Evon Ruuhijärvi

 • 1–60
 • 1–25
 • 3
 • 3

Hintaesimerkkejä Evon Ruuhijärvellä

 • 25 hlön yöpyvä omatoimiloma tai -juhlat alkaen 30 €/hlö/vrk
 • 15 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 25 hlön viikonloppupirskeet (pe–su) alkaen 58 €/hlö/vkl
 • 25 hlön omatoiminen tyky-vuorokausi noin 35 €/hlö/vrk
 • 15 hlön yöpyvä kokous alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 25 hlön viikonloppukokous (pe–su) alkaen 70 €/hlö/vkl
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
Kaikki tiedot

Vuokraa käyttöösi Ruuhijärven kartano Hämeenlinnan Evolla. Evon Ruuhijärvi on rakennettu 1920-luvulla metsurien tukikohdaksi. Rakennuksia on sittemmin saneerattu ja nykyaikaistettu ympärivuotiseen matkailu- ja kokouskäyttöön. Kaiken kruunaa sijainti hiljaisen erämaajärven rannalla aivan maankuulun Evon retkeilyalueen tuntumassa. Katso piirros alueesta.

Evon Ruuhijärvi tarjoaa upeat ja luonnonläheiset puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin 1–60 henkilön ryhmille. Kartanossa onnistuvat yhtä hyvin kokoukset, yritystilaisuudet, työyhteisön virkistys- ja tyky-päivät kuin omatoimiset kesä- ja talvilomat, kalastuspainotteiset mökkireissut tai vaikkapa hääjuhlat! Tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi. Katso päärakennuksen pohjapiirros.

Evon Ruuhijärvi tarjoaa hulppean ympäristön myös polttariryhmille, jotka etsivät keskeistä paikkaa, jossa voi kuitenkin elämöidä omalla ”yksityisellä” järvellä.

Ryhmille tarjoamme monipuolisia elämys- ja luontopalveluja, kuten opastettuja vaellus- ja lumikenkäretkiä. Luonto-ohjelmamme sopivat hyvin vaikkapa kokousohjelman tauolla tapahtuvaksi happihyppelyksi tai osaksi yrityksen virkistyspäivää.

Pääsali: Päärakennuksen pääsalissa on tilaa noin 25 hengelle. Varusteina ovat langaton internet-yhteys, fläppitaulu, valkokangas ja iso 55 tuuman taulutelevisio HDMI-liitännällä.

Salin jatkeena on erillinen seurustelutila, tv-huone ja ryhmätyötila, jossa mahtuu myös ruokailemaan noin 10 henkilöä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena kahden hengen kunnollisen divaanivuodesohvan ansiosta. Myös tässä huoneessa on 55 tuuman taulutelevisio.

Keittiö: Keittiössä on astiastot noin 50 henkilölle, sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Huomaathan, että suosittelemme oman juomaveden tuomista, koska Evon Ruuhijärven kaivovesi maistuu raudalle, emmekä suosittele sitä juomavedeksi tai ruoanlaittoon.

Grillausalueet: Päärakennuksen vieressä olevassa grillikodassa kelpaa grillata, halstrata ja loimuttaa – ja löytyypä kodasta myös kolme vaatimatonta erähenkistä petipaikkaa, jonne kelpaa nukahtaa illanistujaisten päätteeksi. Käytössä on lisäksi taivasalla oleva nuotiopaikka, jonka ympärille ja vieressä oleviin pöytäryhmiin mahtuu jopa noin 35 henkilöä iltaa istumaan. Jos haluat käyttää grillihiiliä polttopuiden sijaan, pyydämme tuomaan hiilet itse.

Oleskelutilat: Päärakennuksen oleskeluaula tarjoaa tilat noin 10 hengelle ruokailuun, kokoustamiseen, yhdessäoloon ja saunan jälkeiseen vilvoitteluun. Pääsalin jatkeena oleva erillinen seurustelutila tarjoaa rauhallisen tilan illanistujaisiin, television katseluun, illanistujaisiin tai vaikkapa kortinpeluuseen. Tilassa mahtuu myös ruokailemaan noin 10 henkilöä.

