Ohjeet Evon Luonnon vieraille
Ohjeet Evon Luonnon vieraille

Tälle sivulle on koottu ohjeita Evon Luonnon majoituskohteiden vieraille. Yleisimpiin kysymyksiin löytyy lisäksi vastauksia UKK-sivultamme. Huomioithan myös maksu- ja varausehdoissamme olevat ehdot ja rajoitukset.

Tervetuloa erämaan rauhaan!

Saapuminen majoituskohteeseen

Kaikki kohteemme on lähtökohtaisesti varustettu omatoimiseen saapumiseen ja poistumiseen, eli henkilökunnan vastaanotto tulee tilata erikseen lisäpalveluna.

Kaikissa kohteissamme avain löytyy kohteessa olevasta avainlokerosta, jonka sijainnin ja avauskoodin saat soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 0207 300 888 saapumista edeltävänä päivänä tai saapumispäivänä kello 10–18 välillä. Avainlokeron koodi luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle. Huomaathan, että avainkoodi annetaan ainoastaan puhelimitse, ei sähköpostitse eikä tekstiviestinä. Soiton tulee tulla siitä puhelinnumerosta, joka on annettu varauksen yhteydessä.

Aulangon Rauhan kohteet (Aulangon Rantapiilo, Aulangon Rantala, Aulangon Suuri Huvila ja Aulangon Rantahuvila) sijaitsevat osoitteessa Aulangon-Heikkilän tie 168, 13900 Hämeenlinna.

Evon Rauhan kohteet (Evon Suuri Huvila, Evon Rantahuoneisto, Evon Kaksikko, Evon Rantahuvila ja Evon Riistahuvila) sijaitsevat osoitteessa Kaitalammintie 75, 16970 Hämeenlinna.

Evon Ruuhijärvi sijaitsee osoitteessa Ruuhijärventie 137, 16970 Hämeenlinna.

Evon Syväjärvi sijaitsee osoitteessa Syväjärventie 127, 16900 Hämeenlinna.

Evon Erähuvila sijaitsee osoitteessa Niemisjärventie 459, 16900 Hämeenlinna. Huomaathan, että navigaattori antaa usein väärän reitin, joten pyydämme ajamaan oheisen ajo-ohjeen mukaisesti.

Hämeen Privaatti sijaitsee osoitteessa Kirvesniemi 72, 16900 Hämeenlinna.

Lopen Erähuvila sijaitsee osoitteessa Räyskäläntie 830, 12820 Loppi. Ajotiellä on lukittava portti noin 50 metrin päässä päärakennuksesta. Jos portti on lukossa, avain täytyy noutaa jalkaisin avainlokerosta portin avaamiseksi.

Lähdekallion Huvila sijaitsee osoitteessa Haukankalliontie 194, 12380 Janakkala.

Räyskälän Suuri Huvila ja Rantahuoneisto sijaitsevat osoitteessa Räyskäläntie 670, 12820 Loppi.

Loppusiivouksen muistilista

Jos et ole tilannut meiltä loppusiivousta, pyydämme huomioimaan alla olevan listan siivouksesi helpottamiseksi. Tekemällä siivouksen tässä järjestyksessä, säästät aikaasi. Teethän siivouksen huolellisesti, jotta seuraavallakin asiakkaalla olisi tullessaan siistit paikat. Kiitos!

Koronavirusepidemian takia pestävät käsipyyhkeet on toistaiseksi korvattu paperisilla. Ryhmien, jotka eivät ole tilanneet loppusiivousta, vastuulla on ensisijaisesti itse huolehtia erityisesti pintojen, ovenkahvojen ja saniteettitilojen huolellisesta puhdistuksesta. Muistathan että voit tilata loppusiivouksen myös meiltä soittamalla 020 7300 888.

Muistathan tiskata käyttämäsi astiat sekä viedä tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi tai roskikseen vaikka olisit tilannut loppusiivouksen lisäpalveluna.

