ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Maksuehdot ja yleiset varausehdot:

Varaus on asiakkaan puolelta vahvistettu, kun asiakas on ilmoittanut varauksestaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakkaan tulee maksaa varausmaksuna 30 % varauksen kokonaisarvosta varauksen yhteydessä. Evon Luonto Oy:n puolelta varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 30 % varausmaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppumaksu 70 % maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Varaus- tai loppumaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa varauksen. Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

Kohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12, jos ei muuta ole erikseen sovittu.

Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä Evon Luonnolle.

Mikäli asiakas ei suorita maksuja eräpäivään mennessä, Evon Luonnolla on oikeus peruuttaa varaus.

Jos asiakas on aiheuttanut Evon Luonnon kiinteistöille, alueille tai irtaimistolle vahinkoa, Evon Luonnolla on oikeus laskuttaa vahinkojen korjaamisesta aiheutuneet kustannukset.

Isommissa varauksissa, esim. isoissa asiakastapahtumissa, pitkäaikaisissa varauksissa ja muissa vastaavissa tilanteissa varaus- ja maksuehdot voidaan neuvotella erikseen.

Lähtökohtaisesti vuokraamme kohteitamme omatoimiseen käyttöön, mutta tarjoamme mielellämme korvausta vastaan myös ruokapalveluita, kokouspalveluita, ohjelmapalveluita sekä monia muita työpalveluita, jotka tekevät tapahtumastanne sujuvan ja elämyksellisen. Tärkeintä on kuitenkin kohteidemme tarjoama oma rauha ja yksityisyys, Peace & Privacy.
 


Koska kohteemme sijaitsevat osin syrjäisillä paikoilla, pitkien etäisyyksien takia huoltomme ei aina pysty tarkastamaan kohteita kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä soittamalla 0207 300 888 .

Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet, jos niitä ei ole erikseen etukäteen vuokrattu. Siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas, jos loppusiivousta ei ole tilattu.

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi