Kalastusopastus

Kalastus on terapeuttinen ja hauska kokemus keskellä kaunista järvimaisemaa. Se rauhoittaa ja irrottaa mielen arjen askareista, oletpa sitten kohteessamme yksin, kaveriporukalla tai perheen kanssa.

Kalastusopastusta on eri kohteissamme tarjolla vuoden ympäri. Myöhään syksyllä ja keväällä saattaa kelirikkoaika aiheuttaa pieniä taukoja. Kalastusoppaan ja -opastuksen lisäksi saat meiltä myös tarvittavat vuokravälineet, jotta kalastamisen aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Tarvitset mukaasi vain kalakaverit sekä kalakateettoman ja reippaan asenteen! Omien kalastusvälineiden käyttö on myös sallittu. Luonnonkalojen lisäksi joissakin Evon Luonnon kohteissa on mahdollista saada narrattua saaliiksi myös kirjolohia!

Kalastustavaksi voitte ryhmän koon, mieltymysten tai kiinnostuksen mukaan valita joko perinteisen koho-onginnan, kirjolohen ootto-onginnan, heittokalastus-, vetouistelu- tai pilkkionginnan.

Tarjoamme 2–3 tunnin (tai sopimuksesta myös pidempiä) opastuskokonaisuuksia, jotka sisältävät myös välineopastuksen, ongelmatilanteista selviytymisen, kalojen käsittelyn sekä parhaiden ottipaikkojen vinkittämisen.

Räätälöimme juuri teille sopivan kalastustapahtuman, joista alla muutama esimerkki (hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%):

  • Kalastuksen perusteet ja kalastaminen, alkaen 400 € (max 15 hlö) + 15 €/hlö
  • Kalastuksen perusteet ja leikkimielinen kalastuskilpailu, alkaen 500 € (max 15 hlö) + 15 €/hlö
  • Kalastuksen ”syvempi olemus” -teemalla, eri kohdekaloja tai kalastuslajeja kokeillen sekä syöttejä, vieheitä ja menetelmiä vaihdellen, alkaen 600 € (max 15 hlö) + 15 €/hlö.
  • Aulangon kohteidemme vieraille 3 tunnin heittokalastusretki Vanajaveden (max. 3 hlö) Vanajanreitillä 325 €/ryhmä. Sisältäen ison pulpettiveneen, paikallisen kalastusoppaan/kuljettajan sekä kaikki kalastukseen tarvittavat varusteet ja kalastusluvat.

Kysy lisätietoja kalastusopastuksesta majoitustarjouspyynnön yhteydessä! Tarjousta voit pyytää täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen tai sähköpostitse [email protected]. Huomaathan, että palvelu tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Avaa tarjouspyyntölomake