Aulangon Rantakolmikko

 • 30
 • 31
 • 5
 • 3

Hintaesimerkkejä Aulangon Rantakolmikossa

 • 20 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 35 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 58 €/hlö/vrk
 • 20 hlön viikonloppu pe–su alkaen 69 €/hlö/vkl
 • 15 hlön 5 vrk loma alkaen 110 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
Kaikki tiedot

Aulangon Rantakolmikko on Aulangonjärven upeassa rantamaisemassa sijaitseva kolmen majoitusrakennuksen, rantasaunan ja kahden majoitusaitan kokonaisuus. Nykyaikaisesti varustellut ja erähenkisesti sisustetut rakennukset soveltuvat majoitus-, mökkilomailu ja kokouskäyttöön sekä yksityis- että yritysvieraillemme.

Rantakolmikon rakennukset sijaitsevat Aulangon Rauhan alueella vain noin 15 metriä rantaviivasta ja noin 6 kilometriä Hämeenlinnan keskustasta. Pienemmille ryhmillemme Rantakolmikon rakennuksia vuokrataan myös erillisinä Aulangon Rantalan ja Aulangon Rantapiilon kokonaisuuksina. Katso piirros alueesta.

MAJOITUS: Aulangon Rantakolmikon kokonaisuus tarjoaa kuudessa mökissä vuodepaikkoja maksimissaan 31 henkilölle. Päähuvilassa on 11–15 vuodepaikkaa 4 makuuhuoneessa ja salin vuodesohvilla. Mäen päällä sijaitsevassa Pikkuhuvilan makuuhuoneessa on 3 vuodetta ja tupakeittiössä 2 henkilön vuodesohva ja rannassa sijaitsevassa Minihuvilassa on 140 cm leveä parivuode ja 80 cm yläsänky ja tupakeittiössä 1 henkilön vuodesohva. Rantasaunan makuuhuoneessa on 2 vuodetta ja kahdessa majoitusaitassa 4 vuodetta kummassakin. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Tarvittaessa mökeissä on myös varapatjoja muutamalle yöpyjälle.

PÄÄHUVILA: Nykyajan mukavuuksista huolimatta henkii Aulangon Rantakolmikon Päähuvilan sisustus entisaikain tunnelmaa. Monitoimihuvilasta et löydä valkoisia kipsilevyseiniä, moderneja huonekaluja, isoja lasipintoja tai viimeisintä muotoilua, mutta löydät tunnelman, joka ei taatusti jätä kylmäksi. Materiaalina on käytetty pääasiassa puuta, ja hämäläisten puuseppien kädenjälki näkyy konstailemattomassa sisustuksessa ja jykevissä huonekaluissa. Katso Päähuvilan tarkka pohjapiirros.

Kokonaispinta-alaltaan 130 neliömetrin Päähuvilan yli 50 neliön kokoisessa ja lähes kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa noin 18 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Lisäksi U-sohvaryhmän ja Aulangonjärvelle katsovan maisemabaaritiskin ääreen mahtuu lähes 10 henkilöä.

Tilaa voidaan käyttää myös yöpymiseen salin vuodesohvien ansiosta. Tilassa on lisämaksuton langaton internet-yhteys ja iso taulu-tv palvelee televisiona tai kokousnäyttönä. Salista pääsee suoraan suurelle maisematerassille, josta avautuu huikea näkymä Aulangonjärvelle ja vastarannalla siintävälle graniittiselle näkötornille.

Päähuvilan keittiön varusteina ovat astiastot 20 henkilölle, sähköhella ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

Päähuvilan päädyssä sijaitsevan sähkösaunan löylyistä nauttimaan mahtuu kerralla noin 8 löylyttelijää. Saunasta on suora pääsy terassille, josta on lyhyt matka virkistävälle pulahdukselle Aulangonjärveen, terassin sähköporeammeen tai rantasaunan terassilla sijaitsevan kylpypaljun lämpöön. Saunaosaston pesuhuoneessa on 2 suihkua ja wc-istuin. Lisäksi huvilan aulan yhteydessä on erillinen wc-tila.

PIKKUHUVILA: Päähuvilan takana mäenharjanteella sijaitsevan Pikkuhuvilan tupakeittiössä on noin 2,5 metriä pitkä pirttipöytä, jossa on tilaa 8 henkilön ruokailuun ja yhdessäoloon. Mökin keittiön varusteina ovat astiastot 10 henkilölle, jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tupakeittiössä on myös vuodepaikat 2 henkilölle yhdellä vuodesohvalla. Televisiona ja kokousnäyttönä palvelee 50 tuuman taulu-tv.

