Aulangon Rauha – neljä upeaa majoituskohdetta
Aulangon Rauha – neljä upeaa majoituskohdetta

Aulangon Rauha on viiden majoituskohteemme muodostama erähenkinen kokonaisuus Hämeenlinnan Aulangolla. Sen keskiössä on Aulangon Suuri Huvila, joka soveltuu kokous- ja juhlatilaksi jopa 100 osallistujalle. Yhteensä noin 70 henkilön majoittumisen mahdollistava Aulangon Rauha ei sijaitse kaukana korvessa, vaan Suomen väestöllisessä keskipisteessä, noin 100 kilometrin päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Katso Aulangon Rauhan rantakohteiden aluekartta.

Entisestä Aulangon Heikkilän matkailualueesta uuteen kukoistukseen saneeratun Aulangon Rauhan viisi monikäyttöistä kohdetta Rantahuvila, Suuri Huvila, Rantala ja Rantapiilo soveltuvat mainiosti sekä yritys- että yksityisasiakkaidemme käyttöön. Isommille ryhmille vuokraamme lisäksi Rantalan ja Rantapiilon kokonaisuutta Aulangon Rantakolmikon nimellä.

Aulangon Rauha täydentää Hämeenlinnan ja Aulangon matkailutarjontaa ja samalla asiakkaamme hyötyvät Aulangon jo olemassaolevasta palvelutarjonnasta. Kylpylä, puistometsä, Sibeliuksen Metsän luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit sekä monet muut Aulangon palvelut ovat kaikki lähellä.

Hämeenlinnan keskusta palveluineen on alle 10 kilometrin päässä, joten omalta rauhalliselta huvilalta voi piipahtaa kaupunkilomalle teatteriin, elokuviin tai ravintolaan!

Katso Aulangon Rauhan alueen esittelyvideo.

Pyydä tarjous Aulangon Rauhan kohteidemme vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

 

Aulangon Rantahuvila
Aulangon Rantahuvila - Aulanko Lake Villa

Aulangon Suuri Huvila
Aulangon Suuri Huvila - Aulanko Grand Villa - Evon Luonto - Peace and Privacy

Aulangon Rantala
Aulangon Rantala - Aulanko Lakeside - Aulangon Rauha - Aulanko Peace - Evon Luonto - Peace and Privacy

Aulangon Rantapiilo
Aulangon Rantapiilo - Aulanko Lake Hide-out

Kohteemme Aulangon Rauhassa

Aulangon Rantahuvila - Aulanko Lake Villa
Aulangon Rantahuvila
on Aulangon Rauhan alueen lippulaiva. Uudenlainen monitoimihuvila muuntuu saumattomasti eri käyttötarkoituksiin, ja sijaitsee nimensä mukaan aivan kauniin Aulangonjärven rannalla. Rakennus on varustettu mm. kahdella saunalla ja kylpypaljulla.

 Tutustu ja pyydä tarjous!


Aulangon Suuri Huvila
on jopa sadan hengen tilaisuuksiin soveltuva rehellisesti ja ronskisti sisustettu monitoimihuvila aivan Aulangonjärven rannassa. Vuonna 2017 saneerattu ja monipuolisesti varusteltu tila taipuu niin yrityksen kokouksiin kuin suvun juhliin ja intiimeihin yksityistilaisuuksiin. Rouhea pelisali on myös Aulangon Rauhan muiden huviloiden vieraiden vuokrattavissa silloin, kun Suuressa Huvilassa ei ole vieraita.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Aulangon Rantala - Aulanko Lakeside - Aulangon Rauha - Aulanko Peace - Evon Luonto - Peace and Privacy
Aulangon Rantala
on keväällä 2019 avattu neljän rakennuksen muodostama tunnelmallinen kokonaisuus Aulangon Rauhan alueen kulmauksessa, Aulangonjärven äärellä. Alueen kruunaa upouusi monitoimihuvila, joka on sisustettu erähenkisesti ja varustettu kaikilla mukavuuksilla. Päähuvilaa täydentävät mökit Pikkuhuvila, rantasauna ja majoitusaitta.

Tutustu ja pyydä tarjous!


Aulangon Rantapiilo
on keväällä 2019 valmistunut monikäyttöisen kompakti mökkikohde aivan Aulangon Rauhan alueen länsikulmassa. Järven äärellä, kaikilla mukavuuksilla ja omassa rauhassa!

Tutustu ja pyydä tarjous!

 


Avaa tarjouspyyntölomake