fbpx
Lopen Erähuvilan Minihuvila
Lopen Erähuvilan Minihuvila

Lopen Erähuvilan kainalossa piileksii todellinen eräherkku, omalla puusaunalla, minikeittiöllä, olohuoneella ja wc:llä varustettu täyshirsinen Minihuvila.

Minihuvilaa vuokrataan Lopen Erähuvilan vieraille. Se soveltuu paitsi saunomiseen ja vilvoitteluun, myös vaikkapa erilliseksi kisastudioksi, kokouksen ryhmätyötilaksi sekä Erähuvilan ympärivuotiseksi lisämajoitustilaksi.

Minihuvilan puulämmitteisen saunan lauteilla on tilaa noin 8 saunojalle. Saunan yhteydessä on suihku. Löylyhuoneesta on suora yhteys avaralle terassille, josta pääsee Minihuvilan olohuoneeseen sekä puhtain jaloin myös paljuihin, tulipaikalle ja Lopen Erähuvilan päärakennukseen.

Ilmastoinnilla varustetun tuvan puolella sohvaryhmän äärellä on istumatilaa 6–8 henkilölle. Tuvan seinällä on 40 tuuman taulutelevisio, joka sopii myös kokousnäytöksi.

Minihuvilan u-sohva ja lisäpatja tarjoavat yhteensä 4 vuodepaikkaa, joten Minihuvila soveltuu myös pienen osaporukan yöpymiseen.

Näppärästi olohuoneen jatkeena oleva minikeittiö on varustettu tiskialtaalla, jääkaapilla ja Moccamaster-kahvinkeittimellä.