteensä 7 vuodepaikkaa. Kaksi vuodetta on 120 cm leveitä, joten jos niissä nukkuu 2 henkilöä, vuodepaikkoja makuuhuoneissa on 9. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

Lisäksi tupakeittiön sohvista saa 4 varavuodetta, jolloin petipaikkoja on yhteensä 11–13 henkilölle. Myös ranta-alueella olevan laavun suojissa pystyy nukkumaan 3–4 porukan erähenkisintä. Laavun pohja on paksuhkolla solumuovilla pehmustettu ja eristetty, joten makuupussilla pärjää hyvin.

KEITTIÖ: Keittiövarustus sisältää tavanomaiset ruokailuastiat ja ruuanvalmistusastiat max 12 henkilölle, kaasulieden (ilman uunia) ja 60 litran kaasujääkaapin. Lisäksi keittiön lattian alla on perinteinen maakylmiö, jossa juomat pysyvät viileinä. Huomaathan kuitenkin, että kylmätilaa on hyvin vähän, eli varaudu sen mukaisin ruokatarvikkein erähenkiseen ruuanlaittoon ja muistathan ottaa juomaveden mukaan.

SAUNATILAT JA WC: Saunan lauteille mahtuu kerralla noin 5 henkilöä ja samoin pukuhuoneeseen/vilpolaan. Saunan kiukaan kyljessä on vesisäiliö vedenlämmitykseen, pesuvesi kannetaan järvestä.

WC:nä toimii ekologinen, mukava ja hajuton kompostikäymälä, joka ei ole entisaikain tapaan pihan perällä, vaan aivan päärakennuksen kyljessä kiinni.

KYLPYPALJU sijaitsee omalla pienellä terassillaan aivan Aulangonjärven rannassa lähelle laituria, jotta lämpimästä paljusta pääsee tarvittaessa pulahtamaan järveen. Palju täytetään järvivedellä generaattorikäyttöisellä sähköpumpulla, joka on paikan päällä valmiina.

RANTA-ALUE, LAAVU JA TERASSIT: Päärakennuksen katetulla noin 25 neliömetrin terassilla on penkit noin 10 henkilölle ja isolla noin 35 neliön avoterassilla on pöytäryhmä noin 12 henkilölle. Avoterassia saa halutessaan myös suojattua auringonpaisteelta tai tihkusateelta avattavalla markiisilla. Terassit ovat mukavasti sekä etelän että ilta-auringon suuntaan. Avoterassilla on muurattu tulisija.

ULKOILU: Tutustu Aulangon monipuolisiin ulkoilu- ja maastopyöräilyreitteihin Luontoon.fi-palvelussa.

HINNOITTELUESIMERKKEJÄ: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Mökin hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitelty vain muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Privaatin hintaan sisältyy noin 70 m2 tilat sisältäen saunan käytön polttopuineen.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet, grillipaikan käyttö, laavu ja kylpypalju. Haluttaessa Aulangon Privaatti on saatavilla erilliskorvausta vastaan esilämmitettynä ennen asiakasryhmän tuloa, jolloin kotiutuminen on mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluja pitopalvelumme kautta.

PYYDÄ TARJOUS Aulangon Privaatin vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Aulangon Privaatissa

 • 10 henkilön yöpyvä omatoimikokous ma–pe alkaen 25 €/hlö/vrk
 • 10 henkilön yöpyvä miniloma alkaen 20 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 10 henkilölle 45 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja 2 tunnin luontoretken Sibeliuksen Metsässä
 • 10 henkilön viikonloppu alkaen 40 €/hlö/vkl (pe–su)
 • 10 henkilön lomaviikko alkaen 80 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Aulangon Privaatti | Etäisyyksiä ja lähikohteita

Katso kaikki etäisyydet

Eräretkikokous

Alkaen 30 €/henkilö/vrk

Erätaitokisa

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Kalastusopastus

Kalastusta kesät talvet oppaan johdolla!

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Työpalvelut

Paljunlämmityksestä kaupassakäyntiin
Avaa tarjouspyyntölomake