Aktiviteettien yhdistelmät

Hauskoja ja liikunnallisia aktiviteettejamme on myös mahdollisuus yhdistellä asiakasryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Esimerkiksi huippusuositut Erätaitokisa ja Jousiammuntakisa on mahdollista yhdistää kokonaisuudeksi, jossa puolet ryhmästä osallistuu noin 1,5 tunnin erätaitokisaan ja samanaikaisesti toinen puoli ryhmästä mittelee jousiammunnan mestaruudesta!

Jos aikaa on käytettävissä reilusti, voidaan puolentoista tunnin kuluttua vaihtaa ryhmien paikkoja, jolloin kaikki vieraat saavat osallistua kaikkiin aktiviteetteihin. Vaihtoehtoisesti voidaan yhdistelmä toteuttaa myös niin, että toinen puoli ryhmästä osallistuu toiseen ja toinen puoli toiseen aktiviteettiin. Tällöin varaajan on hyvä selvittää etukäteen, kuka haluaa osallistua mihinkin aktiviteettiin.

Erilaisia yhdistelmiä on liki rajattomasti. Talviaikaan on esimerkiksi mahdollista yhdistää erätaitokisa ja Lumikenkäseikkailu, jolloin kisan rasteilta toiselle liikutaan lumikengillä. Alussa annetaan luonnollisesti oppaan vetämä perehdytys lumikengillä liikkumiseen. Veden äärellä olevissa kohteissamme on myös mahdollista yhdistää esimerkiksi Erätaitokisa tai Jousiammuntakisa oppaan vetämään kalastusohjelmaan. Kesäaikaan ongitaan ja talviaikaan pilkitään!

Suosittua on myös yhdistää maastossa ja lähiteillä tapahtuva opastettu fatbike-pyöräily sekä ohjattu SUP-lautailu tai melonta. Näissä aktiviteeteissa voidaan noudattaa edellä kuvattua reseptiä eli jakaa ryhmä kahteen osaan joko osallistujia puolessa välissä vaihtaen tai ryhmä etukäteen osallistumishalujen mukaan jakaen.

Yhdistelmäaktiviteetteihin on hyvä varata vähintään 1,5–2 tuntia aikaa. Jos ryhmien osallistujat vaihdetaan aktiviteetin puolivälissä, on aikaa hyvä varata 3–4 tuntia. Vaihdon yhteydessä voidaan pitää myös erähenkinen ruoka- tai kahvitauko, johon tarjoamme luonnollisesti tunnelmaan sopivat herkut ulkona tai katetussa ulkotilassa tarjoiltuna!

Kysy lisää ohjelmapalvelujen yhdistelmistä majoitustarjouspyynnön yhteydessä tai ottamalla yhteys asiakaspalveluumme [email protected]. Asiakaspalvelumme rakentaa yhdessä kanssasi juuri ryhmänne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden!

Avaa tarjouspyyntölomake