Saunanlämmityksestä kokouspaketteihin
Saunanlämmityksestä kokouspaketteihin
Lisäpalvelut ja kokouspaketit asiakkaillemme

Erämaan rauhaa huokuvalle huvilalle kelpaa saapua, kun henkilökuntamme on juuri ennen tuloanne lämmittänyt saunan ja kylpypaljun valmiiksi, pedannut vuodevaatteet sänkyihin ja ladannut jääkaapin tilaamillanne ruokatarpeilla. Ja ehkäpä virittänyt myös kala- tai pilkkivehkeet valmiiksi laiturin tuntumaan innokkaita kalamiehiä ja -naisia odottamaan. Tarjoamamme lisäpalvelut ovat saatavilla kaikkiin Evon Luonnon kohteisiin. Yritysasiakkaille tarjoamme myös laadukkaita valmiita kokouspaketteja kesä- ja talviajan ohjelmilla.

Lisäpalvelutarjontamme ulottuu erilaisista työpalveluista monenlaisiin erä- ja luontohenkisiin ohjelmapalveluihin, sekä kattavaan valikoimaan vuokravälineitä mummon potkukelkasta suppivehkeisiin ja pokeripöytään! Palvelut ja paketit ovat sekä yritys- että yksityisasiakkaidemme käytössä, ja räätälöitävissä juuri sinun ja ryhmäsi toiveiden mukaisiksi.

Lisäpalvelut voidaan mitoittaa sekä isoille että pienille ryhmille, joten niitä kannattaa aina kysyä, kun pyydät meiltä tarjousta kohteidemme vuokrauksesta. Muistathan myös, että lisäpalvelut tulee varata viimeistään 14 vuorokautta ennen saapumista, koska niiden saatavuutta emme voi aivan lyhyellä varoitusajalla taata.

Yritysasiakkaille tarjoamme myös laadukkaat kokouspaketit, jotka yhdistävät majoituksen, kokoustamisen ja erilaiset lisäpalvelut ja aktiviteetit luonnon rauhassa.

Kysy lisätietoa ja pyydä tarjous!
Lisää tietoa kohteidemme vuokrauksen yhteydessä tarjottavista lisäpalveluista sekä kokouspaketeista saat täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen majoituskohteesta. Merkitse tarjouspyyntöösi myös toivomasi lisäpalvelut. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Luontotaituri on oppaan vetämä leikkimielinen kisailuohjelma, joka voidaan toteuttaa kaikissa kohteissamme ulkona tai sisällä. Luontotaituri soveltuu pidettäväksi myös ulkona sään salliessa ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Osallistava ruoanlaitto on mukavaa yhteistä toimintaa, jonka päätteeksi kokoonnutaan pöydän ääreen itse valmistettuja herkkuja nauttimaan. Valmiiksi suunniteltu menu, ilman päänvaivaa ruokahankinnoista! Vaihtoehtoisia menuja on kaksi, joista pastaherkut valmistuvat sisätiloisssa ja grilliherkut pääasiallisesti ulkona.

Eräpakopeli on hauska selviytymispeli, jossa pelaajilla on tunti aikaa selvittää eteen tulevat tehtävät avatakseen varkaiden metsään jättämän arvokkaan kätkön. Peli on oiva tapa edistää ryhmädynamiikkaa ja kehittää tiimityötaitoja. Eräpakopeli sopii hyvin työpaikan virkistäytymispäiviin, polttareihin tai kaveriporukan illanviettoon.

Monipuolisia aktiviteettejamme on mahdollisuus yhdistellä helposti asiakasryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Esimerkiksi huippusuositut Erätaitokisa ja Jousiammuntakisa on mahdollista yhdistää kokonaisuudeksi, jossa puolet ryhmästä osallistuu noin 1,5 tunnin erätaitokisaan ja samanaikaisesti toinen puoli ryhmästä mittelee jousiammunnan mestaruudesta!