Majoitus: Vuodepaikkoja Evon Ruuhijärvi tarjoaa yhteensä noin 25 vieraalle. Päärakennuksessa on kaksi 6 hengen makuuhuonetta, yksi 5 hengen makuuhuone ja seurustelutilassa 2 hengen vuodesohva. Aulasssa on lisäksi 3 kahden hengen vuodesohvia. Toisen rantasaunan takkahuoneessa on kerrossänky kahdelle ja patjapaikkoja 2 henkilölle omilla patjoilla. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

Piha-alueella olevassa nukkumiseen soveltuvassa erillisessä pikkuaitassa on vuodepaikat 1–4 henkilölle. Yli 5 asteen pakkasella emme kuitenkaan pikkuaittaa suosittele, vaikka se sähkölämmitetty onkin.

Wc-tilat: Wc-tilat sijaitsevat päärakennuksessa oleskeluaulan ja sisäsaunan yhteydessä, ja niihin molempiin on helppo kulku makuuhuoneista. Lisäksi keittiön vieressä on yksi vaatimattomampi wc, joka on yhdistetty pieneen siivoustilaan.

Saunat ja kylpyhuoneet: Evon Ruuhijärven päärakennuksessa on sähkölämmitteinen sisäsauna ja pukuhuone, 3 suihkua ja wc. Saunan lauteille mahtuu samanaikaisesti 4–5 vierasta.

Pienemmässä rantasaunassa on puulämmitteinen kiuas ja iso 40 litran kuumavesisäiliö. Lauteille mahtuu kerralla noin 10 saunojaa, myös pukuhuone on noin 10 henkilölle. Rantaan on noin 10 askelta. Kylpypalju on saunan terassilla aivan vesirajan tuntumassa.

Isompi rantasauna on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön todellisille saunojille! Saunassa tuntuu vanhan ajan savusaunan tuoksu, mutta löylyjen lähteenä on silti tavallinen helppokäyttöinen puukiuas. Lauteille mahtuu noin 8 löylyttelijää ja iso noin 15 henkilön pukuhuone on eristetty ja sähkölämmitetty ympärivuotiseen käyttöön. Rantaan ja kylpypaljulle matkaa on 15–20 askelta.

Juhla-aitta: Tunnelmalliseksi juhlatilaksi muutettuun hirsiseen juhla-aittaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä vankkarakenteisten pirttipöytien äärelle. Puulämmitteinen tiilikamiina luo viimeisen silauksen tunnelmaan!

Ulkoilureitti: Evon Ruuhijärven lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana.

Hinnoittelu: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Tällä sivulla on esitelty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Evon Ruuhijärven hintaan sisältyy monitoimisen päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön sekä yksi rantasauna. Lisäpalveluna on mahdollista varata hirsinen juhla-aitta, toinen rantasauna, 1 tai 2 kylpypaljua, grillikota, erillinen 4 hengen pikkuaitta yöpymiseen, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Pyydä tarjous Evon Ruuhijärven vuokrauksesta ja lisäpalveluista täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Evon Ruuhijärvellä

 • 25 hlön yöpyvä omatoimiloma tai -juhlat alkaen 30 €/hlö/vrk
 • 15 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 25 hlön viikonloppupirskeet (pe–su) alkaen 58 €/hlö/vkl
 • 25 hlön omatoiminen tyky-vuorokausi noin 35 €/hlö/vrk
 • 15 hlön yöpyvä kokous alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 25 hlön viikonloppukokous (pe–su) alkaen 70 €/hlö/vkl
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Evon Ruuhijärvi | Etäisyyksiä ja lähikohteita

Katso kaikki etäisyydet

Erätaitokisa

Eräretkikokous

Alkaen 30 €/henkilö/vrk

Omatoimikokous

Alkaen 25 €/henkilö/vrk

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Työpalvelut

Paljunlämmityksestä kaupassakäyntiin

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!
Avaa tarjouspyyntölomake