Aulangon Rantakulma

 • 8
 • 7
 • 2
 • 1
 • 1

Hintaesimerkkejä Aulangon Rantakulmassa

 • 8 henkilön yöpyvä omatoimikokous ma–pe alkaen 25 €/hlö/vrk
 • 10 henkilön yöpyvä miniloma alkaen 20 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 8 henkilölle 45 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja 2 tunnin luontoretken Aulangon luonnonsuojelualueella
 • 10 henkilön viikonloppu alkaen 40 €/hlö/vkl (pe–su)
 • 10 henkilön lomaviikko alkaen 80 €/hlö/viikko
Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.
Kaikki tiedot

Aulangon Rantakulman ranta-alueelle aletaan marraskuussa 2018 rakentamaan uutta noin 130 neliömetrin monitoimihuvilaa, joka keväällä 2019 yhdistetään Rantakulman nykyiseen kolmen rakennuksen kokonaisuuteen. Näin alueelle syntyy Aulangon Rantala, joka on upea ja huikean monipuolinen jopa 25 vuodepaikan neljän rakennuksen ja kahden rantasaunan kokonaisuus. Uusi rakennus on ulkoisesti valmiina jouluksi 2018 ja asiakaskäytössä alkukevään aikana. Rakennustyön aikana Rantakulman muut rakennukset ovat normaalisti vieraidemme käytössä.

Hämeenlinnassa sijaitseva Aulangon Rantakulma on ympärivuotiseen käyttöön varustettu monitoiminen ja leppoisa kohde monentyyppiseen yhdessäoloon enintään 7 henkilölle. Kesällä 2017 peruskorjattu, ja kaikilla mukavuuksilla varustettu, Rantakulman rakennuskokonaisuus sijaitsee Aulangon Rauhan alueella vain 25 metriä Aulangonjärven rannasta. Rantakulma sopii juhliin, lomailuun, pieniin kokouksiin tai vaikkapa keikkatyöläisille, jotka tarvitsevat väliaikaista majoitusta pidemmäksi ajaksi. Rantakulman monitoimikohde koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka ovat noin 25 metrin päässä toisistaan.

Virkisty, kalasta, golfaa, kokousta, lähde lumikenkäkävelylle, veneile, ui, tule pilkille, hiihtämään tai kylpylään – tai vain nauti omasta rauhasta Aulangon Rantakulmassa, ympäri vuoden! Rantakulma toimii myös mainiona tukikohtana, kun haluat tutustua Aulangon luonnonsuojelualueeseen tai mennä vaikkapa Aulangon kylpylään rentoutumaan. Matkaa Hämeenlinnan keskustaan on noin 6 kilometriä ja vain 15 minuuttia, joten Rantakulmassa onnistuu myös rantaloman ja kaupunkiloman yhdistäminen!

Päärakennus: Rantakulman päärakennuksen tupakeittiössä on noin 2,5 metriä pitkä pirttipöytä, jossa on tilaa 8 henkilön ruokailuun, seurusteluun ja yhdessäoloon. Keittiön varusteina ovat astiastot 10 henkilölle, jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tupakeittiössä on myös vuodepaikat 2 henkilölle yhdellä vuodesohvalla. Televisiona ja kokousnäyttönä palvelee iso 50 tuuman taulu-tv.

Makuuhuoneessa on vuodepaikat kolmelle henkilölle. Wc- ja suihkutila on näppärästi eteisen jatkeena. Tuvasta on suora yhteys kahdelle terassille, joilta avautuu komea näkymä Aulangonjärven kansallismaisemaan, aina Aulangon näkötornille asti.

Rantasauna: Rantakulman erillinen saunarakennus sijaitsee alle 20 metriä rannasta. Ison saunan löylyihin mahtuu kerralla 8 saunojaa, ja saunan terassilta kelpaa kirmata portaita pitkin suoraan laiturille ja järveen, kesällä ja talvella. Myös rantasauna on varustettu suihkun lisäksi omalla wc:llä.

Rantasaunan pukuhuoneessa on tilaa noin 8 henkilölle vilvoitteluun ja yhdessäoloon. Rakennuksessa on lisäksi pieni makuuhuone, jossa on vuodepaikat 3 vieraalle.

Rantasaunan terassilla on myös muhkea 6–8 henkilön kylpypalju, jossa kelpaa kölliä kesät talvet, miettiä elämän tarkoitusta ja ihastella maisemia!

Majoitus: Aulangon Rantakulma tarjoaa kahdessa rakennuksessa vuodepaikkoja yhteensä 7 henkilölle. Päärakennuksessa on 3 vuodetta ja 2 henkilön vuodesohva ja rantasaunan makuuhuoneessa 2 vuodetta.

Kalastus, veneily ja melonta: Aulangon Rantakulma sijaitsee alle 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle järvelle. Talvella Aulangonjärven jäällä tietysti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta, kysy meiltä lisää!

Grillaus: Piha-alueella käytössä on ronski siirrettävä hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

Ulkoilureitti: Aulangon Rauhan alueen lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Myös upea Sibeliuksen Metsä sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä!

Hinnoittelu: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia Aulangon Rantakulman hinnoittelusta. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Rantakulman hintaan sisältyy kahden monitoimisen rakennuksen muodostaman kokonaisuuden käyttö. Lisäpalveluina on mahdollista tilata kylpypaljun käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Pyydä tarjous Aulangon Rantakulman vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Aulangon Rantakulmassa

 • 8 henkilön yöpyvä omatoimikokous ma–pe alkaen 25 €/hlö/vrk
 • 10 henkilön yöpyvä miniloma alkaen 20 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 8 henkilölle 45 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja 2 tunnin luontoretken Aulangon luonnonsuojelualueella
 • 10 henkilön viikonloppu alkaen 40 €/hlö/vkl (pe–su)
 • 10 henkilön lomaviikko alkaen 80 €/hlö/viikko
Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.

Eräretkikokous

Alkaen 30 €/henkilö/vrk

Erätaitokisa

Alkaen 35 €/hlö

Omatoimikokous

Alkaen 25 €/henkilö/vrk

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Työpalvelut

Paljunlämmityksestä kaupassakäyntiin

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!

Etäisyyksiä Aulangon Rantakulmasta

 • Järvi 25 m
 • Aulangon golfkenttä 650 m
 • Aulangon kylpylä ja ratsastuskoulu 3 km
 • Aulangon näkötorni 3,3 km
 • Hämeen linna 5,4 km
 • Hämeenlinnan keskusta 6 km
 • Helsinki 108 km
 • Helsinki-Vantaan lentoasema 102 km
 • Tampere 80 km
Katso kaikki etäisyydet
Avaa tarjouspyyntölomake