Eräpakopeli

Eräpakopeli on hauska selviytymispeli, jossa pelaajilla on tunti aikaa selvittää eteen tulevat tehtävät avatakseen varkaiden metsään jättämän arvokkaan kätkön. Peli voidaan järjestää kaikissa kohteissamme ympäri vuoden.

Jotta kätkö aukeaa, on yhteistyötä tekemällä ratkaistava hauskoja, mutta haastavia tehtäviä ja pulmia. Suorittamista varten ei tarvita mitään erityisosaamista, vain hyppysellinen yhteistyötaitoja ja ripaus heittäytymistä! Pelin yhteyteen voidaan liittää myös erähenkinen ruokailu.

Eräpakopeli on mahtava tapa edistää ryhmädynamiikkaa ja kehittää tiimityötaitoja. Eräpakopeli sopii hyvin työpaikan virkistäytymispäiviin, polttareihin tai kaveriporukan illanviettoon. Eräpakopeli ei vaadi kovia fyysisiä ponnisteluja, eikä eksymisen vaaraa ole. Osallistujien varustus ohjeistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

Pyydä tarjous eräpakopelistä majoitustarjouspyynnön yhteydessä täyttämällä tarjouspyyntölomake. Voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected]. Huomaathan, että palvelu tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Eräpakopelin järjestää yhteistyökumppanimme Luonto-osuuskunta Willimieli.

Avaa tarjouspyyntölomake