fbpx

Aulangon Puistola

 • 20
 • 15
 • 2

Hintaesimerkkejä Aulangon Puistolassa

 • 15 hlön yöpyvä omatoimikokous ma–pe alkaen vain 15 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä miniloma alkaen 20 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 10 hlölle 50 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja 2 tunnin luontoretken Aulangolla
 • 12 henkilön viikonloppu alkaen 40 €/hlö/vkl (pe–su)
 • 12 henkilön lomaviikko alkaen noin 60 €/hlö/viikko
Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.
Kaikki tiedot

Etsitkö majoitusta Hämeenlinnan Aulangolta tai rauhallista ja edullista paikkaa kokouksen järjestämiseen? Keskellä maankuulua Aulangon luonnonsuojelualuetta sijaitseva monikäyttöinen Aulangon Puistola tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon myös yhteismajoittumiseen ja mukavaan yhdessäoloon luonnonsuojelualueen sisällä. Aulangon upeassa kansallismaisemassa luonto ja rauha ovat ympärillä, mutta monipuoliset virkistyspalvelut ja Hämeenlinnan keskusta silti aivan kulman takana!

Aulangon Puistola sijaitsee romanttisen Joutsenlammen vieressä keskellä kaunista Aulangon puistometsää. Metsää halkovat lumettomana aikana kuntopolut ja talvella hiihtoladut. Aulangon kylpylä, golfkenttä ja ratsastuskoulu sekä Aulangon näkötorni ja uimaranta ovat kaikki noin kilometrin matkan päässä. Hämeen linna sijaitsee Vanajaveden toisella puolella noin 4 kilometrin päässä. Linnaan pääsee kätevästi myös kävellen vesistön rantareittejä pitkin, eikä Hämeenlinnan keskustaankaan ole juuri sen pidempi matka.

Puistolan päärakennuksen ilmastoiduissa noin 125 m2 tiloissa on noin 15 vuodepaikkaa sekä ruokailu- ja kokoustila jopa 20 henkilölle. Lisäksi asiakkaiden käytössä on erillinen pieni puulämmitteinen sauna, suihku ja pukuhuone. Aulangon Puistola sijaitsee rauhallisella paikalla keskellä puistometsää Joutsenlammen kupeessa. Katso piirros Puistolan pihapiiristä.

Vuokraamme Puistolaa sekä päiväkäyttöön että pitkäaikaisempaan käyttöön lomailijoille, yrityksille ja yhdistyksille. Aulangon Puistola mahdollistaa hienosti ympärivuotisen lomailun, majoittumisen ja pienimuotoiset kokoukset Aulangon luonnonsuojelualueen rauhallisessa ja historiallisessa miljöössä.

Puistola on omiaan myös 10–15 henkilön polttariporukoille, jotka hakevat keskeistä sijaintia Helsinki-Tampere akselilla. Aulangon Puistolan sijaintia onkin luonnehdittu termeillä ”keskellä kaikkea, mutta ei löydy sitten millään!”

Ruokailu- ja kokoustila: Ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa 15–20 hengelle. Käytettävissä on iso 55 tuuman taulutelevisio, joka toimii myös kokousnäyttönä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena kahden vuodesohvan ansiosta. Tilasta on suora yhteys Puistolan puutarhaan ja terassille, josta löytyy leppoisat ulkogrillausmahdollisuudet jopa 25 henkilölle.

Makuuhuoneet: Vuodepaikkoja makuuhuoneissa on 11 henkilölle, jonka lisäksi käytössä on varavuoteita 5 henkilölle. Puistolassa on kaksi 2 hengen makuuhuonetta ja yksi 3 hengen makuuhuone, johon on oma sisäänkäynti ja eteinen sekä erillinen wc. Lisäksi käytettävissä on vaatimaton erillinen pikkumakuuhuone. Ruokasalia/olohuonetta voidaan käyttää myös 4 hengen makuuhuoneena kahden vuodesohvan ansiosta. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

Keittiö: Varusteina keittiössä on astiastot noin 20 henkilölle, sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni ja Moccamaster-kahvinkeitin.

Suihkut ja wc-tilat: Pää-wc ja suihku sijaitsevat Puistolan eteisessä ja toinen wc isoimman makuuhuoneen yhteydessä. Lisäksi erillisen pihasaunan yhteydessä on oma suihku.

Pihasauna: Erillinen sähkölämmitteinen pihasauna, jossa on pukuhuone ja suihku. Löylyhuoneessa on tilaa 3–4 saunojalle.

Puutarha ja terassit: Puistolan suojaisassa puutarhassa on viihtyisät pöytäryhmät jopa 25 henkilölle. Varusteena on erähenkinen suuri valurautainen hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

Kylpypalju: Puistolaan on mahdollista vuokrata myös kylpypalju saunomisnautintoa täydentämään. Pyydäthän tarjouksen, jos olet kiinnostunut paljuilusta!

Ulkoilureitti: Aulangon Puistolan vieressä sijaitsee Joutsenlammen kiertävä ulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia ympäri vuoden. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Myös muut Aulangon alueen ulkoilureitit ja nähtävyydet ovat aivan käden ulottuvilla!

Hinnoittelu: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitelty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Puistolan hintaan sisältyy 125 milmastoidun ja monitoimisen päärakennuksen tilat sekä erillisen pihasaunan käyttö. Lisäpalveluina on mahdollista tilata kylpypalju, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme myös ruokailupalveluja pitopalvelumme kautta.

Pyydä tarjous Aulangon Puistolan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Aulangon Puistolassa

 • 15 hlön yöpyvä omatoimikokous ma–pe alkaen vain 15 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä miniloma alkaen 20 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 10 hlölle 50 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja 2 tunnin luontoretken Aulangolla
 • 12 henkilön viikonloppu alkaen 40 €/hlö/vkl (pe–su)
 • 12 henkilön lomaviikko alkaen noin 60 €/hlö/viikko
Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.

Eräretkikokous

Alkaen 30 €/henkilö/vrk

Erätaitokisa

Alkaen 35 €/hlö

Omatoimikokous

Alkaen 25 €/henkilö/vrk

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Työpalvelut

Paljunlämmityksestä kaupassakäyntiin

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!

Etäisyyksiä Aulangon Puistolasta

 • Joutsenlampi 50 m
 • Aulangon näkötorni 900 m
 • Kylpylä, golfkenttä ja ratsastuskoulu 600 m
 • Uimaranta ja luontopolku 1,5 km
 • Hämeen linna 4 km
 • Hämeenlinnan keskusta 6 km
 • Helsingin keskusta 105 km
 • Helsinki-Vantaan lentoasema 102 km
 • Tampereen keskusta 82 km
Katso kaikki etäisyydet
Avaa tarjouspyyntölomake