fbpx

Hämeen Privaatti

 • 20
 • 18
 • 1
 • 2

Hintaesimerkkejä Hämeen Privaatissa

 • 20 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 25 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 35 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 12 hlölle alkaen 55 €/hlö/vrk (majoitus ja 2 tunnin ohjattu retki)
 • 20 hlön viikonloppu alkaen noin 40 €/hlö/vkl (pe-su)
 • 15 hlön lomaviikko alkaen noin 100 €/hlö/viikko
Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.
Kaikki tiedot

Hämeenlinnassa Evon maankuulun retkeilyalueen lähellä sijaitseva Hämeen Privaatti on monitoimihuvila, joka tarjoaa syvää rauhaa ja yksityisyyttä entisaikain 2,5 hehtaarin maatilalla. Rakennukset on saneerattu lattiasta kattoon, silti kunnioittaen tilan erähenkistä sijaintia syvällä metsän siimeksessä, luonnon helmassa. Katso piirros alueesta.

Hämeen Privaatti soveltuu 5–18 vieraan ryhmille majoittumiseen, mutta tarvittaessa myös muutamia lisäpatjoja on tarjolla, jos ryhmässä sopu sijaa antaa. Kesäaikaiseen päiväkäyttöön, juhliin ja kokouksiin Hämeen Privaatti soveltuu myös isommille ryhmille. Hämeen Privaatin tiluksilla oleva lato saneerataan myöhemmin erähenkiseksi tapahtumatilaksi, jossa voi viettää mitä moninaisimpia 20–75 henkilön tapahtumia.

Monitoiminen Hämeen Privaatti tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin, tyky-päiviin, perhejuhliin, lomailuun ja retkeilyyn. Nauti kaikista mukavuuksista: vesivessoista, ilmastoinnista, mukavista sängyistä, modernista keittiöstä, sisä- ja ulkosaunasta, rentoudu paljussa ja laavun iltanuotiolla. Koe vanhaa kunnioittaen saneeratun hirsirakennuksen hieno tunnelma, täällä otat lunkisti, mutta samalla voit aistia entisaikain maatilan ankaran työmaan!

Hämeen Privaatti sijaitsee päättyvän pihatiensä päässä, omassa piilossaan. Vaikka naapurina ovat vain Metsähallituksen metsät, on tilan sijainti silti likimain Suomen väestöllisessä keskipisteessä Hämeenlinnassa, 150 kilometriä Helsingistä, 90 km Tampereelta ja 65 km Lahdesta.

Hämeen Privaatin paikalla on tiettävästi ollut asutusta jo 1700-luvulla. 1940-luvulla rakennetun päärakennuksen ympärille on aikojen saatossa rakentunut entisaikain pientilan tunnelma, joka on nyt herätetty henkiin. Paikalliset hämäläiset timpurit ja puusepät ovat näyttäneet osaamistaan, rakennusten sisustuksessa rouheaa puuta on käytetty ronskisti ja säästelemättä.

Tule ja koe hiljaisuus, erämainen rauha, kokousta, kalasta, patikoi tai retkeile. Tule metsään ja virkisty. Nauti Hämeen Privaatin kaikista nykyajan mukavuuksista Evon retkeilyalueen tuntumassa, metsän keskellä, noin 900 metriä ison Nerosjärven rannasta.

Päärakennuksen saneeratuissa noin 200 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila noin 20 henkilölle, yli 15 vuodepaikkaa, 6–7 makuuhuonetta, pukuhuone, suihku, sisäsauna ja 2 wc:tä. Pisteenä i:n päällä on täyshirsinen pihasauna. Hämeen Privaatti on varustettu kahdella saunalla, joissa saunoo yhtä aikaa jopa 20 henkilöä. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on lähes 100 neliön terassit: päärakennuksen yhteydessä olevalle terassille mahtuu iltaa istumaan noin 20 henkilöä ja pihasaunan edessä oleva terassi tarjoaa leppoisan vilvoittelupaikan. Molempien saunojen yhteydessä on omat kylpypaljunsa, joihin mahtuu jopa 8 henkilöä kumpaankin. Katso päärakennuksen pohjapiirros.

