Aulangon Suuri Huvila

 • 1–100
 • 1–35
 • 2

Hintaesimerkkejä Aulangon Suuressa Huvilassa

 • 15 henkilön yöpyvä omatoimikokous ma–pe alkaen 70 €/hlö/vrk
 • 20 henkilön yöpyvä miniloma alkaen 42 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 15 henkilölle 87 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja kahden tunnin luontoretken
 • 25 henkilön viikonloppu alkaen 58 €/hlö/vkl (pe–su)
 • 15 henkilön 5 vuorokauden loma alkaen noin 175 €/hlö/5 vrk
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
Kaikki tiedot

Aulangonjärven kansallismaiseman äärellä Aulangon Rauhan alueella sijaitseva monikäyttöinen Aulangon Suuri Huvila soveltuu jopa yli sadan henkilön päivätapahtumiin. Erityisen hyvin monitoimihuvila soveltuu noin 10–40 henkilön majoittumiseen, mökkilomailuun, kokouksiin, virkistys- ja tyky-tapahtumiin sekä muihin kokoontumisiin. Lisäksi tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi.
Katso piirros Suuren Huvilan alueesta.

Kerrallaan yhdelle ryhmälle vuokrattava Aulangon Suuri Huvila on saneerattu entisen Aulangon Heikkilän matkailualueen päärakennuksesta. Pinta-alaa vieraiden käytössä on peräti 350 neliömetriä! Noin 150 neliön muunneltava pääsali soveltuu hyvin monimuotoisiin tapahtumiin, sillä se muuntuu muutaman henkilön kokoustilasta jopa noin 100 henkilön juhlatilaksi. Esimerkiksi salin pöydät on mahdollista järjestää pitkittäin, ryhmittäin tai viuhkamuotoon, jolloin isonkin osanottajajoukon valkokangaspresentaatiot onnistuvat!

Vuodepaikkoja on 35–50 henkilölle lisävuoteineen kaikkiaan 9 makuuhuoneessa. Rakennuksessa on 70 m2 kokoinen saunaosasto, erillinen rantasauna, kaksi ulkoterassia ja kaksi erähenkistä nuotiopaikkaa. Myös iso keittiö on asiakkaidemme käytössä. Huvilan erikoisuutena on iso pelisali, jossa vieraat voivat mitellä taitojaan niin tikanheitossa kuin pöytälätkässäkin. Katso päärakennuksen tarkka pohjapiirros.

Pääsali ja kokoustila: Suuren Huvilan noin 150 m2 kokoisessa pääsalissa on tilaa jopa 100 henkilölle pitkien pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen siellä olevien vuodesohvien ansiosta. Lisämaksuton langaton internet-yhteys toimii rivakasti ja isot taulu-tv:t toimivat televisioina tai kokousnäyttöinä.

Pääsalissa istumapaikkoja pitkien pöytien ääressä on vakiona noin 50 henkilölle. Lisäksi pääsalin sohvaryhmien äärelle mahtuu noin 25 henkilöä ja varastossa on noin 25 henkilölle lisätuoleja ja pöytiä, jotka asiakas voi itse asetella pääsaliin haluamallaan tavalla. Näin saadaan istumapaikat noin 100 henkilölle.

Pääsalista on suora yhteys isolle terassille, johon on pääsy myös Suuren Huvilan isosta saunasta. Terassilta avautuu huikea maisema Aulangonjärven selälle, jonka takaa siintää Aulangon näkötorni.

Majoitus: Vuodepaikkoja Aulangon Suuri Huvila tarjoaa parhaiten 10–40 henkilön yöpyville ryhmille, 8–10 erillisessä makuuhuoneessa sekä vuodesohvilla ja lisävuoteilla. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Tarvittaessa asiakas voi tuoda mukanaan myös varapatjoja. Jos ryhmäsi kaipaa vielä enemmän vuodepaikkoja, voit varata koko Aulangon Rauhan alueen käyttöösi, jolloin vuodepaikkoja varavuoteineen löytyy yli 100 henkilön ryhmille.