Ympärivuotisessa leirikoulussa tai luokkaretkellä luokka pääsee mielenkiintoiselle ja innostavalle retkelle Kanta-Hämeen upeaan luontoon. Oppiminen on monipuolista, liikunnallista ja oppilaita osallistavaa. 1–2 yön majoittumisen ja ohjatun ohjelman sisältävä leirikoulumme tai luokkaretkemme soveltuu oppilaille noin 10 ikävuodesta ylöspäin.

Jousiammuntakisa voidaan järjestää kaikissa kohteissamme ympäri vuoden! Noin 1–1,5 tuntia kestävä oppaan vetämä aktiviteetti soveltuu liki kaiken ikäisille osallistujille noin 10–12 ikävuodesta ylöspäin. Kisassa ammutaan helppokäyttöisillä 20 paunan vastakaarijousilla ja hiilikuitunuolilla. Kisassa osallistujat jaetaan 2 joukkueeseen, jotka ampuvat kahteen 60 sentin tauluun.

Erähenkistä purtavaa voidaan nautiskella erilaisten ohjelmapalvelujen yhteydessä, mutta eräruokailu voi olla myös oma ohjelmanumeronsa. Eräkokkimme valmistavat ruoat tilanteen mukaan joko luonnon helmassa tai majoituskohteemme tulipaikalla, ympäri vuoden.

Erätaitokisa sisältää 5–7 erä- ja luontoaiheista yllätysrastia, joissa punnitaan niin eräelämässä vaadittavat selviytymistaidot kuin ryhmätyökyvytkin. Kilpailu sovitetaan vuodenajan, osallistujien kunnon ja ympäristön mukaiseksi, eli kisailla voidaan yhtä hyvin majoituskohteemme pihapiirissä kuin lyhyellä lenkillä läheisen metsän siimeksessä. Myös sadesäällä tai talvipakkasella kisailu onnistuu, sillä osa rasteista voidaan pitää katon alla tai kokonaan sisätiloissa.

GOLFPALVELUJA tarjoamme yhteistyökumppanimme Linna Golfin kanssa. Linna Golf toimii Hämeenlinnassa  yli 100 hehtaarin alueella. Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Properties -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 25 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta.

Kalastusopastusta on eri kohteissamme tarjolla vuoden ympäri. Kalastusoppaan ja -opastuksen lisäksi saat meiltä myös tarvittavat vuokravälineet, jotta kalastamisen aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Tarvitset mukaasi vain kalakaverit sekä kalakateettoman ja reippaan asenteen! Omien kalastusvälineiden käyttö on myös sallittu. Luonnonkalojen lisäksi joissakin Evon Luonnon kohteissa on mahdollista saada narrattua saaliiksi myös kirjolohia!

Liikuntakokous on paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Liikuntakokous sisältää valinnan mukaan joko fatbiket, SUP-laudat, kajakkiyksiköt tai 2 henkilön avokanootit ryhmän omatoimiseen käyttöön. Koko ryhmä voi ottaa samat liikuntavälineet, tai ryhmän jäsenet voivat valita eri välineitä. Lisähintaan tarjolla on myös runsaasti muita vuokravälineitä.

Liikuntakokous on tarjolla lumettomana tai vähälumisena vuodenaikana (huhtikuusta marraskuuhun). Lumiseen vuodenaikaan tarjoamme erillisen talviajan liikuntakokouspaketin.

Eräretkikokous on yrityksille ja yhteisöille valmiiksi räätälöity paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Eräretkikokoukseen sisältyy 2 tunnin opastettu luontoretki kokouskohteen lähiluonnossa Hämeenlinnan Evolla tai Aulangolla tai Lopen Räyskälässä.

Lisäksi pakettiin sisältyy kohteen perushintaan kuuluva saunan käyttö, liinavaatteet pinkkana ja pyyhkeet.