 1. Pese käyttämäsi astiat ja laita ne takaisin kaappeihin.
 2. Tyhjennä jääkaapista ruokatarvikkeet ja tarkista, että tiskipöytä, liesi, uuni, jääkaappi ja mikroaaltouuni ovat siistejä.
 3. Pyyhi keittiön tasot ja pöydät.
 4. Tyhjennä roskakorit ja vie roskat pihan roska-astioihin.
 5. Jos olet tilannut meiltä liinavaatteet, laita käytetyt liinavaatteet jätesäkkeihin, joita löydät tiskipöydän alakaapista ja jätä säkit eteiseen. Jätä tyynyt ja peitot siististi sänkyjen päälle.
 6. Jos olet siirtänyt huonekaluja, siirrä ne takaisin omalle paikalleen.
 7. Lakaise tai imuroi lattiat ja pyyhi kostealla mopilla mahdolliset tahrat ja roiskeet.
 8. Siivoa myös WC:t sekä käyttämäsi pesuhuoneet ja saunat.
 9. Tyhjennä ja huuhtele kylpypaljut, jos olet käyttänyt niitä. Katso myös kylpypaljun käyttöohjeet ylempänä tällä sivulla.
 10. Siivoathan jälkesi myös piha-alueelta.
 11. Viethän poistuessasi mukanasi tyhjät pullot, tölkit ja pahvit.
 12. Tarkista vielä ennen poistumistasi, että ikkunat on varmasti suljettu, lukitse ovet huolellisesti ja palauta avaimet avainlokeroon.

Jätäthän tilat siihen kuntoon, jossa toivoisit niiden olevan tullessasi itse uudestaan.

HUOM: Jos asiakas ei ole tilannut loppusiivousta eikä ole tehnyt loppusiivouksen muistilistan mukaista loppusiivousta, varaamme oikeuden veloittaa loppusiivouksen hinnan kolminkertaisena.

Kylpypaljun käyttöohjeet

  1. Tarkista, että veden poistotulppa tai hana on kiinni ennen kuin laitat paljun täyttymään.
  2. Laita vesiletku kannen väliin ja avaa vedentulo.
  3. Aloita lämmitys vasta, kun palju on vähintään puolillaan vettä. Kamiina rikkoutuu, jos lämmitys aloitetaan aiemmin.
  4. Sytytä kamiina kuivilla, pienillä puilla. Lisää puita tasaisin väliajoin.
  5. Lisää vettä kunnes veden pinta on noin 25 cm paljun yläreunasta, älä täytä enempää.
  6. Lämmitys noin 35 asteeseen kestää yleensä 2–5 tuntia, jonka jälkeen lisää puita tarpeen mukaan. Pidä kansi paljun päällä lämmityksen ajan, jotta palju lämpiää nopeammin ja säästät energiaa.
  7. Voit sekoittaa vettä välillä esim. harjanvarrella, jotta vesi on tasalämmintä.
  8. Kun lopetat paljun käytön, avaa tyhjennystulppa. Palju täytyy aina tyhjentää heti käytön jälkeen.
  9. Älä tyhjennä paljua vedestä ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta.
  10. Kovan pakkasen sattuessa (-15 astetta tai enemmän) emme suosittele paljujen käyttöä, sillä henkilövahinkojen ja LVI-laitteiden rikkoutumisen vaara on silloin suuri. Jos paljun käyttö kovan pakkasen takia estyisi, palautamme paljun hinnan. Infoamme ennen varauksenne alkua, mikäli paljujen käyttöä ei suositella.

Nauti lämmöstä!

Tulipaikkojen käyttö

Kohteiden avotulipaikkojen käyttö on sallittua silloin, kun maasto- ja ruohikkopalovaroitus ei ole voimassa alueella. Pyydämme tarkistamaan ajankohtaisen varoitustilanteen Ilmatieteen laitoksen verkkosivustolta.

Löytötavaratiedustelut

Löytötavaroihin liittyviä asioita emme käsittele puhelimitse. Majoituskohteeseen unohtuneet tavarat toimitetaan asiakkaalle postitse. Palautuksesta laskutetaan 45€ käsittely- ja postikuluja palautetun tavaran arvosta riippumatta. Mainitulla 45 euron korvauksella kuljetamme löydetyt tavarat postiin, pakkaamme ja maksamme postimaksut. Löytötavaroiden noutaminen majoituskohteesta jälkikäteen ei ole mahdollista, vaan kaikki tavarat palautetaan asiakkaalle postitse. Asiakkaan tulee ilmoittaa unohtuneiden tavaroiden tuntomerkit ja palautusosoite kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Avaa tarjouspyyntölomake