Evon Rauha – kolme huvilaa veden äärellä
Evon Rauha – kolme huvilaa veden äärellä

Evon Rauha on ainutlaatuinen yksityinen 7 hehtaarin ja kolmen huvilan kokonaisuus Hämeenlinnassa, Evon retkeilyalueella 50–150 kilometrin päässä Etelä-Suomen kasvukeskuksista. Evon Rauha on erämaisesta riistantutkimusasemasta ympärivuotiseen matkailu- ja kokouskäyttöön saneerattu uniikki piilopaikka luonnon helmassa, mystisen metsälammen äärellä. Alueen saneeraus on valmistunut syksyllä 2019. Katso alueen esittelyvideo.

Evon Rauha tarjoaa poikkeuksellisen yksityisyyden erämaisen lammen äärellä, kaikilla nykyajan mukavuuksilla, ympäri vuoden. Katso Evon Rauhan aluekartta.

Evon Rauha soveltuu ympäri vuoden noin 20–100 henkilön tapahtumiin, joissa tärkeää on osallistujien oma rauha ja yksityisyys. Evon Rauhan kokonaisuus sisältää hulppean Evon Suuren Huvilan sekä kompaktit ja mukavat Evon Rantahuvilan ja Evon Riistahuvilan. Rantahuvilaa ja Riistahuvilaa vuokraamme myös yhtenä Evon Kaksikon kokonaisuutena. Alue mahdollistaa yhtä hyvin yritysten kokousten ja seminaarien kuin yksityisasiakkaiden juhlien, tapahtumien ja muiden bileiden järjestämisen. Leppoisan rauhallista lomailua unohtamatta!

Koko Evon Rauhan alueella on nopea langaton internet-verkko, joka kattaa huviloiden lisäksi piha- ja ranta-alueet sekä alueen reunalla sijaitsevan Eräliiterin.

Kokonaisuuteen kuuluu kolmen monikäyttöisen huvilan ohella tunnelmallinen rantasauna sekä hirsinen juhla-aitta eli Evon Eräliiteri. Puulämmitteisiä kylpypaljuja Evon Rauhan ranta-alueella on peräti neljä ja grillikotia kaksi. Uimaan ja veneilemään pääsee sekä alueen omasta rannasta Kaitalammelle että kävelyetäisyydellä sijaitsevan Ylisen Rautjärven rannasta. Erityisesti talvella Evon Rauha tarjoaa poikkeuksellisen miljöön esimerkiksi avantouintiin, pilkkikilpailuihin tai luistelukisoihin. Alueella on myös kattava latu- ja ulkoilupolkuverkosto, katso kartta.

Kaikki alueen huvilat ja mökit lämpiävät ympäristöystävällisesti maalämmöllä ja kesäaikaan ilmastointi hoidetaan ilmalämpöpumpuilla.

Pyydä tarjous koko Evon Rauhan alueen, Evon Suuren huvilan tai Evon Kaksikon vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Evon Suuri Huvila
Evon Suuri Huvila - Evo Grand Villa - Evon Luonto - Peace and Privacy

Evon Rantahuvila
Evon Rantahuvila - Evo Lakeside Villa - Evon Luonto - Peace and Privacy

Evon Riistahuvila
Evon Riistahuvila - Evo Hunt House - Evon Luonto - Peace and Privacy

Evon Rauhan kolme huvilaa

Evon Suuri Huvila - Evo Grand Villa
Evon Suuri Huvila
on Evon Rauhan alueen päärakennus. Kaksikerroksinen 420 neliömetrin monitoimihuvila aivan tunnelmallisen Kaitalammen rannalla tarjoaa kaikkiaan 15 makuuhuoneessa makuupaikat jopa 35 henkilölle. Katso esittelyvideo. Jos haluat täydellistä rauhaa ja yksityisyyttä ryhmällesi, voit vuokrata käyttöösi myös Evon Kaksikon kokonaisuuden, joka sisältää 2 nykyaikaisesti varustettu huvilaa kahdella saunalla ja yhteensä 20–24 vuodepaikkaa.

Evon Suureen Huvilaan kuuluu 2 täysin varusteltua keittiötä, avarat ja muunneltavat oleskelutilat kahdella 65 tuuman laajakuvatelevisiolla sekä reilun kokoinen saunaosasto, josta pääsee terassia pitkin suoraan Kaitalampeen vilvoittelemaan tai kolmen kylpypaljun lämpöön! Jos varauksen alkuun on alle 6 viikkoa, voidaan pelkkä rakennuksen alakerta vuokrata erikseen Evon Rantahuoneistona.

Rakennuksen ja rannan välissä sijaitsee terassi, jossa on kylpypaljujen ohella grillipaikka sekä rouhean täyshirsiset penkki- ja pöytäryhmät.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Evon Rantahuvila - Evo Pondside Villa
Evon Rantahuvila
on keväällä 2019 asiakaskäyttöön valmistunut noin 120 neliömetrin monitoiminen mökki, joka on varustettu kaikilla nykyajan mukavuuksilla ja ajanmukaisella saunaosastolla. Vuodepaikkoja Rantahuvila tarjoaa noin 13–16 henkilölle kolmessa makuuhuoneessa sekä vuodesohvilla.

Avara olohuone 55 tuuman laajakuvatelevisiolla tarjoaa mahdollisuuden käyttää Rantahuvilaa sekä erillisenä kokoustilana että kokouksen ryhmätyötilana.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Evon Riistahuvila - Evo Hunt House
Evon Riistahuvila
on Evon Rauhan alueen uusin rakennus, joka on rakennettu 1980-luvulla riistantutkimusaseman hoitajan asunnoksi. Mökin peruskorjaus matkailukäyttöön valmistui keväällä 2019, ja se sisältää kaikki nykyajan mukavuudet – mukaan lukien myös oman sähkösaunan. Vuodepaikkoja Riistahuvila tarjoaa noin 7–8 henkilölle kahdessa makuuhuoneessa sekä vuodesohvilla.

Viihtyisä olohuone 55 tuuman laajakuvatelevisiolla tarjoaa mahdollisuuden käyttää Riistahuvilaa myös kokoustilana tai ryhmätyöhuoneena.

Tutustu ja pyydä tarjous!


Avaa tarjouspyyntölomake