Omatoimikokous on valmiiksi räätälöity paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Lisäksi pakettiin sisältyy kohteen perushintaan kuuluva saunan käyttö, liinavaatteet pinkkana ja pyyhkeet.

Pakettiin voidaan lisähintaan liittää esimerkiksi liinavaatteiden petaus valmiiksi sänkyihin, ruokailupalveluja sekä kunkin kohteen mukaan lisäsaunojen ja kylpypaljujen käyttö.

Kaasugrillin vuokraus Kunnon kokkaukseen tarvitaan kunnon välineet! Yhteistyökumppanimme vuokraa suoraan asiakkaillemme kahden mallisia kaasugrillejä kohteisiimme toimitettuna kaasupullon kanssa. Hinta riippuu vuokra-ajan pituudesta ja kohteen sijainnista.

Ruokailupalvelut kaikkiin kohteisiimme järjestyvät maukkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä. Ruokailut hoituvat sekä isoihin että pieniin tapahtumiin, alkaen simppelistä palaverikahvituksesta aina hääjuhlien erähenkiseen monen ruokalajin päivälliseen asti. Valita voi joko valmiista menuvaihtoehdoista, tai ruokalista voidaan laatia tilaajan toiveet ja vieraiden mahdolliset erikoisruokavaliot huomioiden. Toki kaikkiin kohteisiimme sopii tulla myös omin juomin ja ruoin ja kokkailla omalla porukalla!

Ohjatut luontoretket ja niihin liittyvä luontoaiheinen tekeminen sopivat mainioksi oheisohjelmaksi sekä yritysvieraillemme että yksityisasiakkaillemme. Erämaan rauhaan pääsee virittäytymään esimerkiksi opastetun luontoreippailun, kädentaitoja kehittävän luontoteemaisen puuhapajan ja vuodenajan mukaisiin luonnon antimiin perehdyttävän retken avulla. Kaikkiin retkiohjelmiimme voidaan liittää myös erähenkinen nuotiokahvittelu erilaisten tarjoilujen kuten tikkupullien tai lettujen kera!

Työpalvelut sisältävät mm. kylpypaljujen ja saunojen lämmitykset, liinavaatteet pinkkana tai pedattuina, siivouspalvelut tai vaikkapa kaupassakäyntipalvelun. Suurin osa työpalveluistamme on saatavilla kaikkiin kohteisiimme, ja ne soveltuvat sekä yritys- että yksityisasiakkaillemme. Pyydä rohkeasti tarjous, ja kysy samalla myös muita palvelujamme!

Toiminta- ja rentoutumisohjelmat sisältävät laajan repertuaarin räväkkää toimintaa läskipyöräilystä kirkkovenesoutuun tai letkeää rentoutumista keppijumpasta luonnossa vedettävään mindfulnes-kävelyretkeen. Valmiit ohjelmat soveltuvat esimerkiksi polttariporukoille, yritysvieraiden viihdyttämiseen tai kokouspäivän väli- tai päätösohjelmaksi. Myös näissä ohjelmissa on runsaasti mahdollisuuksia yhdistelyyn ja kustomointiin asiakkaan toiveiden mukaan.

Omatoimista ulkoilua voi harrastaa kohteidemme lähireiteillä, jotka kulkevat pääosin helppokulkuisessa maastossa. Varustukseksi riittää säänmukainen ulkoiluvarustus ja tukevat kengät. Reittien pituus on noin 1–2,5 kilometriä. Useimmissa kohteissamme on laminoitu reittikartta, jonka voit lainata mukaan reitille. Kohteet voidaan ulkoilla läpi myös oppaan johdolla.

Välinevuokraus kattaa ison valikoiman erilaisia vuokrakamppeita, jotka sopivat hitaaseen ja nopeaan hauskanpitoon, isolla ja pienellä porukalla, kesällä ja talvella! Hyllystä löytyy monenlaisten kesä- ja talviurheilu- sekä kuntoiluvälineiden lisäksi mm. hauska pelipaketti tai vaikkapa gps-laite geokätköilyä varten!

