fbpx

Omatoimista ulkoilua

Ota kartta käteen ja lähde ulos luontoon! Kaikkien kohteidemme lähimaastossa on mahdollisuus harrastaa omatoimista ulkoilua luonnon rauhassa ilman erillistä maksua. Omatoimista ulkoilua helpottavat valmiiksi merkityt lähireittimme, joista on myös laadittu selkeät kartat.

Kohteidemme lähireitit kulkevat pääosin helppokulkuisessa maastossa, joten varustukseksi riittää säänmukainen ulkoiluvarustus ja tukevat kengät. Reittien pituus on noin 1–2,5 kilometriä. Useimmissa kohteissamme on laminoitu reittikartta, jonka voit lainata mukaan reitille. Halutessasi voit myös ladata ja tulostaa pdf-muodossa olevan kartan ja reittikuvauksen oheisten linkkien kautta.

Lähireitit on joko merkitty maastoon, tai ne ovat niin selkeitä, että erillisiä merkintöjä ei tarvita. Reitit on suunniteltu kuljettaviksi lumettomana tai vähälumisena vuodenaikana.

Lähireittimme soveltuvat mainiosti esimerkiksi yritysasiakkaiden kokousohjelman happihyppelyksi tai erähenkisen viikonlopun pieneksi patikoinniksi ennen ruokapöytään, saunaan ja kylpypaljuun käymistä!

Tilaa opas lähireitille!

Lähireiteillämme voidaan ulkoilla myös oppaan johdolla. Noin tunnin pituisella retkellä tutustutaan oppaan johdolla eri luontotyyppeihin ja ohjelmaan voidaan sisällyttää aisteja herkistävä ja mieltä rentouttava interaktiivinen luontoteatterikokemus.

Luontoretket kohteissamme toteuttaa yhteistyökumppanimme Luonto-osuuskunta Willimieli. Pyydä tarjous opastuksesta lähireitille täyttämällä tarjouspyyntölomake.

Räyskälän Suuren Huvilan lähireitti Adobe PDF-tiedosto 1 Mt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Hämeen Privaatin lähireitti Adobe PDF-tiedosto 1 Mt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Lopen Erähuvilan lähireitti Adobe PDF-tiedosto 1 Mt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Evon Ruuhijärven kierros Adobe PDF-tiedosto 1 Mt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Evon Syväjärven lähireitti Adobe PDF-tiedosto 1 Mt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Evon Erähuvilan lähireitti Adobe PDF-tiedosto 849 kt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Aulangon Rauhan kohteiden lähireitti Adobe PDF-tiedosto 613 kt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Joutsenlammen kierros (Aulangon Puistola) Adobe PDF-tiedosto 422 kt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Evon Rauhan lähireitit ja -ladut Adobe PDF-tiedosto 177 kt Voit ladata tiedoston koneellesi klikkaamalla linkkiä.
Avaa tarjouspyyntölomake