Evon Eräliiteri
Evon Eräliiteri

Evon Eräliiteri on Evon Rauhan alueen reunassa sijaitseva rouhean erähenkinen tapahtumatila, joka sopii jopa sadalle hengelle! Tunnelmallisesta hirsiaitasta monikäyttöiseksi tapahtuma- ja juhlatilaksi saneerattu Eräliiteri soveltuu lämpimänä vuodenaikana pidettävien juhlien ja pirskeiden pitopaikaksi, josta on suora pääsy luonnon helmaan. Eräliiteri on varustettu myös esiintymislavalla, johon sopii soittamaan isompikin orkesteri. Katso esittelyvideo Evon Rauhan alueesta.

Kun penkit ja pöydät ovat paikoillaan, riittää istumapaikkoja 75 henkilölle ja seisomapaikkoja 25 henkilölle. Penkit ja pöydät voidaan tarvittaessa poistaa, jolloin seisomatilaa riittää jopa 100 hengelle. Seinillä on lisäksi kiinteät penkit. Eräliiterin toisessa päädyssä on lava, joka soveltuu juhlapuhujan korokkeeksi tai tapahtumassa rokkaavan bändin esiintymislavaksi!

Koska Eräliiterin ulkoseinät ovat entisajan rakohirttä, soveltuu se juhlatilaksi pääosin lämpimään vuodenaikaan. Tila on valaistu tunnelmallisen erähenkisillä kattolampuilla, joten Eräliiteriä voidaan käyttää myös talviaikaan erilaisten tapahtumien katettuna ja valaistuna ulkotilan jatkeena. Tila sopii mainiosti esimerkiksi asiakkaidemme lisäohjelmaksi järjestettävän erätaitokisan aloitusrastien pitopaikaksi.

Eräliiteri on varustettu kolmivaihesähköliitännöillä, joista riittää sähköä erilaisten tapahtumien valaistus- ja äänentoistolaitteisiin. Luonnonvaloa tilaan saadaan avaamalla rakennuksen molempien sivuseinien isot liukuovet. Esitystekniikkaa ei Eräliiterissä ole valmiina, mutta tarjoamme monipuolista tapahtumatekniikkaa lisäpalveluna. Asiakas voi myös halutessaan tuoda oman esitystekniikkansa.

Koko Evon Rauhan alueella on nopea langaton internet-verkko, joka kattaa huviloiden lisäksi piha- ja ranta-alueet sekä Eräliiterin. Normaalin nettisurffailun lisäksi verkko mahdollistaa erähenkisten kokousten ja seminaarien järjestämisen myös Eräliiterissä!

Vuokraamme Eräliiteriä osana Evon Rauhan huviloiden lisäpalveluvalikoimaa. Mikäli alueen huviloissa ei ole muita vieraita, on Eräliiteri mahdollista vuokrata myös erikseen. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme täyttämällä tarjouspyyntölomake tai sähköpostitse [email protected].

Avaa tarjouspyyntölomake