Luontotaituri

Punnitaan tiedot, taidot ja nopeus! Luontotaituri on oppaan vetämä leikkimielinen kisailuohjelma, joka voidaan toteuttaa kaikissa kohteissamme ulkona tai sisällä. Kisailu voidaan käydä joko yksilö- tai joukkuekisana. Paras luontotaituri/joukkue palkitaan teemaan sopivalla palkinnolla.

Kuka on ekspertti luonnontietäjänä tai kenen sormet toimivat näppärimmin? Kisa kestää noin 1-1,5 h ja mukaan tarvitaan vain iloista mieltä ja pilkettä silmäkulmaan.

Luontotaiturissa kisataan kolmessa lajissa, joita ovat tieto, taito ja nopeus. Opas kirjaa tulokset esillä olevaan yhteiseen liitutauluun. Parhaiten pisteitä kerännyt taituri/joukkue palkitaan luontoaiheisella palkinnolla.

Kisailu sopii parhaiten 5–15 hengen ryhmille. Tätä suuremmat ryhmät voivat muodostaa joukkueita tai vaihtoehtoisesti jalkautua toisen aktiviteetin pariin, jos ryhmälle on tilattu useiden ohjelmien yhdistelmä. Luontotaituri soveltuu pidettäväksi myös ulkona sään salliessa ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Pyydä tarjous Luontotaituri-kisasta majoitustarjouspyynnön yhteydessä. Saat tarjouksen nopeasti ja ilman välikäsiä täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla [email protected].

Avaa tarjouspyyntölomake