Kuljetuspalvelut tarjoamme yhdessä paikallisten linja-auto- ja taksiyrittäjien kanssa luotettavasti ja edullisesti. Kuljetus kohteisiimme ja takaisin järjestyy sovittuun aikaan yrityksen pihasta, kotiovelta, rautatieasemalta tai lentokentältä. Taksilla muutamalle vieraalle, täysikokoisella bussilla isolle ryhmälle. Yhteistyökumppaneina käytämme paikallisia yrittäjiä, jotka tuntevat kohteemme ja niihin vievät reitit kuin omat taskunsa.

Tapahtumatekniikkaa vuokraamme kohteissamme järjestettäviin isoihin ja pieniin tilaisuuksiin. Yhteistyökumppanimme kautta saat sekä tarvittavan ääni-, valo- että kuvatekniikan. Yhteistyökumppanimme Torvinen Showtekniikka toimittaa äänentoiston illanistujaisiin, kuvatekniikan kokouksiin, huvilan julkisivuvalaisun teemavärillä sekä paljon muuta.

Pikkujoulut isolle tai pienelle porukalle onnistuvat mainioisti kohteissamme erämaan rauhassa! Tarjoamme erähenkiset oman porukan yöpyvät pikkujoulut 10–100 henkilölle alkaen 15 €/vrk/henkilö. Pikkujoulupaketin hinta sisältää tilavuokran ja majoituksen. Luonnollisesti omat ruoat ja iloiset juomat ovat sallittuja! Pikkujoulupakettimme sopii yhtä hyvin yritys- kuin yksityisasiakkaillemme. Järjestämme myös erilaisia ohjelmapalveluja, joiden myötä pikkujoulujen tunnelma nousee kattoon! Miten olisivat esimerkiksi pikkujoulut, jotka aloitetaan liikunnallisella fabike-turneella lähimaastossa tai leppoisalla eräretkellä nuotiokahvien kera? Tarjoamme mielellämme myös erilaisia vuokravälineitä polkupyörästä pokeripöytään.

Talviajan liikuntakokous on paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Talviajan liikuntakokous sisältää valinnan mukaan joko tavalliset- tai liukulumikengät, kick spark -potkukelkat tai pilkkivälineet ryhmän omatoimiseen käyttöön. Koko ryhmä voi ottaa samat liikuntavälineet, tai ryhmän jäsenet voivat valita eri välineitä. Lisähintaan tarjolla on myös runsaasti muita vuokravälineitä.

Talviajan liikuntakokous on tarjolla talvella lumiseen aikaan (joulukuusta maaliskuuhun). Lumettomaan vuodenaikaan tarjoamme erillisen liikuntakokouspaketin.

Tuunaajamutsin ohjelmat ovat asiakkaillemme räätälöityjä kädentaitotyöpajoja. Niissä askarrellaan muun muassa kierrätysmateriaalista syntyviä koruja, olutlasien alusia tai erilaisia nahkaesineitä. Tuunaajamutsin ohjelmat sopivat esimerkiksi yrityksen kokous- tai virkistyspäivän sisätiloissa pidettävän ohjelman alkuun tai loppuun.

Ohjattu lumikenkäseikkailu soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille vieraillemme. Aluksi opas esittelee käytettävät varusteet ja kertoo havainnollisesti lumikenkäilyn tekniikasta ja turvallisuudesta maastossa. Tämän jälkeen puetaan lumikengät jalkaan ja lähdetään retkelle talviseen luontoon!

Yhteistyökumppanimme Kalpalinna sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä Lähdekallion Huvilasta ja Aulangon Rauhan kohteistamme. Talvella tarjolla on laskettelua ja muuna aikana menoa ja meininkiä maasto- ja sähköpyörillä sekä fatbiken hurmaa!

Avaa tarjouspyyntölomake