fbpx
Katso äkkilähtömme luonnon rauhaan!
Katso äkkilähtömme luonnon rauhaan!

Tahdotko perheen tai ystävien kanssa nopean irtioton arkiympyröistä? Tai iskikö työpaikalla päälle yllätysprojekti, jota pitää päästä tiimin kanssa pikaisesti ja ilman häiriöitä hiomaan? Katso tulevien päivien Äkkilähtökohteemme ja pyydä pikatarjous!

Päivitämme joka maanantai tälle sivulle sellaiset kohteet, jotka ovat vapaina seuraavan 14 päivän aikana. Alla näet listan vapaista kohteista ja niiden perustiedoista sekä niiden saatavuuden seuraavan kahden viikon aikana. Huomaathan, että koska lista päivitetään kerran viikossa, ei varaustilanne ole reaaliaikainen. Kaikki majoitus- ja kokouskohteemme niiden varaustilanteesta riippumatta löydät kohdelistauksestamme.

Klikkaamalla linkkiä äkkilähtökohteen alla pääset täyttämään Pikatarjouspyynnön, jolloin saat sähköpostiisi tarjouksen viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Voit pyytää pikatarjouksen useammasta kohteesta kerralla.

Mikäli toivomasi varausajan alkuun on pidempi aika kuin 2 viikkoa, saat tarjouksen 2 työpäivän sisällä täyttämällä verkkosivujemme vakiomallisen tarjouspyyntölomakkeen.

Tulevan 2 viikon äkkilähtömme