Erillisessä makuuhuoneessa on vuodepaikat kolmelle henkilölle. Wc- ja suihkutila on näppärästi eteisen jatkeena.

MINIHUVILA: Rantakolmikon alueen länsilaidassa veden äärellä sijaitsevan Minihuvilan tupakeittiössä on noin 2,5 metriä pitkä pöytäryhmä, jossa on tilaa 8 henkilön ruokailuun, seurusteluun ja yhdessäoloon. Mökissä keittiön varusteina ovat astiastot 10 henkilölle, jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tupakeittiössä on myös yksi vuodesohva. Televisiona ja kokousnäyttönä palvelee iso 50 tuuman taulu-tv.

Minihuvilan makuuhuoneessa on 140 cm leveä parivuode ja 80 cm yläsänky ja tupakeittiössä 1 henkilön vuodesohva. Wc-, sauna- ja suihkutila on näppärästi eteisen jatkeena. Mökin pienen sähkösaunan löylyistä nautiskelemaan mahtuu kerralla 2 saunojaa.

Ulkoalueen kruunaavat osittain katettu 25 neliömetrin ulkoterassi ja oma puulämmitteinen kylpypalju 6–8 henkilölle. Omalta laiturilta pääsee pulahtamaan Aulangonjärven vilpoisaan veteen kansallismaisemaa ihailemaan!

RANTASAUNA: Aulangon Rantakolmikon rantasauna sijaitsee alle 20 metriä rannasta. Saunan löylyihin mahtuu kerralla 8 saunojaa, ja terassilta kelpaa kirmata portaita pitkin suoraan laiturille ja järveen. Myös rantasauna on varustettu suihkun lisäksi wc:llä.

Rantasaunan pukuhuoneessa on tilaa noin 8 henkilölle vilvoitteluun ja yhdessäoloon. Rakennuksessa on lisäksi pieni makuuhuone, jossa on vuodepaikat 2 vieraalle. Rantasaunan terassilla on myös oma 6–8 henkilön kylpypalju.

MAJOITUSAITAT: Kaksi hirsirakenteista majoitusaittaa on myös  varustettu ympärivuotiseen käyttöön. Kummassakin aitassa on vuodepaikat 4 henkilölle kahdessa kerrossängyssä.

KALASTUS, VENEILY JA ULKOILU: Aulangon Rantakolmikko sijaitsee alle 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle järvelle sekä talviaikaan pilkille. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta, kysy meiltä lisää!

Aulangon Rantakolmikon alueelta on vain muutaman sadan metrin matka upeaan Sibeliuksen metsään, joka on Aulangonjärven itärannalla sijaitseva opastauluin varustettu luonnonsuojelualue. Tutustu Aulangon ulkoilu- ja maastopyöräilyreitteihin Luontoon.fi-palvelussa.

Talviaikaan alueelta on helppo pujahtaa Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämälle Aulangonjärven hiihtoladulle. Kohtuullista korvausta vastaan lanaamme rantajäälle myös luistelukentän!

GRILLAUS: Päähuvilan ja rantasaunan välissä sekä Minihuvilan terassin vieressä on erilliset erähenkiset ja ronskit tulipaikat/grillauspisteet, joiden kummankin ympärille mahtuu kymmenkunta grillailijaa.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia Aulangon Rantakolmikon hinnoittelusta. Varaamme oikeuden muuttaa mökkien hinnoittelua.

Aulangon Rantakolmikon mökkien perushintaan sisältyy huviloiden ja majoitusaittojen käyttö. Lisäpalveluina on mahdollista tilata rantasaunan, grillipaikkojen, kylpypaljujen ja porealtaan käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös muita lisäpalveluja.

Pyydä tarjous Aulangon Rantakolmikon mökkien vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Aulangon Rantakolmikossa

 • 20 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 35 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 58 €/hlö/vrk
 • 20 hlön viikonloppu pe–su alkaen 69 €/hlö/vkl
 • 15 hlön 5 vrk loma alkaen 110 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Aulangon Rantakolmikko | Etäisyyksiä ja lähikohteita

Katso kaikki etäisyydet

Erätaitokisa

Jousiammuntakisa

Kysy tarjous!

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Kalastusopastus

Kalastusta kesät talvet oppaan johdolla!

Eräretkikokous

Alkaen 30 €/henkilö/vrk

Omatoimikokous

Alkaen 25 €/henkilö/vrk

Talviajan liikuntakokous

Alkaen 60 €/henkilö/vrk

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!
Avaa tarjouspyyntölomake