fbpx

Ympärivuotinen leirikoulu

Opettaja, tuo oppilaasi luontoon! Evon Luonnon ympärivuotinen leirikoulu tarjoaa menetelmiä ja työkaluja luonnossa oppimiseen. Leirikoulussa luokkasi pääsee mielenkiintoiselle ja innostavalle retkelle Kanta-Hämeen upeaan luontoon. Leirikoulussa oppiminen on monipuolista, liikunnallista ja oppilaita osallistavaa. Leirikoulumme soveltuu oppilaille noin 10 ikävuodesta ylöspäin.

Evon Luonnon leirikouluun sisältyy 1–2 yön majoitus Evon Luonnon majoituskohteessa sekä kumppanimme Willimielen järjestämä liikunnallinen leirikouluohjelma, joka toteutetaan yhden päivän aikana.

Leirikouluohjelma järjestetään klo 10–18 välisenä aikana ja sen kesto ilman taukoja on noin 6 tuntia. Ohjelma sisältää majoituskohteen lähialueella tehtävän opastetun retken, jonka aikana opiskellaan Retkeilytaitojen Lyhyt Oppimäärä (mm. kartan käyttö, suunnistaminen maastossa, tulenteko ja yksinkertaisen eräaterian valmistus). Lumettomaan aikaan maastossa edetään jalan, talviaikana lumikengin.

Järjestämämme ohjelman lisäksi leirikoulussa on tilaa myös muulle opetukselle ja mukavalle yhdessäololle.

Leirikoulu on tarjolla kouluvuoden aikana arkipäivisin maanantain ja keskiviikon välisinä aikoina. Leirikoulun hinta esimerkiksi 25 henkilön ryhmälle on alkaen 25 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja ohjelman. Lopullisesti hinnoittelemme leirikoulun kulloisenkin ryhmän koon, valitun majoituskohteen ja majoittumisen pituuden perusteella.

Leirikoulun hintaan sisältyvän ohjelman lisäksi tarjoamme mielellämme erilaisia lisäpalveluja – mm. ruokailupalvelut sekä kuljetuksen koulusta majoituskohteellemme ja takaisin. Sitovan tarjouksen saat täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia [email protected].

Avaa tarjouspyyntölomake