Leirikoulu tai luokkaretki

Opettaja, tuo oppilaasi luontoon! Evon Luonnon ympärivuotinen leirikoulu tai luokkaretki tarjoaa menetelmiä ja työkaluja luonnossa oppimiseen. Luokkasi pääsee mielenkiintoiselle ja innostavalle retkelle Kanta-Hämeen upeaan luontoon. Leirikoulussa oppiminen on monipuolista, liikunnallista ja oppilaita osallistavaa. Leirikoulumme tai luokkaretkemme soveltuvat oppilaille noin 10 ikävuodesta ylöspäin. Ohjelmia voidaan järjestää kohteissamme Hämeenlinnan Evolla ja Aulangolla sekä Lopen Räyskälässä.

Evon Luonnon leirikouluun tai luokkaretkeen sisältyy 1–2 yön majoitus Evon Luonnon majoituskohteessa sekä kumppanimme Willimielen järjestämä liikunnallinen leirikouluohjelma, joka toteutetaan yhden päivän aikana.

Leirikoulun tai luokkaretken ohjelma järjestetään klo 10–18 välisenä aikana ja sen kesto ilman taukoja on noin 6 tuntia. Ohjelma sisältää majoituskohteen lähialueella tehtävän opastetun retken, jonka aikana opiskellaan Retkeilytaitojen Lyhyt Oppimäärä (mm. kartan käyttö, suunnistaminen maastossa, tulenteko ja yksinkertaisen eräaterian valmistus). Lumettomaan aikaan maastossa edetään jalan, talviaikana lumikengin.

Järjestämämme ohjelman lisäksi leirikoulussa on tilaa myös muulle opetukselle ja mukavalle yhdessäololle.

Leirikoulu tai luokkaretki on tarjolla kouluvuoden aikana arkipäivisin maanantain ja keskiviikon välisinä aikoina. Leirikoulun tai luokkaretken hinta esimerkiksi 25 henkilön ryhmälle on alkaen 25 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja ohjelman. Lopullisesti hinnoittelemme leirikoulun tai luokkareken kulloisenkin ryhmän koon, valitun majoituskohteen ja majoittumisen pituuden perusteella.

Leirikoulun tai luokkaretken hintaan sisältyvän ohjelman lisäksi tarjoamme mielellämme erilaisia lisäpalveluja – mm. ruokailupalvelut sekä kuljetuksen koulusta majoituskohteellemme ja takaisin. Sitovan tarjouksen saat täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia [email protected].

Avaa tarjouspyyntölomake