Saunanlämmityksestä kokouspaketteihin
Saunanlämmityksestä kokouspaketteihin
Lisäpalvelut ja kokouspaketit asiakkaillemme

Erämaan rauhaa huokuvalle huvilalle kelpaa saapua, kun henkilökuntamme on juuri ennen tuloanne lämmittänyt saunan ja kylpypaljun valmiiksi, pedannut vuodevaatteet sänkyihin ja ladannut jääkaapin tilaamillanne ruokatarpeilla. Ja ehkäpä virittänyt myös kala- tai pilkkivehkeet valmiiksi laiturin tuntumaan innokkaita kalamiehiä ja -naisia odottamaan. Tarjoamamme lisäpalvelut ovat saatavilla kaikkiin Evon Luonnon kohteisiin. Yritysasiakkaille tarjoamme myös laadukkaita valmiita kokouspaketteja kesä- ja talviajan ohjelmilla.

Lisäpalvelutarjontamme ulottuu erilaisista työpalveluista monenlaisiin erä- ja luontohenkisiin ohjelmapalveluihin, sekä kattavaan valikoimaan vuokravälineitä mummon potkukelkasta suppivehkeisiin ja pokeripöytään! Palvelut ja paketit ovat sekä yritys- että yksityisasiakkaidemme käytössä, ja räätälöitävissä juuri sinun ja ryhmäsi toiveiden mukaisiksi.

Lisäpalvelut voidaan mitoittaa sekä isoille että pienille ryhmille, joten niitä kannattaa aina kysyä, kun pyydät meiltä tarjousta kohteidemme vuokrauksesta. Muistathan myös, että lisäpalvelut kannattaa aina varata etukäteen, koska niiden saatavuutta emme voi aivan lyhyellä varoitusajalla taata.

Yritysasiakkaille tarjoamme myös laadukkaat kokouspaketit, jotka yhdistävät majoituksen, kokoustamisen ja erilaiset lisäpalvelut ja aktiviteetit luonnon rauhassa.

Kysy lisätietoa ja pyydä tarjous!
Lisää tietoa kohteidemme vuokrauksen yhteydessä tarjottavista lisäpalveluista sekä kokouspaketeista saat täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen majoituskohteesta. Merkitse tarjouspyyntöösi myös toivomasi lisäpalvelut. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Pikkujoulut isolle tai pienelle porukalle onnistuvat mainioisti kohteissamme erämaan rauhassa! Tarjoamme erähenkiset oman porukan yöpyvät pikkujoulut 10–100 henkilölle alkaen 15 €/vrk/henkilö. Pikkujoulupaketin hinta sisältää tilavuokran ja majoituksen. Luonnollisesti omat ruoat ja iloiset juomat ovat sallittuja! Pikkujoulupakettimme sopii yhtä hyvin yritys- kuin yksityisasiakkaillemme. Järjestämme myös erilaisia ohjelmapalveluja, joiden myötä pikkujoulujen tunnelma nousee kattoon! Miten olisivat esimerkiksi pikkujoulut, jotka aloitetaan liikunnallisella fabike-turneella lähimaastossa tai leppoisalla eräretkellä nuotiokahvien kera? Tarjoamme mielellämme myös erilaisia vuokravälineitä polkupyörästä pokeripöytään.

Liikuntakokous on paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Liikuntakokous sisältää valinnan mukaan joko fatbiket, SUP-laudat, kajakkiyksiköt tai 2 henkilön avokanootit ryhmän omatoimiseen käyttöön. Koko ryhmä voi ottaa samat liikuntavälineet, tai ryhmän jäsenet voivat valita eri välineitä. Lisähintaan tarjolla on myös runsaasti muita vuokravälineitä.

Liikuntakokous on tarjolla lumettomana tai vähälumisena vuodenaikana (huhtikuusta marraskuuhun). Lumiseen vuodenaikaan tarjoamme erillisen talviajan liikuntakokouspaketin.

Eräretkikokous on yrityksille ja yhteisöille valmiiksi räätälöity paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Eräretkikokoukseen sisältyy 2 tunnin opastettu luontoretki kokouskohteen lähiluonnossa Hämeenlinnan Evolla tai Aulangolla tai Lopen Räyskälässä.

Lisäksi pakettiin sisältyy kohteen perushintaan kuuluva saunan käyttö, liinavaatteet pinkkana ja pyyhkeet.

Talviajan liikuntakokous on paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Talviajan liikuntakokous sisältää valinnan mukaan joko tavalliset- tai liukulumikengät, kick spark -potkukelkat tai pilkkivälineet ryhmän omatoimiseen käyttöön. Koko ryhmä voi ottaa samat liikuntavälineet, tai ryhmän jäsenet voivat valita eri välineitä. Lisähintaan tarjolla on myös runsaasti muita vuokravälineitä.

