Katso halvat lähtömme luonnon rauhaan!
Katso halvat lähtömme luonnon rauhaan!

Tahdotko perheen tai ystävien kanssa nopean irtioton arkiympyröistä? Tai iskikö työpaikalla päälle yllätysprojekti, jota pitää päästä tiimin kanssa pikaisesti ja ilman häiriöitä hiomaan? Keräämme tänne äkkilähtöjä sekä asiakkaidemme tekemiä peruutuksia, jotka myymme näistä syistä poikkeuksellisen halvalla!

Päivitämme joka maanantai tälle sivulle sellaiset kohteet, jotka ovat vapaina seuraavan 14 päivän aikana. Lisäksi päivitämme myös muina aikoina sellaisia kohteita, jotka ovat vapautuneet nopealla aikataululla peruutusten tai varausten siirtojen takia.

Alla näet listan halvoista lähdöistämme sekä kohteiden perustiedoista ja saatavuudesta. Huomaathan, että varaustilanne ei ole täysin reaaliaikainen. Kaikki majoitus- ja kokouskohteemme niiden varaustilanteesta riippumatta löydät kohdelistauksestamme.

Klikkaamalla linkkiä kohteen alla pääset täyttämään pikatarjouspyynnön, jolloin saat sähköpostiisi tarjouksen viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Voit pyytää pikatarjouksen useammasta kohteesta kerralla. Mikäli halpoja lähtöjä ei ole julkaistu, voit pyytää tarjouksen kaikista kohteistamme tästä.

Tulevat halvat lähtömme