Ruuhijärven juhla-aitta
Ruuhijärven juhla-aitta

Evon Ruuhijärven kokonaisuuden kruunu on pihapiirissä sijaitseva hirsinen juhla-aitta. Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu aitta tarjoaa rouhean erähenkisen tapahtumatilan jopa noin 50 vieraalle. Ajan patinoimia hirsiseiniä koristavat erähenkiset esineet kalaverkoista metsästysmuistoihin.

Tilassa on tunnelmallinen sähkövalaistus, jykevät hirsipöydät ja penkit sekä järeä puukamiina, joka lämmittää tilan kotoisaksi myös kylmänä vuodenaikana. Kamiinan lämmitystä voidaan tarvittaessa terästää sähköpuhaltimella.

Juhla-aitta soveltuu erinomaisesti juhlaruokailuihin, erähenkisen kokouksen pitopaikaksi ja intiimiksi esiintymistilaksi. Tilaa voidaan käyttää myös esimerkiksi lisäpalveluna myytävän Erätaitokisan aloituspisteenä sekä rastien pitopaikkana sateisella tai kylmällä säällä. Tarvittaessa aittaa voidaan käyttää myös erähenkisenä ison porukan lisämajoitustilana.

Vuokraamme juhla-aittaa osana Evon Ruuhijärven kokonaisuuden lisäpalveluvalikoimaa. Kauttamme järjestyy myös juhla-aittaan tarvittava tapahtumatekniikka. Mikäli alueella ei ole muita vieraita, on aitta mahdollista vuokrata myös erikseen. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme täyttämällä tarjouspyyntölomake tai sähköpostitse [email protected].