Talviajan liikuntakokous on tarjolla talvella lumiseen aikaan (joulukuusta maaliskuuhun). Lumettomaan vuodenaikaan tarjoamme erillisen liikuntakokouspaketin.

Omatoimikokous on valmiiksi räätälöity paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Lisäksi pakettiin sisältyy kohteen perushintaan kuuluva saunan käyttö, liinavaatteet pinkkana ja pyyhkeet.

Pakettiin voidaan lisähintaan liittää esimerkiksi liinavaatteiden petaus valmiiksi sänkyihin, ruokailupalveluja sekä kunkin kohteen mukaan lisäsaunojen ja kylpypaljujen käyttö.

Ruokailupalvelut kaikkiin kohteisiimme järjestyvät maukkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä. Ruokailut hoituvat sekä isoihin että pieniin tapahtumiin, alkaen simppelistä palaverikahvituksesta aina hääjuhlien erähenkiseen monen ruokalajin päivälliseen asti. Valita voi joko valmiista menuvaihtoehdoista, tai ruokalista voidaan laatia tilaajan toiveet ja vieraiden mahdolliset erikoisruokavaliot huomioiden. Toki kaikkiin kohteisiimme sopii tulla myös omin juomin ja ruoin ja kokkailla omalla porukalla!

Ohjatut luontoretket ja niihin liittyvä luontoaiheinen tekeminen sopivat mainioksi oheisohjelmaksi sekä yritysvieraillemme että yksityisasiakkaillemme. Erämaan rauhaan pääsee virittäytymään esimerkiksi opastetun luontoreippailun, kädentaitoja kehittävän luontoteemaisen puuhapajan ja vuodenajan mukaisiin luonnon antimiin perehdyttävän retken avulla. Kaikkiin retkiohjelmiimme voidaan liittää myös erähenkinen nuotiokahvittelu erilaisten tarjoilujen kuten tikkupullien tai lettujen kera!

Työpalvelut sisältävät mm. kylpypaljujen ja saunojen lämmitykset, liinavaatteet pinkkana tai pedattuina, siivouspalvelut tai vaikkapa kaupassakäyntipalvelun. Suurin osa työpalveluistamme on saatavilla kaikkiin kohteisiimme, ja ne soveltuvat sekä yritys- että yksityisasiakkaillemme. Pyydä rohkeasti tarjous, ja kysy samalla myös muita palvelujamme!

Toiminta- ja rentoutumisohjelmat sisältävät laajan repertuaarin räväkkää toimintaa läskipyöräilystä kirkkovenesoutuun tai letkeää rentoutumista keppijumpasta luonnossa vedettävään mindfulnes-kävelyretkeen. Valmiit ohjelmat soveltuvat esimerkiksi polttariporukoille, yritysvieraiden viihdyttämiseen tai kokouspäivän väli- tai päätösohjelmaksi. Myös näissä ohjelmissa on runsaasti mahdollisuuksia yhdistelyyn ja kustomointiin asiakkaan toiveiden mukaan.

Omatoimista ulkoilua voi harrastaa kohteidemme lähireiteillä, jotka kulkevat pääosin helppokulkuisessa maastossa. Varustukseksi riittää säänmukainen ulkoiluvarustus ja tukevat kengät. Reittien pituus on noin 1–2,5 kilometriä. Kaikissa kohteissamme on laminoitu reittikartta, jonka voit lainata mukaan reitille. Kohteet voidaan ulkoilla läpi myös oppaan johdolla.

Välinevuokraus kattaa ison valikoiman erilaisia vuokrakamppeita, jotka sopivat hitaaseen ja nopeaan hauskanpitoon, isolla ja pienellä porukalla, kesällä ja talvella! Hyllystä löytyy monenlaisten kesä- ja talviurheilu- sekä kuntoiluvälineiden lisäksi mm. hauska pelipaketti tai vaikkapa gps-laite geokätköilyä varten!

Kuljetuspalvelut tarjoamme yhdessä paikallisten linja-auto- ja taksiyrittäjien kanssa luotettavasti ja edullisesti. Kuljetus kohteisiimme ja takaisin järjestyy sovittuun aikaan yrityksen pihasta, kotiovelta, rautatieasemalta tai lentokentältä. Taksilla muutamalle vieraalle, täysikokoisella bussilla isolle ryhmälle. Yhteistyökumppaneina käytämme paikallisia yrittäjiä, jotka tuntevat kohteemme ja niihin vievät reitit kuin omat taskunsa.

Avaa tarjouspyyntölomake