fbpx
Loppusiivouksen muistilista
Loppusiivouksen muistilista

Jos et ole tilannut meiltä loppusiivousta, pyydämme huomioimaan alla olevan listan siivouksesi helpottamiseksi. Tekemällä siivouksen tässä järjestyksessä, säästät aikaasi. Teethän siivouksen huolellisesti, jotta seuraavallakin asiakkaalla olisi tullessaan siistit paikat. Kiitos!

TÄRKEÄÄ: Koronavirusepidemian takia pestävät käsipyyhkeet on toistaiseksi korvattu paperisilla. Ryhmien, jotka eivät ole tilanneet loppusiivousta, vastuulla on ensisijaisesti itse huolehtia erityisesti pintojen, ovenkahvojen ja saniteettitilojen huolellisesta puhdistuksesta. Muistathan että voit tilata loppusiivouksen myös meiltä soittamalla 020 7300 888.

Muistathan tiskata käyttämäsi astiat sekä viedä tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi tai roskikseen vaikka olisit tilannut loppusiivouksen lisäpalveluna.

 1. Pese käyttämäsi astiat ja laita ne takaisin kaappeihin.
 2. Tyhjennä jääkaapista ruokatarvikkeet ja tarkista, että tiskipöytä, liesi, uuni, jääkaappi ja mikroaaltouuni ovat siistejä.
 3. Pyyhi keittiön tasot ja pöydät.
 4. Tyhjennä roskakorit ja vie roskat pihan roska-astioihin.
 5. Jos olet tilannut meiltä liinavaatteet, laita käytetyt liinavaatteet jätesäkkeihin, joita löydät tiskipöydän alakaapista ja jätä säkit eteiseen. Jätä tyynyt ja peitot siististi sänkyjen päälle.
 6. Jos olet siirtänyt huonekaluja, siirrä ne takaisin omalle paikalleen.
 7. Lakaise tai imuroi lattiat ja pyyhi kostealla mopilla mahdolliset tahrat ja roiskeet.
 8. Siivoa myös WC:t sekä käyttämäsi pesuhuoneet ja saunat.
 9. Tyhjennä ja huuhtele kylpypaljut, jos olet käyttänyt niitä. Katso myös kylpypaljun käyttöohjeet.
 10. Siivoathan jälkesi myös piha-alueelta.
 11. Viethän poistuessasi mukanasi tyhjät pullot, tölkit ja pahvit.
 12. Tarkista vielä ennen poistumistasi, että ikkunat on varmasti suljettu, lukitse ovet huolellisesti ja palauta avaimet avainlokeroon.

Jätäthän tilat siihen kuntoon, jossa toivoisit niiden olevan tullessasi itse uudestaan.

Avaa tarjouspyyntölomake