Lähdekallion Huvila

 • 1–25
 • 1–25
 • 3
 • 2

Hintaesimerkkejä Lähdekallion Huvilassa

 • 20 henkilön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 42 €/hlö/vrk
 • 15 henkilön yöpyvä omatoimikokous alkaen 48 €/hlö/vrk
 • 15 henkilölle yrityksen virkistyspäivä alkaen 84 €/hlö/vrk (majoitus ja 2 tunnin ohjattu luontoretki)
 • 20 henkilön viikonloppu alkaen 60 €/hlö/vkl (pe-su)
 • 15 henkilön lomaviikko alkaen 140 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
Kaikki tiedot

JANAKKALAN Leppäkoskella sijaitseva Lähdekallion Huvila on uniikki monitoimihuvila. Se tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä lähes 3 hehtaarin metsätilalla, ilman naapureita, ympäri vuoden. Katso huvilan pohjapiirros.

Lähdekallion Huvila sijaitsee hiljaisen Haukankalliontien varrella, omassa piilossaan. Vaikka naapurina on vain metsää ja peltoa, on huvilan sijainti silti likimain Suomen väestöllisessä keskipisteessä Janakkalassa, vain alle 9 kilometriä Helsinki-Tampere-moottoritieltä. Vain 87 kilometriä Helsingistä, 110 km Tampereelta ja 65 km Lahdesta.

Lähdekallion Huvila tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon 5–25 vieraan ryhmien majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin, tyky-päiviin, perhejuhliin, lomailuun ja retkeilyyn. Nauti kaikista mukavuuksista: vesivessoista, ilmastoinnista, mukavista sängyistä, modernista keittiöstä sekä komeasta saunaosastosta, rentoudu paljussa tai ulkoporealtaassa ja grillipaikan iltanuotiolla. Koe 50 vuotta sitten rakennetun, mutta vastikään vanhaa kunnioittaen saneeratun täystiilisen arvorakennuksen tunnelma.

Huvilan saneeratuissa noin 220 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila noin 20 henkilölle, 22–25 vuodepaikkaa, 5–8 makuuhuonetta, pukuhuone, 3 suihkua, jopa 10 henkilön nykyaikainen saunaosasto ja 3 wc:tä. Tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös alle 10 vieraan ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi.

Saunomisnautinnon viimeistelee saunaosaston välittömässä läheisyydessä sijaitseva 5 henkilön ulkoporeallas ja perinteinen puulämmitteinen 6 henkilön kylpypalju! Pihalla on vannoutuneille puusaunan ystäville idyllinen tynnyrisauna.

Vieraidemme käytössä on myös lähes 100 neliön terassit: Huvilan sisäpihalle olevalle terassille mahtuu iltaa istumaan noin 20 henkilöä ja saunaosaston edessä oleva terassi tarjoaa vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle.

PÄÄSALI JA KOKOUSTILA: Monitoimihuvilan isossa noin 45 neliön pääsalissa/kokoustilassa on tilaa jopa 20 vieraalle pitkän pöydän ja samassa tilassa olevan ison sohvaryhmän äärellä. Lisäksi pääsalin komean avotakan takana on mukava pukuhuone/seurustelutila, jossa on metsäpuutarhaan katsova maisemabaaritiski.

Pukuhuone/seurustelutila toimii myös ryhmätyötilana tai väliaikaisena makuuhuoneena, koska vuodesohvilta löytyy petipaikat 2 henkilölle. Pukuhuone/seurustelutila on varustettu liukuovella, jolla se voidaan erottaa muusta avotilasta esimerkiksi kokouksen ryhmätyötiloiksi.

Lähdekallion Huvila on varustettu nopealla langattomalla internet-yhteydellä, joka on vieraillemme maksuton. Pääsalissa on 70 tuuman taulutelevisio ja pukuhuone/seurustelutilassa sekä kabinetissa 55 tuuman taulutelevisiot. Ne palvelevat esimerkiksi kokousnäyttöinä ja kisastudion tai karaokekisan näyttöinä!

Pääsalista on suora yhteys ilta-aurinkoon avautuvalle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piileksivät tynnyrisauna, grillipaikka, ulkoporeallas ja kylpypalju.

MAJOITUS: Päärakennuksen kuudessa makuuhuoneessa on 14 vuodepaikkaa. Päärakennuksen vieressä olevassa talvilämpimässä majoitusaitassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on 3 vuodepaikkaa. Näin vuodepaikkoja on yhteensä 20. Lisäksi päärakennuksessa on 8 vuodesohvaa, jolloin vuodepaikkoja on kaikkiaan jopa 25 henkilölle. Näiden lisäksi pelisalistakin löytyy vielä 4 vuodesohvaa. Peittoja ja tyynyjä on vuodepaikkoja vastaava määrä.

