fbpx
Tilaa ilmainen opas retkeilyyn!
Tilaa ilmainen opas retkeilyyn!

Kauniiden kevätpäivien iloksi laadimme Pienen oppaan helppoon retkeilyyn. Oppaassa kerrotaan mm. lyhyille päiväretkeille tarvittavista varusteista, jokamiehen oikeuksista, tulenteosta, nuotiokahvin ja tikkupullien valmistuksesta sekä hauskasta retkiajanvietteestä. Opas on tarkoitettu retkille, jotka voi tehdä liki jokaisesta kodista löytyvillä varusteilla. Hienoja ja arvokkaita kamppeita ei siis välttämättä tarvita!

Kymmensivuinen opas on suunniteltu toimimaan ekologisesti älypuhelimen näytöllä. Saat ladattua ilmaisen oppaan syöttämällä oheiseen lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Paluuviestinä saat sähköpostitse linkit, joiden kautta voit avata oppaan suoraan selaimeen tai vaihtoehtoisesti tallentaa sen PDF-tiedostona mobiililaitteesi tai tietokoneesi muistiin.

  • Lähetämme sähköpostiisi ulkoilu- ja retkeilyaiheisia uutisia enintään kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta klikkaamalla viestien lopussa olevaa linkkiä.
    Haluatko tilata oppaan lisäksi myös Evon Luonnon uutiskirjeen? Lähetämme uutiskirjeitä enintään 2 kertaa kuussa. Voit milloin tahansa perua tilauksen klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.
Avaa tarjouspyyntölomake