Erämaan rauhasta potkua bisnekseen
Erämaan rauhasta potkua bisnekseen

Omatoimikokoukset, seminaarit, yritystapahtumat sekä työkyky- ja virkistyspäivät mutkattomasti luonnon rauhassa, silti nykyajan mukavuudet käden ulottuvilla. Evon Luonnon ainutlaatuiset ja omarauhaiset monitoimikohteet Etelä-Suomessa 90–150 kilometrin päässä Helsingistä tarjoavat yrityksellenne mainiot puitteet tuloksellisen ja mieliinpainuvan tapahtuman järjestämiseen, ympäri vuoden. Kestipä tilaisuutenne sitten työpäivän, yli yön, viikonvaihteen tai useamman päivän. Omassa rauhassa, kaikilla haluamillanne palveluilla.

Kokousjatkot löylyissä tai lumikengät jalassa

Kun bisnespäivän asialista on käyty läpi, diilit lyöty lukkoon ja läppärit taiteltu salkkuun, kelpaa väen jatkaa päivää epämuodollisen ohjelman parissa. Saunan lauteilla, kylpypaljun lämmössä tai mieleenpainuvan luontoreippailun, fatbike-pyöräilyn, melonnan, lumikenkäilyn tai vaikkapa pilkkikisan merkeissä. Yritysasiakkaille tarjoamme nämä ja monta muuta hauskaa ja reipasta oheisohjelmaa!

Yritysasiakkaille tarjoamme myös valikoiman valmiita kokouspaketteja, jotka yhdistävät majoituksen, kokouksen ja erilaiset ohjelmat. Tutustu kokouspaketteihin ja kaikkiin tarjolla oleviin oheispalveluihin Palvelut ja paketit -sivullamme.

Koska mikään tilaisuus ei ole tuloksekas ilman kunnon tarjoiluja, on kaikki kohteemme varustettu tasokkaalla keittiöllä. Pitopalvelumme huolehtii halutessanne koko ruokahuollosta – simppelistä kokouslounaasta aina monen ruokalajin erähenkisiin gourmet-päivällisiin saakka. Tai vapaamuotoisemmassa miitingissä voitte tuoda mukananne omat ruoat ja kokata haluamanne herkut yhdessä!

Isoihin ja pieniin yritystapahtumiin

Jokainen kohteemme on oma uniikki ja monikäyttöinen kokonaisuutensa, ja juuri se takaa, että kaikkiin yrityksenne tapahtumiin löytyy juuri oikeanlainen pitopaikka. Kohteemme ulottuvat jopa 100 hengen päivätapahtumaan soveltuvasta Räyskälän Suuresta Huvilasta pieneen ja intiimiin Syväjärven rantapiiloon kalaisan erämaajärven rannalla. Tarjolla on myös kolme erillisten majoituskohteiden muodostamaa kokonaisuutta, jotka mahdollistavat myös suuren osallistujamäärän yöpymisen. Nämä kokonaisuudet ovat Aulangon Rauha ja Evon Rauha Hämeenlinnassa sekä Räyskälän kohteemme Lopella. Niissä onnistuvat suuretkin tapahtumat, aivan kaupungin tuntumassa!

Kaikissa kohteissamme on bisnesohjelman läpivientiin tarvittavat perusvarusteet nopeasta langattomasta internet- yhteydestä isoihin taulutelevisioihin, jotka toimivat myös kokousnäyttöinä. Ja tietysti myös se iki-ihana valkotaulu löytyy.

Kysy lisää kohteistamme ja palveluistamme täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Näytä enemmän Näytä vähemmän
Kohteemme erämaan rauhassa
Erähenkisyyden jämäkkyysvalitsin
Lievä
Rouhea
Ronski

Räyskälän Suuri Huvila sijaitsee Lopen rauhassa luonnonkauniin Kaartjärven rannalla runsaan tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Korkealta rantapenkereeltä alas järvelle katsova monitoimihuvila soveltuu yhtä hyvin suuriin jopa 100 vieraan päivätapahtumiin, kuin pieniin ja intiimeihin yön yli kestäviin tapahtumiin. Avarien ja muunneltavien tilojen lisäksi Räyskälän Suuri Huvila on varustettu peräti 3 saunalla, joiden lauteilla kelpaa käydä läpi tehtyjä bisneksiä ja suunnitella tulevia!

