Erätaitokisa

Erätaitokisassa otetaan mittaa tytöistä ja pojista, miehistä ja naisista! Erätaitokisa voidaan järjestää ympäri vuoden, kaikissa kohteissamme ja kaikenlaisille ryhmille. Erätaitokisa sopii ohjelmaksi niin yritysten virkistyspäivään kuin vaikkapa polttariseurueelle. Erätaitokisassa kilpaillaan 2–4 hengen joukkueina. Ryhmän vähimmäiskoko on 4 osallistujaa ja enimmäiskoko noin 50 osallistujaa. Erätaitokisaan voidaan yhdistää myös eräruokailu maastossa.

Leikkimielinen kisa sisältää 5–7 erä- ja luontoaiheista yllätysrastia, joissa punnitaan niin eräelämässä vaadittavat selviytymistaidot kuin ryhmätyökyvytkin. Kilpailu sovitetaan vuodenajan ja ympäristön mukaiseksi, eli kisailla voidaan yhtä hyvin majoituskohteemme pihapiirissä kuin lyhyellä lenkillä läheisen metsän siimeksessä. Myös sadesäällä tai talvipakkasella kisailu onnistuu, sillä osa rasteista voidaan pitää katon alla tai kokonaan sisätiloissa. Pimeään vuodenaikaan kilpaillaan erähenkisesti otsalamppujen valossa. Lopussa jaetaan pienet palkinnot voittajajoukkueen jäsenille.

Tehtävien vaikeusaste sovitetaan tilaajan ennakkotoiveiden ja osallistujien kunnon mukaan. Kisan rastit voidaan viedä läpi leppoisasti kävellen, jolloin kilpailussa koetukselle joutuvat lihasten sijaan älynystyrät.

  • Tavis erätaitokisa haastaa kisailijan perusretkeilytaidoissa ja tarjoaa pieniä pulmapaloja ratkaistavaksi. Kaikki maastoon menijät on sieltä tuotava takaisin keinolla millä hyvänsä.
  • Pro erätaitokisa testaa kisaajan selvitymistaitoja luonnossa ja haastaa kisaajan ratkaisemaan kinkkisiäkin ongelmia. Toimintaa täynnä oleva kisailu vaatii hieman kuntoa, seikkailumieltä, nokkeluutta ja näppäriä käsiä.

Erätaitokisaan osallistujien varustus ohjeistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

Pyydä tarjous erätaitokisasta majoitustarjouspyynnön yhteydessä täyttämällä tarjouspyyntölomake. Voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected]. Huomaathan, että palvelu tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Erätaitokisan järjestää yhteistyökumppanimme Luonto-osuuskunta Willimieli.

Avaa tarjouspyyntölomake