Osallistava ruoanlaitto

Osallistava ruoanlaitto on mukavaa yhteistä toimintaa, jonka päätteeksi kokoonnutaan pöydän ääreen itse valmistettuja herkkuja nauttimaan. Valmiiksi suunniteltu menu, ilman päänvaivaa ruokahankinnoista!

Osallistava ruoanlaitto sisältää kaikki tarvittavat ruoka-aineet paikan päälle tuotuina. Kaikki pääsevät osallistumaan ruoanlaittoon ohjatusti ja kokeilemaan uusia niksejä. Vaihtoehtoisia menuja on kaksi, joista pastaherkut valmistuvat sisätiloisssa ja grilliherkut pääasiallisesti ulkona. Suurille ryhmille on lisäksi mahdollista pyytää tarjous yhdistelmästä, jossa on toimintaa sekä sisällä että ulkona.

Pastaherkkuja tuorepastasta

Miten munat ja jauhot taipuvat herkkuannokseksi lautaselle? Valmistetaan yhdessä alusta alkaen tuorepastaa ja kokeillaan myös raviolien tekemistä. Tutuksi tulevat pastanvalmistuksen vaiheet ja niksit ja pastakoneen käyttö.

Pastaherkuille valmistetaan myös maukas pastakastike (naudan jauheliha tai kasvis), salaatti ja rieskaset lisukkeeksi. Yhdessä valmistettu ruoka katetaan ja nautitaan yhteisen pöydän ääressä.

Pastapaja soveltuu parhaiten pienille (vähintään 10 henkilön) ryhmille esimerkiksi kevyeksi lounasruoaksi ja sen yhteyteen toteutettavaksi aktiviteetiksi sisätiloissa.

Grilliherkkuja kolmella tavalla

Onko hiilillä grillaaminen, savustaminen ja loimutus tutta puuhaa? Valmistetaan yhdessä maistuvia grilliherkkuja kolmella eri tavalla. Tutustutaan hiiligrillaamisen vaiheisiin alusta alkaen, valmistellaan lihat, tulet ja savustin ja grillataan yhdessä maistuvat herkut.

Grilliherkut valmistuvat lohesta, kanasta ja possusta. Kasvisruokailijoille vaihtoehtoina ovat kasvisvartaat. Grilliherkut ja niille samaan aikaan valmistettavat uuniperunat ja salaattilisäke katetaan yhteiseen pöytään ja nautitaan.

Grilliherkkupaja soveltuu vähintään 10 henkilön ryhmille esimerkiksi illanistujaisten ruokailuksi ja aktiviteetiksi.

Pyydä tarjous osallistavasta ruoanlaitosta!

Pyydä tarjous osallistavasta ruoanlaitosta majoitustarjouspyynnön yhteydessä. Osallistava ruoanlaitto on mahdollista toteuttaa erityisen hyvin Räyskälän Suurella Huvilalla,  Evon Suurella Huvilalla ja Aulangon Suurella Huvilalla. Palvelun toteuttaa yhteistyökumppanimme Luonto-osuuskunta Willimieli.

Avaa tarjouspyyntölomake