Majoitusaitta toimii hienosti päärakennuksen makuuhuoneista erilaisena tilana ja sopii rouheaa maalaistunnelmaa kaipaaville! Ympärivuotisessa käytössä oleva majoitusaitta sijaitsee vain 10 metriä päärakennuksen WC:stä ja keittiöstä, joten aamutoimille on helppo tulla.

KEITTIÖ: Lähdekallion Huvilan keittiön varustukseen kuuluu astiastot vähintään 22 henkilölle, sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, 2 Moccamaster-kahvinkeitintä, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluita, mutta Lähdekallion Huvilaan sopii tulla myös omin ruoin ja juomin. Onhan yhteinen kokkailu mitä mukavinta ajanvietettä!

SAUNAOSASTO, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla löylyttelemään 8–10 henkilöä. Pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pukuhuoneesta on yhteys terassille vilvoittelemaan. Huvilassa on 3 wc:tä. Makuuhuoneiden vieressä on lisäksi erillinen suihkutila, jossa on 1 suihku.

TYNNYRISAUNA: Pihapiirissä sijaitsee erillinen puulämmitteinen tynnyrisauna. Tämä tynnyrisauna onkin oikein isäntä-mallia, eli normaalia leveämpi, joten kerralla löylyttelemään mahtuu jopa 8 saunojaa. Jos et ole koskaan tynnyrisaunan leppoisia löylyjä kokenut, niin nyt se on mahdollista! Tynnyrisauna sijaitsee terassilla aivan sisäsaunan suihkujen, kylpypaljun ja ulkoporealtaan tuntumassa, ja on käytettävissä ympäri vuoden.

KYLPYPALJU JA ULKOPOREALLAS: Perinteinen puulämmitteinen 6 henkilön kylpypalju ja moderni sähkökäyttöinen 5 henkilön ulkoporeallas sijaitsevat aivan saunaosaston vieressä. Huomaathan, että poreallas on syytä tilata vähintään 14 vrk ennen saapumista, jotta voimme varmistaa sen puhtauden ja oikean lämpötilan.

LÄHDELAMPI ja uimapaikka: Päärakennuksen edessä sijaitseva lähdelampi mahdollistaa kesällä virkistävän pikku pulahduksen ja talvella kirpeän avantokokemuksen (huomaathan, että pitkän kuivan kauden jälkeen vesi saattaa olla vähissä, jolloin lähdelampea ei voi käyttää).

Lähin uimaranta sijaitsee Rahitunlammilla noin 7 minuutin ajomatkan päässä huvilalta. Rahitunlammi on pieni kirkasvetinen lampi syvällä harjujen keskellä. Uimarannalla on uimareiden käytössä laituri, hyppykoroke, pukukopit ja käymälä.

PELISALI: Päärakennuksesta noin 50 metrin päässä si­jatsee noin 35 neliön erähenkisesti sisustettu pelisali. Se kätkee sisäänsä mm. biljardipöydän ja muita hauskoja pelejä kuten pöytäjalkapallon, dartsin ja perinteisen tikanheiton. Tässä rouheasti sisustetussa pelisalissa on mu­kavaa viettää aikaa oman porukan kesken!

Peli­sali toimii tarvittaessa myös vapaamuotoisena palaveritilana. Lisäksi tilassa on 4 vuodesohvaa ja jääkaappi virvokkeille. Vuokraamme pelisalin pientä lisäkorvausta vastaan majoituksen yhteydessä.

METSÄPUUTARHA, TERASSIT JA GRILLIPAIKKA: Päärakennuksen terassilla on pöytäryhmät jopa 30 henkilölle, niitä isompia kalaaseja varten! Grillipaikka sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, josta avautuu näkymä rauhalliseen metsämaisemaan.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitelty vain muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Lähdekallion Huvilan perushintaan sisältyy noin 220 m2 monitoimihuvilan tilat ja saunaosasto. Lisäpalveluna on mahdollista tilata tynnyrisauna, ulkoreallas, kylpypalju, grillipaikka, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet. Lisäksi tarjoamme mielellämme myös mm. ruokailu-, ohjelma ja kuljetuspalveluja.

Pyydä tarjous Lähdekallion Huvilan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Lähdekallion Huvilassa

 • 20 henkilön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 42 €/hlö/vrk
 • 15 henkilön yöpyvä omatoimikokous alkaen 48 €/hlö/vrk
 • 15 henkilölle yrityksen virkistyspäivä alkaen 84 €/hlö/vrk (majoitus ja 2 tunnin ohjattu luontoretki)
 • 20 henkilön viikonloppu alkaen 60 €/hlö/vkl (pe-su)
 • 15 henkilön lomaviikko alkaen 140 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Lähdekallion Huvila | Etäisyyksiä ja lähikohteita

Katso kaikki etäisyydet

Kalliokiipeily Haukankalliolla

100 €/ryhmä

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Erätaitokisa

Jousiammuntakisa

Kysy tarjous!

Golfpalvelut

Alkaen 60 €/pelaaja

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Omatoimikokous

Alkaen 25 €/henkilö/vrk

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!
Avaa tarjouspyyntölomake