100 vierasta päiväkäytössä 35 vuodepaikkaa

Aulangon Suuri Huvila Hämeenlinnassa mahdollistaa jopa 100 vieraan päivätapahtumien tai hieman pienempien yön yli kestävien yritystapahtumien järjestämisen aivan Hämeenlinnan kaupungin kyljessä. Silti omassa rauhassa, aivan luonnonkauniin Aulangonjärven rannalla. Monikäyttöisen Suuren Huvilan avarat ja erähenkiset tilat muuntuvat yhtä hyvin kokouskäyttöön, juhlasaliksi kuin ison porukan mukavaksi olohuoneeksi. Isot terassit, sisäsauna ja erillinen rantasauna sekä erillinen pelisali pitävät huolen siitä, ettei tekeminen lopu kesken!

100 vierasta päiväkäytössä 35 vuodepaikkaa

Räyskälän Rantahuoneisto on tammikuussa 2019 avattava huoneisto Lopen Räyskälässä mahtavassa Kaartjärven maisemassa. Huoneisto tarjoaa mainiot puitteet palavereihin, firman pienimuotoisiin virkistyspäiviin tai asiakastilaisuuksiin. Huoneistoon sisältyy iso saunaosasto, johon mahtuu löylyttelemään jopa 15 saunojaa samalla kertaa! Räyskälän Suuren Huvilan päädyssä sijaitseva huoneisto vuokrataan erillisenä, kun varaus tehdään aikaisintaan 6 viikkoa ennen saapumisajankohtaa.

15 vierasta päiväkäytössä 12 vuodepaikkaa

Evon Rantahuoneisto on Evon Suuren Huvilan alakerrassa sijaitseva erillinen 210 neliön huoneisto, joka on varustettu kaikilla mukavuuksilla, sekä avaralla saunaosastolla. Huoneisto sopii mainiosti esimerkiksi yrityksen pienimuotoiseen palaveri- tai virkistystapahtumaan. Evon Rantahuoneisto on varattavissa erillisenä kohteena, kun se varataan aikaisintaan 6 viikkoa (42 vuorokautta) ennen saapumisajankohtaa.

20 vierasta päiväkäytössä 17 vuodepaikkaa

Aulangon Puistola mahdollistaa ainutlaatuisen tavan isännöidä yritystilaisuuksia, sillä se sijaitsee luonnonsuojelualueella keskellä Aulangon puistometsää, kivenheiton päässä kylpylästä. Monikäyttöinen ja rauhallinen Puistola soveltuu mainiosti pienten kokousten pitämiseen, väliaikaiseksi etätyötilaksi tai vaikkapa yrityksenne vieraiden majoitustilaksi. Kaukana kaupungin hälinästä, silti lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Puistolaa voidaan käyttää myös muissa Aulangon kohteissamme järjestettävien tapahtumien lisämajoitustilana.

20 vierasta päiväkäytössä 15 vuodepaikkaa

Aulangon Rantakulma on 3 rakennuksen muodostama monitoiminen kokonaisuus Hämeenlinnassa Aulangonjärven rantamaisemassa. Rantakulma soveltuu yritysasiakkaillemme esimerkiksi Aulangon Suuren Huvilan tai Rantahuvilan lisämajoitustilaksi, rauhalliseksi kokouksen ryhmätyötilaksi tai erikseen vuokrattuna vaikka pienen kokouksen tai muutaman päivän etätyöretriitin pitopaikaksi. Myös Rantakulmassa on sauna, erähenkiset sisätilat ja kaikki muut nykyajan mukavuudet!

12 vierasta päiväkäytössä 10 vuodepaikkaa

Aulangon Rantahuvila on jouluksi 2017 valmistunut monitoimihuvila Hämeenlinnassa Aulangonjärven kansallismaisemassa. Rouhean erähenkisesti sisustettu huvila on vain muutaman metrin päässä vesirajasta, omassa rauhaisassa poukamassaan. Vastarannalla siintää maankuulu Aulangon graniittinen näkötorni. Yrityksen asioista kelpaa puhua huvilan viihtyisissä sisätiloissa, kahden saunan löylyissä tai vaikka aivan lähellä sijaitsevalla Aulangon golfkentällä.

20 vierasta päiväkäytössä 15 vuodepaikkaa

Evon Ruuhijärven kartano Hämeenlinnassa luo juhlavat puitteet yrityksenne arkisen kokoontumisen tai juhlavan tilaisuuden ympärille. Rauhallisen erämaajärven rannalla, mutta silti vain parin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alun perin metsätyöläisten majoituskämpäksi rakennettu monikäyttöinen kartano on saneerattu täyttämään nykypäivän vaatimukset, mutta savottahenki elää Ruuhijärvellä yhä vahvana. Kolme saunaa ja upea hirsinen juhla-aitta täydentävät tunnelman!