Keittiö: Varusteina keittiössä on astiastot vähintään 50 henkilölle (tarvittaessa lisämaksusta enemmänkin), sähköhella, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Asiakkaamme voivat halutessaan tuoda omat ruuat ja juomat sekä kokata omatoimisesti omalla porukalla, omassa rauhassaan, mutta toimitamme mielellämme myös valmiit herkut, kaiken täysin valmiina pöytään. Avarassa keittiössä voidaan järjestää myös lisäpalveluna tarjolla oleva osallistava ruoanlaitto.

Saunaosasto, suihkut ja wc-tilat: Ison saunan lauteille mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Pesuhuoneessa on 2 suihkua ja suora yhteys isolle terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Kaksi pukuhuonetta mahdollistaa isonkin porukan rennon saunomisen ja illanvieton. Vessoja on neljä, joten isonkin porukan aamutoimet onnistuvat sujuvasti.

Kylpypaljut: Kaksi paljua sijaitsevat kumpikin omalla terassillaan, toinen palju päähuvilan terassilla ja toinen palju rantasaunan terassilla. Molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

Rantasauna: Aivan rantaviivan tuntumassa on noin 15 henkilöä vetävä perinteinen rantasauna, mutta tämäkin kaikilla mukavuuksilla! Rantasaunassa on kaksi pukuhuonetta, noin 10 henkilön löylyhuone sekä erillinen wc- ja suihkutila. Rantasaunan lauteilta on suora näkymä Aulangonjärven kansallismaisemaan.

Grillaus: Päätyterassin tulipaikalla on valugrilli, jossa voi polttaa puita, brikettejä tai hiiliä. Grilli on varustettu myös työ- ja säilytystasoilla.

Pelisali: Suuren Huvilan pelisalissa vietetään railakkaita pelihetkiä! Pelisali on noin 80 m2 kokoinen sisältäen biljardin, ilmakiekon, pingispöydän, pöytäjääkiekon, tikkataulun ja dartsin.

Kalastus, veneily ja melonta: Aulangon Suuri Huvila sijaitsee noin 50 metriä Aulangonjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Aulangonjärvelle sekä talviaikana pilkille. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta, pyydä tarjous!

Talviaikaan Aulangon Rauhan alueelta on helppo pujahtaa Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämälle Aulangonjärven hiihtoladulle. Kohtuullista korvausta vastaan lanaamme rantajäälle myös luistelukentän!

Pysäköinti: Aulangon Suuren Huvilan yksityiselle parkkipaikalle mahtuu noin 35 autoa.

Ulkoilureitti: Aulangon Rauhan alueen lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Myös upea Sibeliuksen Metsä sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä! Tutustu myös Aulangon ulkoilu- ja maastopyöräilyreitteihin Luontoon.fi-palvelussa.

Hinnoittelu: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitetty suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Suuren Huvilan hintaan sisältyy 350 milmastoidun monitoimihuvilan tilat. Lisäpalveluina on mahdollista tilata, pelisalin, grillipaikan, kylpypaljujen ja rantasaunan käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Pyydä tarjous Aulangon Suuren Huvilan vuokrauksesta ja lisäpalveluista täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Aulangon Suuressa Huvilassa

 • 15 henkilön yöpyvä omatoimikokous ma–pe alkaen 70 €/hlö/vrk
 • 20 henkilön yöpyvä miniloma alkaen 42 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 15 henkilölle 87 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja kahden tunnin luontoretken
 • 25 henkilön viikonloppu alkaen 58 €/hlö/vkl (pe–su)
 • 15 henkilön 5 vuorokauden loma alkaen noin 175 €/hlö/5 vrk
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Aulangon Suuri Huvila | Etäisyyksiä ja lähikohteita

Katso kaikki etäisyydet

Erätaitokisa

Osallistava ruoanlaitto

Osallistu, opi uutta ja nauti!

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Jousiammuntakisa

Kysy tarjous!

Eräpakopeli

Kysy tarjous!

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Tapahtumatekniikka

Ääni-, valo- ja kuvatekniikka erilaisiin tapahtumiin

Työpalvelut

Paljunlämmityksestä kaupassakäyntiin

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!
Avaa tarjouspyyntölomake