Jousiammuntakisa

Ohjattu jousiammuntakisa voidaan järjestää kaikissa kohteissamme ympäri vuoden! Noin 1–1,5 tuntia kestävä aktiviteetti soveltuu liki kaiken ikäisille osallistujille noin 10–12 ikävuodesta ylöspäin. Kisassa ammutaan helppokäyttöisillä 20 paunan vastakaarijousilla ja hiilikuitunuolilla. Kisassa osallistujat jaetaan 2 joukkueeseen, jotka ampuvat kahteen 60 sentin tauluun.

Ennen kilpailua opas esittelee lyhyesti jousiammunnan historiaa ja jousi- ja nuolitermistöä sekä perehdyttää osallistujat oikeaan ammuntatekniikkaan. Kilpailu alkaa harjoituskierroksella, jossa otetaan tuntumaa jouseen ja nuoliin. Kilpailu aloitetaan 10 metrin matkalla, ja joukkueiden paremmuus voidaan ratkoa siirtymällä 18 metrin etäisyydelle, joka on lyhin virallinen matka jousiammuntakisoissa. Kilpailukierroksia voidaan osallistujien halukkuuden mukaan käydä useita, ja kisan jälkeen voidaan jatkaa vapaata ammuntaa. Voittajajoukkueen jäsenet palkitaan lopuksi pienillä palkinnoilla.

Suositeltu ryhmäkoko jousiammuntakisassa on 4–16 osallistujaa, jolloin ampujia on 2–8 per joukkue. Jos osallistujia on enemmän, voidaan 16 osallistujan ryhmille pitää useita kisakokonaisuuksia.

Jousiammuntakisaan voidaan yhdistää myös muita ohjelmapalveluja, tai se voidaan pitää lyhennettynä esimerkiksi Erätaitokisan yhtenä erikoisrastina. Kisaan voidaan yhdistää myös ruokailupalveluja, kuten Eränkävijän eväät.

PYYDÄ TARJOUS jousiammuntakisasta majoitustarjouspyynnön yhteydessä täyttämällä tarjouspyyntölomake. Voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected]. Huomaathan, että palvelu tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Jousiammuntakisan järjestää yhteistyökumppanimme Luonto-osuuskunta Willimieli.

Avaa tarjouspyyntölomake