fbpx

Lähdekallion Huvila

 • 20
 • 18
 • 3
 • 2

Hintaesimerkkejä Lähdekallion Huvilassa

 • 20 henkilön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 30 €/hlö/vrk
 • 15 henkilön yöpyvä omatoimikokous alkaen 35 €/hlö/vrk
 • 15 henkilölle yrityksen virkistyspäivä alkaen 60 €/hlö/vrk (majoitus ja 2 tunnin ohjattu luontoretki)
 • 20 henkilön viikonloppu alkaen 40 €/hlö/vkl (pe-su)
 • 15 henkilön lomaviikko alkaen 100 €/hlö/viikko
Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme eritellyn tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.
Kaikki tiedot

JANAKKALASSA vain 87 km Helsingistä ja 110 Tampereelta sijaitseva Lähdekallion Huvila on uniikki monitoimihuvila, joka tarjoaa syvää rauhaa ja yksityisyyttä omalla lähes 3 hehtaarin metsätilalla, ilman naapureita, omassa rauhassaan, ympäri vuoden. Täystiilinen oman aikakautensa arvotalo saneerataan kevään 2020 aikana ”lattiasta kattoon”, lisättynä kaikilla nykyjan mukavuuksilla. Lähdekallion Huvilan luonnon helmassa oleva sijainti huokuu suurta rauhaa ja yksityisyyyttä.

Lähdekallion Huvila valmistuu asiakkaidemme käyttöön arviolta 30.4.2020 mennessä, mutta luonnollisesti otamme varauksia vastaan jo nyt! Varaamme oikeuden muuttaa tämän kuvauksen tietoja. Päivitämme tietoja ja valokuvia tälle sivustolle kevään 2020 aikana. Katso huvilan alustava pohjapiirros.

Lähdekallion Huvila soveltuu erittäin joustavasti 5–20 vieraan ryhmille majoittumiseen, juhliin, kokouksiin, lomaan, virkistykseen ja TYKY-tapahtumiin.

Lähdekallion Huvila tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin, tyky-päiviin, perhejuhliin, lomailuun ja retkeilyyn. Nauti kaikista mukavuuksista: vesivessoista, ilmastoinnista, mukavista sängyistä, modernista keittiöstä sekä komeasta saunaosastosta, rentoudu paljussa tai ulkoporealtaassa ja grillipaikan tai laavun iltanuotiolla. Koe vanhaa kunnioittaen saneeratun täystiilisen 50 vuotta sitten rakennetun arvorakennuksen tunnelma, täällä otat modernisti lunkisti, mutta samalla voit aistia 70-luvun tunnelmaa.

Lähdekallion Huvila sijaitsee hiljaisen Haukankalliontien varrella, omassa piilossaan. Vaikka naapurina on vain metsää ja peltoa, on huvilan sijainti silti likimain Suomen väestöllisessä keskipisteessä Janakkalassa, vain alle 9 kilometriä Helsinki-Tampere-moottoritieltä. Vain 87 kilometriä Helsingistä, 110 km Tampereelta ja 65 km Lahdesta.

Tule ja koe hiljaisuus, rauha ja yksityisyys. Kokousta, lomaile, virkisty, patikoi tai retkeile. Nauti Lähdekallion Huvilan kaikista nykyajan mukavuuksista, luonnon ääressä ja metsän siimeksessä.

Huvilan saneeratuissa noin 175 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila noin 20 henkilölle, yli 20 vuodepaikkaa, 5–6 makuuhuonetta, pukuhuone, 3 suihkua, jopa 10 henkilön saunaosasto ja 3 wc:tä. Lisäksi pihalla on vannoutuneille puusaunan ystäville idyllinen entisaikain tynnyrisauna, josta on helppo kulku modernin saunaosaston suihkuihin, paljuun ja porealtaaseen, ympäri vuoden.

Huvila on varustettu mukavalla saunaosastolla, josssa saunoo yhtä aikaa noin 10 henkilöä. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on lähes 100 neliön terassit: Huvilan sisäpihalle olevalle terassille mahtuu iltaa istumaan noin 20 henkilöä ja saunaosaston edessä oleva terassi tarjoaa leppoisan vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle.

Saunaosaston välittömässä läheisyydessä on moderni sähkökäyttöinen 4 henkilön ulkoporeallas ja perinteinen puulämmitteinen 6 henkilön kylpypalju, jotta saunomisnautinto on saatu viritettyä huippuunsa!

PÄÄSALI JA KOKOUSTILA: Monitoimihuvilan isossa noin 45 neliön pääsalissa/kokoustilassa on tilaa jopa 20 vieraalle pitkän pöydän ja samassa tilassa olevan ison sohvaryhmän äärellä. Lisäksi pääsalin komean avotakan takana on mukava pukuhuone/seurustelutila, jossa on vielä metsäpuutarhaan ”katsovaa” baaritiskin.

