Aulangon Rauha – neljä upeaa majoituskohdetta
Aulangon Rauha – neljä upeaa majoituskohdetta

Aulangon Rauha on neljän majoituskohteemme muodostama erähenkinen kokonaisuus Hämeenlinnan Aulangolla. Se ei sijaitse kaukana korvessa, vaan Suomen väestöllisessä keskipisteessä, noin 100 kilometrin päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Katso Aulangon Rauhan rantakohteiden aluekartta.

Aulangon Rauhan neljä monikäyttöistä kohdetta Rantahuvila, Suuri Huvila, Rantakulma ja Puistola soveltuvat mainiosti sekä yritys- että yksityisasiakkaidemme käyttöön. Keväällä 2019 alueelle valmistuu upouusi noin 25 vuodepaikan monitoimihuvila, jonka myötä Aulangon Rantakulman kokonaisuus laajenee Aulangon Rantalaksi.

Aulangon Rauha täydentää Hämeenlinnan ja Aulangon matkailutarjontaa ja samalla asiakkaamme hyötyvät Aulangon jo olemassaolevasta palvelutarjonnasta. Kylpylä, puistometsä, Sibeliuksen Metsän luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit sekä monet muut Aulangon palvelut ovat kaikki lähellä.

Hämeenlinnan keskusta palveluineen on alle 10 kilometrin päässä, joten omalta rauhalliselta huvilalta voi piipahtaa kaupunkilomalle teatteriin, elokuviin tai ravintolaan!

Pyydä tarjous Aulangon Rauhan kohteidemme vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

 

Aulangon Rantahuvila
Aulangon Rantahuvila - Aulanko Lake Villa

Aulangon Suuri Huvila
Palvelumme yksityisasiakkaille - Services for Private Customers

Aulangon RantakulmaAulangon Rantala
Aulangon Rantakulma - Aulanko Lake Corner

Aulangon Puistola
Aulangon Puistola - Aulanko Nature Reserve House

Kohteemme Aulangon Rauhassa


Aulangon Rantahuvila
on Aulangon Rauhan alueen lippulaiva. Uudenlainen monitoimihuvila muuntuu saumattomasti eri käyttötarkoituksiin, ja sijaitsee nimensä mukaan aivan kauniin Aulangonjärven rannalla. Rakennus on varustettu mm. kahdella saunalla ja kylpypaljulla.

 Tutustu ja pyydä tarjous!


Aulangon Suuri Huvila
on jopa sadan hengen tilaisuuksiin soveltuva rehellisesti ja ronskisti sisustettu monitoimihuvila aivan Aulangonjärven rannassa. Vuonna 2017 saneerattu ja monipuolisesti varusteltu tila taipuu niin yrityksen kokouksiin kuin suvun juhliin ja intiimeihin yksityistilaisuuksiin.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Evon Luonto Oy - Aulangon Rantala
Aulangon Rantala
on keväällä 2019 avattava neljän rakennuksen muodostama tunnelmallinen kokonaisuus Aulangon Rauhan alueen kulmauksessa, Aulangonjärven äärellä. Alueen kruunaa vapuksi 2019 valmistuva monitoimihuvila, joka on sisustettu erähenkisesti ja varustettu kaikilla mukavuuksilla. Päähuvilaa täydentävät Pikkuhuvila, rantasauna ja majoitusaitta.

Uuden monitoimihuvilan valmistumiseen asti ovat Aulangon Rantalan muut rakennukset vieraidemme käytössä Aulangon Rantakulman nimellä.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Aulangon Puistola - Aulanko Nature Reserve House
Aulangon Puistola
on erillään Aulangon Rauhan alueesta sijaitseva talo keskellä maankuulua Aulangon Puistometsää! Nykyaikaisesti varustettu monikäyttöinen rakennus sijaitsee upean luonnonkauniilla alueella romanttisen Joutsenlammen äärellä ja kivenheiton päässä Aulangon palveluista.

Tutustu ja pyydä tarjous!