Työpalvelut

Asiakkaamme yritysryhmistä kaveriporukoihin haluavat useimmiten nauttia kohteidemme tarjoamasta rauhasta ja yksityisyydestä omalla porukallaan, ilman henkilökuntamme läsnäoloa, mutta tarjoamme haluttaessa myös erilaisia työpalveluja. Työpalvelut antavat vieraillemme mahdollisuuden keskittyä oleelliseen – täysipainoiseen nautiskeluun kohteessamme ja sitä ympäröivässä erämaan rauhassa oleskelusta.

Ohessa on esitelty joitakin tarjoamiamme työpalveluja ja niiden hintaesimerkkejä. Voit kuitenkin rohkeasti kysyä meiltä myös muita palveluja, teemme mielellämme vaikka vihdat juhannussaunaan tai järjestämme Joulupukin tuvan ovelle aattoillaksi!

Täyttäessäsi tarjouspyynnön kohteemme vuokrauksesta, pyydä samalla myös tarjous työpalveluista. Huomaathan myös, että palvelut tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Pyydä tarjous täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Esimerkkejä työpalveluistamme
Hinnoittelemme työpalvelut kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. ajankohdasta ja siitä, millaisen vuokrauksen yhteyteen palvelu tai palvelut liitetään. Ohessa muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua tapauskohtaisesti.

  • Vieraiden vastaanotto alkaen 75 €. Tilausvahvistuksen yhteydessä annamme vieraillemme ohjeet omatoimisesta sisäänpääsystä kohteeseen, mutta halutessanne voitte tilata paikalle myös henkilökuntamme avaamaan ovet, esittelemään tilat ja toivottamaan vieraat tervetulleiksi.
  • Yrityksen omatoimisen kokouksen tai tyky-päivän valmistelut 32 €/tunti (+ ALV). Palvelun tarkempi sisältö sovitaan tilauksen yhteydessä.
  • Kylpypaljun valmistelu kylpyvalmiiksi 75 €. Hinta sisältää yhden paljun täytön ja esilämmityksen.
  • Saunan lämmitys 75 €. Hinta sisältää yhden saunan lämmityksen siten, että sauna on kylpyvalmis ennalta sovittuun aikaan.
  • Vuodevaatteet pedattuina 15 €/vieras. Sisältää vuodevaatteiden petauksen sänkyihin sekä pyyhkeet. Vuodevaatteet pinkkana sänkyjen päällä 9 €/vieras.
  • Kaupassakäyntipalvelu 95 €/kerta + haluttujen ostosten hinta. Sisältää asiakkaan toivoman ostoslistan (tai vastaavien) tuotteiden hankinnan, kuljetuksen kohteeseen sekä kylmätuotteiden lajittelun jääkaappiin ja pakastimeen.
  • Loppusiivous 50–250 €. Loppusiivoukset hinnoittelemme kohteen mukaan. Kysy tarkka hinta tarjouspyynnön yhteydessä. Pidemmän oleskelun yhteydessä voit tilata myös siivouksen oleskelusi aikana. Kysy tarjous!
  • Luistinradan lanaaminen järven jäälle talviaikaan 150 €/kerta. Saatavilla säävarauksella kaikkiin rantakohteisiimme.
  • Uintiavannon teko saunalaiturin päähän 95 €. Sisältää avannon teon ja kattamisen kevyellä pakkassuojalla, joka hidastaa avannon jäätymistä. Saatavilla säävarauksella kaikkiin rantakohteisiimme.
  • Tilojen somistus ja valmistelu kokouksia ja tapahtumia varten. Kaikki tilamme on varustettu omatoimikokouksia varten, mutta annamme mielellämme tarjouksen myös esimerkiksi tilojen somistamisesta ja esimerkiksi äänentoistovälineiden virittämisestä isompaa kokoustapahtumaa tai vaikka isoa sukujuhlaa varten. Tällaiset palvelut hinnoittelemme aina tapauskohtaisesti, pyydä rohkeasti tarjous!
Avaa tarjouspyyntölomake