Kohteemme Lopen Räyskälässä
Kohteemme Lopen Räyskälässä

Lopen Räyskälässä sijaitsevat kaksi majoituskohdettamme tarjoavat rauhaa ja yksityisyyttä luonnonkauniin Hämeen järviylängön keskellä. Kohteemme Lopella sijaitsevat siitä huolimatta vain runsaan tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Räyskälän Suuri Huvila ja Lopen Erähuvila ovat nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettuja majoitus- ja kokouskohteita, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Lopen kohteidemme lähistöllä sijaitsevat muun muassa Poronpolun kauniit ja monipuoliset ulkoilumaastot sekä lukuisia kauniita ja puhtaita metsäjärviä.

Pyydä tarjous Lopen kohteidemme vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Räyskälän Suuri Huvila
Räyskälän Suuri Huvila - Räyskälä Grand Villa

Lopen Erähuvila
Lopen Erähuvila - Loppi Wilderness Villa

Kohteemme Lopen Räyskälässä


Räyskälän Suuri Huvila
 on tarjoaa rouhean erähenkiset puitteet kaiken kokoisiin tapahtumiin yritys- ja yksityisasiakkaillemme. Kaikilla mukavuuksilla varustettu huvila sijaitsee aivan Kaartjärven rannassa ja se sopii jopa 50 vieraalle.

 Tutustu ja pyydä tarjous!


Lopen Erähuvila 
on ainutlaatuinen, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön saneerattu huvila aivan Syvälahden rannan tuntumassa. Todellinen erämaapiilo metsän keskellä on varustettu kaikilla mukavuuksilla – lisäherkkuna on erillinen saunatupa, joka sopii myös majoitukseen.

Tutustu ja pyydä tarjous!