60 vierasta päiväkäytössä 25 vuodepaikkaa

Evon Suuri Huvila  on monikäyttöinen kokouskohde keskellä maankuulua Evon aluetta Hämeenlinnassa. Vanhasta riistantutkimusasemasta matkailu- ja kokouskäyttöön saneerattu Evon Rauhan kokonaisuus yhdistää erämaan rauhan ja nykyaikaiset mukavuudet mainioiksi puitteiksi tuloksekkaalle kokoukselle, yritysvieraiden kestitykselle tai firman työhyvinvointitapahtumalle. Suuren metsäisen tontin ja oman metsälammen ympärillä ei naapureita näy mailla eikä halmeilla, vallitsee ainoastaan syvä rauha ja hiljaisuus!

60 vierasta päiväkäytössä 35 vuodepaikkaa

Aulangon Rantala on vappuna 2019 avattava kohde Hämeenlinnassa vain 15 metriä Aulangonjärven rantaviivasta. Sen ytimenä on noin 20 vuodepaikan upouusi monitoimihuvila, joka soveltuu monipuolisesti yritysasiakkaidemme ympärivuotiseen kokous-, tyky- ja virkistyskäyttöön. Uutta huvilaa täydentää 3 hiljattain saneerattua rakennusta. Tämä 30 vuodepaikan kokonaisuus palvelee monipuolisesti hyvin erilaisia asiakasryhmiä. Aulangon Rantalan rakennukset ovat vuokrattavissa yhtenä 4 rakennuksen kokonaisuutena, tai erikseen.

30 vierasta päiväkäytössä 30 vuodepaikkaa

Lopen Erähuvila on paikka, jollaista et löydä toista! Räyskälässä Hämeen järviylängön rauhassa sijaitseva uniikki 8-kulmainen hirsikota kätkee sisälleen monikäyttöiset ja erähenkiset tilat kaikilla mukavuuksilla. Pieniin kokouksiin, virkistyspäiviin tai vaikkapa muutaman päivän retriitiksi rauhaa ja hiljaisuutta vaativaa etätyöprojektia varten. Aivan vieressä erämainen järvi ja Poronpolun ulkoilumaastot, 2 saunaa, kylpypaljut ja vain runsaan tunnin matka Helsingistä!

20 vierasta päiväkäytössä 15 vuodepaikkaa

Hämeen Privaatti on monitoimihuvila, joka kokoaa erämaan rauhan, vanhan ajan maaseuturomantiikan ja nykypäivän mukavuudet upeaksi kehykseksi onnistuneelle liikeneuvottelulle, tyky-päivälle tai asiakaskokoontumiselle. Hämeenlinnassa lähellä Evon kuuluisia retkeilymaastoja sijaitseva vanha maatila on saneerattu perinpohjaisesti, mutta silti vanhaa kunnioittaen. Suuren metsäisen tontin ansiosta ei naapureita näy mailla eikä halmeilla, on vain syvä rauha.

30 vierasta päiväkäytössä 20 vuodepaikkaa

Evon Syväjärvi Hämeenlinnassa tarjoaa tilaisuuden vuokrata ihan oma järvi, jonka vesille voi tuloksekkaan palaverin päätteeksi soutaa kirjolohia narraamaan. Pienten ja monikäyttöisten rakennusten muodostama Syväjärven kokonaisuus on omiaan pienten yrityspalaverien ja rentoutumispäivien tukikohdaksi. Yritysasiakkaamme, jotka ovat Evon rauhalliseen Syväjärveen ihastuneet, tulevat tänne aina uudestaan!

50 vierasta päiväkäytössä 20 vuodepaikkaa

Evon Erähuvila piileksii suuren metsäisen tontin rauhassa, kuitenkin liki Suomen väestöllisessä keskipisteessä Hämeenlinnassa. Tukkilaisromantiikkaa huokuva, mutta silti nykyaikaisesti varusteltu monitoimihuvila pihasaunoineen ja laavuineen luo upeat puitteet, joihin kelpaa vetäytyä yrityksen pienemmällä porukalla uusia hankkeita pohjustamaan tai asiakkaiden kanssa rentoutumaan. Maankuulu Evon retkeilyalue aivan vieressä tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet monenlaiseen erähenkiseen oheisohjelmaan.

20 vierasta päiväkäytössä 15 vuodepaikkaa

Avaa tarjouspyyntölomake