Kohteemme Lopen Räyskälässä
Kohteemme Lopen Räyskälässä

Lopen Räyskälässä sijaitsevat kaksi monitoimihuvilaamme tarjoavat rauhaa ja yksityisyyttä luonnonkauniin Hämeen järviylängön keskellä. Kohteemme Lopella sijaitsevat siitä huolimatta vain runsaan tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Räyskälän Suuri Huvila ja Lopen Erähuvila ovat nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettuja majoitus- ja kokouskohteita, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Suuren Huvilan länsipäätyä myydään lisäksi rajoitetusti erillisenä kohteena Räyskälän Rantahuoneisto.

Lopen kohteidemme lähistöllä sijaitsevat kauniit ja monipuoliset ulkoilumaastot sekä lukuisia kauniita ja puhtaita metsäjärviä.

Pyydä tarjous Lopen kohteidemme vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Räyskälän Suuri HuvilaRäyskälän Rantahuoneisto
Räyskälän Suuri Huvila - Räyskälä Grand Villa

Lopen Erähuvila
Lopen Erähuvila - Loppi Wilderness Villa

Kohteemme Lopen Räyskälässä

Räyskälän Suuri Huvila
Räyskälän Suuri Huvila
 on tarjoaa rouhean erähenkiset puitteet kaiken kokoisiin tapahtumiin yritys- ja yksityisasiakkaillemme. Kaikilla mukavuuksilla varustettu monitoimihuvila sijaitsee aivan Kaartjärven rannassa ja se sopii jopa 50 vieraalle. Huvilan länsipääty eli Räyskälän Rantahuoneisto on varattavissa erillisenä kohteena, kun varaus tehdään aikaisintaan 6 viikkoa ennen saapumista.

 Tutustu ja pyydä tarjous Suuresta Huvilasta!
 Tutustu ja pyydä tarjous Rantahuoneistosta!

Lopen Erähuvila
Lopen Erähuvila 
on ainutlaatuinen, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön saneerattu monitoimihuvila aivan Syvälahden rannan tuntumassa. Todellinen erämaapiilo metsän keskellä on varustettu kaikilla mukavuuksilla – lisäherkkuna on erillinen saunatupa, joka sopii myös majoitukseen.

Tutustu ja pyydä tarjous!


Avaa tarjouspyyntölomake