Lisäksi pukuhuone/seurustelutila toimii ryhmätyötilana tai väliaikaisena makuuhuoneena, koska vuodesohvilta löytyy petipaikat 2 henkilölle. Pukuhuone/seurustelutila ja keittiön vieressä oleva viihtyisä kabinetti on varustettu liukuovin, joilla tilat voidaan erottaa muusta avotilasta esimerkiksi kokouksen ryhmätyötiloiksi.

Lähdekallion Huvila on varustettu nopealla langattomalla internet-yhteydellä, joka on vieraillemme maksuton. Pääsalissa on iso 70 tuuman taulutelevisio ja pukuhuone/seurustelutilassa sekä kabinetissa 55 tuuman taulutelevisiot, jotka palvelevat esimerkiksi kokousnäyttöinä, tai viritä porukan kesken kisastudio tai karaokekisa!

Pääsalista on suora yhteys komealle ilta-aurinkoon avautuvalle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piileksivät tynnyrisauna, grillipaikka/laavu, ulkoporeallas ja kylpypaljua, kaikki ikiomassa rauhassaan. Katetun laavun grillitulien lisäksi ulkona grillailuun on tarjolla jykevä valugrilli (hiilet pyydämme tuomaan itse). Grillaa aina, kesällä ja talvella, katon alla tai taivasalla!

MAJOITUS: Päärakennuksessa vuodepaikkoja on 18 vieraalle 5–6 makuuhuoneessa. Lisäksi käytössä on vuodesohvia, jolloin petipaikkoja on 20 henkilölle. Peittoja ja tyynyjä on vuodepaikkoja vastaava määrä.

KEITTIÖ: Lähdekallion Huvilan keittiön varustukseen kuuluu astiastot vähintään 20 henkilölle, sähköliesi ja – uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluita, mutta Lähdekallion Huvilaan sopii tulla myös omin ruoin ja juomin. Onhan yhteinen kokkailu hyvässä keittiössä mitä mukavinta ajanvietettä!

SAUNAOSASTO, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla löylyttelemään 8–10 henkilöä, pihan tynnyrisauna on 6 henkilölle. Pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pukuhuoneesta on yhteys terassille vilvoittelemaan. Huvilassa on 3 wc:tä. Makuuhuoneiden vieressä on lisäksi erillinen suihkutila, jossa on 1 suihku.

TYNNYRISAUNA: Pihapiirissä sijaitsee erillinen puulämmitteinen tynnyrisauna. Erähenkiseen tyyliin idyllisessä saunassa mahtuu kerralla löylyttelemään 6 saunojaa.

KYLPYPALJU JA ULKOPOREALLAS: Perinteinen puulämmitteinen 6 henkilön kylpypalju ja moderni sähkökäyttöinen 4 henkilön ulkoporeallas sijaitsevat aivan saunasoston vieressä.

METSÄPUUTARHA, TERASSIT, GRILLIPAIKKA JA LAAVU: Päärakennuksen terassilla on pöytäryhmät jopa 20 henkilölle, niitä isompia kalaaseja varten! Grillipaikka ja laavu sijaitsevat metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, josta avautuu näkymä rauhalliseen metsämaisemaan.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitelty vain muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Lähdekallion Huvilan hintaan sisältyy noin 175 m2 monitoimihuvilan tilat sisältäen saunaosaston käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata tynnyrisauna, ulkoreallas, kylpypalju, laavu, grillipaikka, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet. Lisäksi tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluja sekä kuljetuspalveluja.

Pyydä tarjous Lähdekallion Huvilan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Lähdekallion Huvilassa

 • 20 henkilön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 30 €/hlö/vrk
 • 15 henkilön yöpyvä omatoimikokous alkaen 35 €/hlö/vrk
 • 15 henkilölle yrityksen virkistyspäivä alkaen 60 €/hlö/vrk (majoitus ja 2 tunnin ohjattu luontoretki)
 • 20 henkilön viikonloppu alkaen 40 €/hlö/vkl (pe-su)
 • 15 henkilön lomaviikko alkaen 100 €/hlö/viikko
Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme eritellyn tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Erätaitokisa

Alkaen 35 €/hlö

Golfpalvelut

Alkaen 60 €/pelaaja

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Omatoimikokous

Alkaen 25 €/henkilö/vrk

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!

Työpalvelut

Paljunlämmityksestä kaupassakäyntiin

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Etäisyyksiä Lähdekallion Huvilasta

 • Turengin keskusta 14 km
 • Linna Golf 22 km
 • Hämeenlinnan keskusta 29 km
 • Helsinki 87 km
 • Helsinki-Vantaan lentoasema 80 km
 • Tampere 110 km
Katso kaikki etäisyydet
Avaa tarjouspyyntölomake