Peruutusturva
Peruutusturva

Varauksensa yhteydessä asiakas voi halutessaan ostaa Evon Luonto Oy:n myöntämän peruutusturvan, joka enintään 1000 euron arvoisissa varauksissa maksaa 50 €, enintään 1500 euron varauksissa 75 € ja yli 2000 euron arvoisissa varauksissa 100 €.

Peruutusturvaa voidaan soveltaa vain erittäin painavista ja vakavista syistä, jotka estäisivät asiakkaan saapumisen kohteeseen, kuten esim. viranomaisten määräämät korona-rajoitukset, sotatila tai muu vastaava viranomaisten määräämä sulku, joka estäisi jo maksetun varauksen käyttämisen. Peruutusturvan ostamisesta tulee ilmoittaa varausvahvistuksen yhteydessä, sen jälkeen sitä ei voi enää ostaa.

Peruutusturvan ostanut asiakas saa rahansa täysimääräisesti takaisin, jos asiakkaan varaama kohde olisi varauksen alkamishetkellä käyttökiellossa viranomaisten määräämien rajoitusten takia tai viranomaisten määräämät rajoitukset estäisivät saapumisen kohteeseen.

Peruutusturvaa ei voi soveltaa, jos kyseessä on viranomaisen suositus olla saapumatta vuokrakohteeseen, vaan kyseessä pitää olla nimenomainen määräys, joka estää varatun vuokrakohteen käytön.

Jos asiakas ei ole hankkinut peruutusturvaa, sovellamme normaaleja varausehtojamme.

Avaa tarjouspyyntölomake