Pääsali ja kokoustila: Monitoimihuvilan tupaan saneeratussa pääsalissa/kokoustilassa on tilaa noin 20 vieraalle pitkän pöydän ja samassa tilassa olevan pienen baaritiskin äärellä. Lisäksi tilan päädyssä olevalle sohvaryhmälle mahtuu vielä muutama henkilö. Tila jatkuu avoimena hämyiseen pieneen kabinettiin, jota voidaan käyttää sekä illanistujaisiin että ryhmätöihin. Lisäksi kabinetti toimii makuuhuoneena, jonka sohvilta löytyy petipaikat 2–3 henkilölle.

Tila on varustettu nopealla langattomalla internet-yhteydellä, joka on vieraillemme maksuton. Tilassa on kaksi isoa (65 ja 50 tuuman) taulutelevisiota, jotka palvelevat myös kokousnäyttöinä. Pääsalista on suora yhteys terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piileksivät pihasauna, grillilaavu ja 2 kylpypaljua.

Majoitus: Päärakennuksessa vuodepaikkoja on 18 vieraalle 6–7 makuuhuoneessa. Alakerrassa on 3 makuuhuonetta sekä pääsalin ja kabinetin vuodesohvilla 4–6 vuodepaikkaa. Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta sekä pieni aula ja wc. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Lisäksi käytössä on varapatjoja muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja on yli 20 henkilölle.

Keittiö: Hämeen Privaatin keittiön varustukseen kuuluu astiastot vähintään 25 henkilölle, sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluita, mutta Hämeen Privaattiin sopii tulla myös omin ruoin ja juomin. Onhan yhteinen kokkailu hyvässä keittiössä mitä mukavinta ajanvietettä!

Sisäsauna, suihku ja wc-tilat: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla löylyttelemään 6–8 henkilöä. Pesuhuoneessa on suihku ja pukuhuoneesta on suora yhteys terassille vilvoittelemaan. Päärakennuksessa on 2 wc:tä, alakerrassa ja yläkerrassa omansa. Vieraidemme käytössä on myös pyykinpesukone.

Pihasauna ja pukuhuone: Pihapiirissä sijaitsee erillinen puulämmitteinen täyshirsinen pihasauna. Entisajan henkeen sisustetussa idyllisessä saunassa mahtuu kerralla löylyttelemään noin 10 saunojaa.

Kylpypaljut: Toinen kylpypaljuista sijaitsee omalla pienellä terassillaan pihasaunan vieressä ja toinen päärakennuksen terassin vieressä.

Metsäpuutarha, terassit ja kotalaavu: Päärakennuksen katetulla terassilla on pöytäryhmät lähes 20 henkilölle ja lisäksi metsäpuutarhassa on ronskiakin ronskimpi terassiryhmä, niitä isompia kalaaseja varten! Kotalaavu sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, päärakennuksen terassin ja pihasaunan välimaastossa.

Ulkoilureitti: Hämeen Privaatin lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan päärakennuksesta.

Hinnoittelu: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitelty vain muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hämeen Privaatin hintaan sisältyy noin 200 mmonitoimihuvilan tilat sisältäen sisäsaunan käytön.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata pihasauna, 1 tai 2 kylpypaljua, laavu, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluja pitopalvelumme kautta.

Pyydä tarjous Hämeen Privaatin vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Hämeen Privaatissa

 • 20 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 25 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 35 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 12 hlölle alkaen 55 €/hlö/vrk (majoitus ja 2 tunnin ohjattu retki)
 • 20 hlön viikonloppu alkaen noin 40 €/hlö/vkl (pe-su)
 • 15 hlön lomaviikko alkaen noin 100 €/hlö/viikko
Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.

Eräretkikokous

Alkaen 30 €/henkilö/vrk

Erätaitokisa

Alkaen 35 €/hlö

Omatoimikokous

Alkaen 25 €/henkilö/vrk

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Työpalvelut

Paljunlämmityksestä kaupassakäyntiin

Etäisyyksiä Hämeen Privaatista

 • Metsään 0 km
 • Järvelle 0,9 km (Nerosjärvi)
 • Evon retkeilyalueelle 20 km
 • Hämeenlinnan keskustaan 50 km
 • Helsinkiin 150 km
 • Helsinki-Vantaan lentoasemalle 143 km
 • Tampereelle 91 km
 • Lahteen 67 km
 • Mikkeliin 178 km
 • Turkuun 191 km
Katso kaikki etäisyydet
Avaa tarjouspyyntölomake