Evon Rauha – kolme huvilaa veden äärellä
Evon Rauha – kolme huvilaa veden äärellä

Evon Rauha on ainutlaatuinen yksityinen 7 hehtaarin ja kolmen huvilan kokonaisuus Hämeenlinnassa, Evon retkeilyalueella 50–150 kilometrin päässä Etelä-Suomen kasvukeskuksista. Evon Rauha on erämaisesta riistantutkimusasemasta ympärivuotiseen matkailu- ja kokouskäyttöön saneerattu uniikki piilopaikka luonnon helmassa, mystisen metsälammen äärellä. Alueen saneeraus valmistuu alkuvuonna 2019, mutta päärakennus Evon Suuri Huvila sekä sen laajat piha- ja ranta-alueet ovat asiakkaidemme käytettävissä jo nyt. Katso alueen esittelyvideo.

Evon Rauha tarjoaa poikkeuksellisen yksityisyyden erämaisen lammen äärellä, kaikilla nykyajan mukavuuksilla, ympäri vuoden. Katso Evon Rauhan aluekartta.

Evon Rauha soveltuu ympäri vuoden noin 20–100 henkilön tapahtumiin, joissa tärkeää on osallistujien oma rauha ja yksityisyys. Evon Rauhan kokonaisuus sisältää hulppean Evon Suuren Huvilan sekä kevättalvella 2019 asiakaskäyttöön valmistuvat Evon Rantahuvilan ja Evon Riistahuvilan. Alue mahdollistaa yhtä hyvin yritysten kokousten ja seminaarien kuin yksityisasiakkaiden juhlien, tapahtumien ja muiden bileiden järjestämisen. Leppoisan rauhallista lomailua unohtamatta!

Kokonaisuuteen kuuluu kolmen monikäyttöisen huvilan ohella tunnelmallinen rantasauna sekä hirsinen juhla-aitta eli Evon Eräliiteri. Puulämmitteisiä kylpypaljuja Evon Rauhan ranta-alueella on peräti kolme. Uimaan ja veneilemään pääsee sekä alueen omasta rannasta Kaitalammelle että kävelyetäisyydellä sijaitsevan Ylisen Rautjärven rannasta. Erityisesti talvella Evon Rauha tarjoaa poikkeuksellisen miljöön esimerkiksi avantouintiin, pilkkikilpailuihin tai luistelukisoihin.

Kaikki alueen huvilat lämpiävät ympäristöystävällisesti maalämmöllä ja kesäaikaan ilmastointi hoidetaan ilmalämpöpumpuilla.

Vuokraamme Evon Rauhaa ensijaisesti yhtenä kokonaisuutena, mutta tietyin edellytyksin myös alueen huviloita sekä Suuren Huvilan alakertaa erikseen. Pyydä tarjous Evon Rauhan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Evon Suuri Huvila
Evon Suuri Huvila - Evo Grand Villa

Evon Rantahuvila
Evon Rantahuvila - Evo Lake Villa - Evon Rauha - Evo Peace

Evon Riistahuvila
Evon Riistahuvila - Evo Hunt House - Evon Rauha - Evo Peace

Evon Rauhan kolme huvilaa

Evon Suuri Huvila - Evo Grand Villa
Evon Suuri Huvila
on Evon Rauhan alueen päärakennus. Kaksikerroksinen 420 neliömetrin monitoimihuvila aivan tunnelmallisen Kaitalammen rannalla tarjoaa kaikkiaan 15 makuuhuoneessa makuupaikat jopa 35 henkilölle. Katso esittelyvideo.

Rakennukseen kuuluu 2 täysin varusteltua keittiötä, avarat ja muunneltavat oleskelutilat kahdella 65 tuuman laajakuvatelevisiolla sekä reilun kokoinen saunaosasto, josta pääsee terassia pitkin suoraan Kaitalampeen vilvoittelemaan tai kolmen kylpypaljun lämpöön! Jos varauksen alkuun on alle 6 viikkoa, voidaan pelkkä rakennuksen alakerta vuokrata erikseen Evon Rantahuoneistona.

Rakennuksen ja rannan välissä sijaitsee terassi, jossa on kylpypaljujen ohella grillipaikka sekä rouhean täyshirsiset penkki- ja pöytäryhmät.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Evon Rantahuvila - Evo Pondside Villa
Evon Rantahuvila
on keväällä 2019 asiakaskäyttöön valmistuva noin 120 neliömetrin monitoimihuvila, joka on varustettu kaikilla nykyajan mukavuuksilla ja ajanmukaisella saunaosastolla. Vuodepaikkoja Rantahuvila tarjoaa noin 8–10 henkilölle kolmessa makuuhuoneessa sekä vuodesohvilla.

Avara olohuone 55 tuuman laajakuvatelevisiolla tarjoaa mahdollisuuden käyttää Rantahuvilaa sekä erillisenä kokoustilana että kokouksen ryhmätyötilana.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Evon Riistahuvila - Evo Hunt House
Evon Riistahuvila
on Evon Rauhan alueen uusin rakennus, joka on rakennettu 1980-luvulla riistantutkimusaseman hoitajan asunnoksi. Rakennuksen peruskorjaus matkailukäyttöön valmistuu keväällä 2019, ja sesisältää kaikki nykyajan mukavuudet – mukaan lukien myös oman sähkösaunan. Vuodepaikkoja Riistahuvila tarjoaa noin 6–8 henkilölle kahdessa makuuhuoneessa sekä vuodesohvilla.

Viihtyisä olohuone 55 tuuman laajakuvatelevisiolla tarjoaa mahdollisuuden käyttää Riistahuvilaa myös kokoustilana tai ryhmätyöhuoneena.

Tutustu ja pyydä tarjous!