Aulangon Rauha – neljä upeaa majoituskohdetta
Aulangon Rauha – neljä upeaa majoituskohdetta

Aulangon Rauha on neljän majoituskohteemme muodostama erähenkinen kokonaisuus Hämeenlinnan Aulangolla. Se ei sijaitse kaukana korvessa, vaan Suomen väestöllisessä keskipisteessä, noin 100 kilometrin päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Aulangon Rauhan neljä luonnonläheistä kohdetta Rantahuvila, Suuri Huvila, Rantakulma ja Puistola soveltuvat mainiosti sekä yritys- että yksityisasiakkaidemme käyttöön.

Aulangon Rauha täydentää Hämeenlinnan ja Aulangon matkailutarjontaa ja samalla asiakkaamme hyötyvät Aulangon jo olemassaolevasta palvelutarjonnasta. Kylpylä, puistometsä, luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit sekä monet muut Aulangon palvelut ovat kaikki lähellä.

Hämeenlinnan keskusta palveluineen on alle 10 kilometrin päässä, joten omalta rauhalliselta huvilalta voi piipahtaa kaupunkilomalle teatteriin, elokuviin tai ravintolaan!

Pyydä tarjous Aulangon Rauhan kohteidemme vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

 

Aulangon Rantahuvila
Aulangon Rantahuvila - Aulanko Lake Villa

Aulangon Suuri Huvila
Palvelumme yksityisasiakkaille - Services for Private Customers

Aulangon Rantakulma
Aulangon Rantakulma - Aulanko Lake Corner

Aulangon Puistola
Aulangon Puistola - Aulanko Nature Reserve House

Kohteemme Aulangon Rauhassa


Aulangon Rantahuvila
on Aulangon Rauhan alueen lippulaiva. Uudenlainen monitoimihuvila muuntuu saumattomasti eri käyttötarkoituksiin, ja sijaitsee nimensä mukaan aivan kauniin Aulangonjärven rannalla. Rakennus on varustettu mm. kahdella saunalla ja kylpypaljulla.

 Tutustu ja pyydä tarjous!


Aulangon Suuri Huvila
on jopa sadan hengen tilaisuuksiin soveltuva rouhean rehellisesti ja ronskisti sisustettu huvila aivan Aulangonjärven rannassa. Vuonna 2017 saneerattu ja monipuolisesti varusteltu tila taipuu niin yrityksen kokouksiin kuin suvun juhliin ja intiimeihin yksityistilaisuuksiin.

Tutustu ja pyydä tarjous!


Aulangon Rantakulma
on kolmen rakennuksen muodostama tunnelmallinen kokonaisuus Aulangon Rauhan alueen kulmauksessa, Aulangonjärven äärellä. Nykyaikaisesti kaikilla mukavuuksilla varusteltu rakennuskokonaisuus soveltuu pieniin yritys- ja yksityistilaisuuksiin ja toimii mainiosti myös muun Aulangon Rauhan alueen lisämajoitustilana.

Tutustu ja pyydä tarjous!


Aulangon Puistola
on erillään Aulangon Rauhan alueesta sijaitseva talo keskellä maankuulua Aulangon Puistometsää! Nykyaikaisesti varustettu rakennus sijaitsee upean luonnonkauniilla alueella romanttisen Joutsenlammen äärellä ja kivenheiton päässä Aulangon palveluista.

Tutustu ja pyydä tarjous!