Räyskälän Suuri Huvila

 • 1–100
 • 1–36
 • 6
 • 3
 • Räyskäläntie 670, 12820 Loppi
 • Maastokartta ja GPS-koordinaatit
 • Räyskälän Suuren Huvilan aluepiirros
 • Saapumisohjeet kohteeseen
 • Kokonaispinta-ala 700 neliömetriä
 • Rakennuksen pohjapiirros
 • Rakennettu 1950, peruskorjattu 2018
 • 1–100 vierasta päiväkäytössä
 • 1–36 vuodepaikkaa 11 makuuhuoneessa
 • 6 suihkua ja 7 wc:tä
 • 2 koneellistettua keittiötä
 • Ruokailu-, juoma- ja tarjoiluastiastot
 • Vauvan syöttötuoli
 • Omat alkoholijuomat sallittu
 • 2 sähkösaunaa ja 1 puusauna
 • Grillikatos järven rannassa
 • 3 laajakuva-tv:tä (ei muita audiolaitteita)
 • Lisämaksuton wifi-yhteys
 • Valkotaulu kokouskäyttöön
 • Pelihuone alakerrassa
 • 3 kylpypaljua 6 hlölle ja sisäporeallas
 • Sijainti järven rannalla
 • Vene käytössä kesällä
 • Jalkapallo- ja lentopallokenttä
 • Ilmastointi

Hintaesimerkkejä Räyskälän Suuressa Huvilassa

 • 15 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 12 henkilön yöpyvä omatoimikokous alkaen 58 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 20 hlölle alkaen 63 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja 5 kpl kanootteja/soutuveneitä vuokralle
 • 25 hlön viikonloppu (pe–su) alkaen noin 58 €/hlö/vkl
 • 15 hlön 5 vuorokauden loma alkaen noin 130 €/hlö/5 vrk
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
Kaikki tiedot

Räyskälän Suuri Huvila on erähenkinen ison tai pienen porukan monitoimihuvila Lopen järvimaisemassa – vain 90 kilometriä Helsingistä, 115 Tampereelta ja 130 Turusta. Korkean rantapenkereen päältä alas luonnonkauniille Kaartjärvelle katsova huvila on varustettu kaikilla mukavuuksilla, ja omaa rantaviivaa on peräti 150 metriä. Räyskälän Suuri Huvila soveltuu jopa yli 100 vieraan päivätapahtumiin, mutta yhtä hyvin myös pienemmän ryhmän yön yli kestäviin majoittumisiin ja kokoontumisiin. Katso pohjapiirros  ja video huvilan alueesta.

Vuokraamme Räyskälän Suuren Huvilan lähtökohtaisesti vain yhdelle ryhmälle kerrallaan, jolloin vieraiden oma rauha on taattu. Tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi. Lisäksi huvilan länsipäässä sijaitseva Räyskälän Rantahuoneisto voidaan vuokrata myös erillisenä, mikäli varaus tehdään aikaisintaan 6 viikkoa ennen saapumisajankohtaa.

Suuren Huvilan tavaramerkkeinä ovat avarat yhteiset tilat ja konstailematon sisustus. Se ei prameile, vaan on tehty ihmistä varten ilman krumeluureja, lähtökohtana leppoisa ja mukava yhdessäolo.

Vuodepaikkoja on 36 henkilölle ja lisävuoteilla jopa 60 henkilölle kaikkiaan 10 makuuhuoneessa ja alakerran makuuaulassa. Saunoja on kolme: iso puulämmitteinen sisäsauna, pienempi sähkösauna sekä noin 50 m2 kokoinen saunaosasto, josta on suora pääsy noin 100 m2 laajuiselle maisematerassille aivan laiturin ja rannan tuntumassa.

Korkean pääsalin maisemabaarista avautuvat huikeat näkymät kauas Kaartjärven horisonttiin. Pääsali ja siihen liittyvä tupakeittiö ovat aina asiakkaidemme käytössä, sillä kokkaus omalla porukalla on parasta ajanvietettä! Lisäksi rakennuksesta löytyy erillinen iso monitoimikeittiö, sekin joko omatoimiseen kokkaukseen tai pitopalvelun käyttöön.

Kaksi isoa terassia avautuvat molemmat Kaartjärven maisemiin. Pääsalin 40 m2 laajuinen päätyterassi sijaitsee yli 2 metrin korkeudessa maasta, joten se tarjoaa avaran näkymän järvelle ja 100 m2 laajuinen maisematerassi korkealla rantatöyräällä tarjoaa sekin hienot näkymät vaikkapa saunan löylyjen välissä. Pöytäryhmät on mitoitettu jopa 50 henkilön ryhmän ajanviettoon ja yhdessäoloon. Suuren Huvilan pelihuoneissa puolestaan vietetään railakkaita pelihetkiä muun muassa biljardin ja pöytäjalkapallon parissa.

Pääsali, keittiö ja oleskeluaula: Räyskälän Suuren Huvilan noin 100 m2 kokoisessa pääsalissa ja siihen liittyvässä tupakeittiössä on tilaa lähes 80 henkilölle pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös kokouksiin ja seminaareihin pöytäryhmiä siirtämällä. Tarvittaessa pääsali voidaan jakaa kahtia liukusermillä. Liukusermin molemmilla puolilla on kaksi isoa taulutelevisiota, jotka toimivat myös kokousnäyttöinä. Tila on varustettu nopealla langattomalla internet-yhteydellä, joka on vieraidemme käytössä ilman lisämaksua. Runsaasti tietoliikennekaistaa tarvitseville asiakasryhmille pystymme järjestämään myös lisää kapasiteettia lisämaksusta.

Salin järven puoleisella ikkunaseinällä on 7 metriä pitkä maisemabaari, josta kelpaa katsella alas järvelle samalla hyvästä ruoasta tai juomista nautiskellen. Salin päädyssä ja reunoilla olevat sohvaryhmät tarjoavat leppoisan oleskelupaikan hyvän ruoan tai onnistuneen palaverin jälkeen.

Pääsalista on portaat pääterassille, alakerran saunoihin ja alas rantaan, joten ruokailun ja kokouksen jälkeen (tai sen lomassa) voi livahtaa lyhyelle tai pitkälle happihyppelylle. Pääsalin vieressä sijaitsee erillinen oleskeluaula, joka on kalustettu leppoisilla sohvaryhmillä. Oleskeluaula sopiikin paitsi vapaamuotoiseen seurusteluun, myös pienempiin palavereihin ja kokousten ryhmätöihin. Tämäkin tila on varustettu omalla taulutelevisiolla, joka toimii myös kokousnäyttönä. Oleskeluaula on myös hauska paikka pelaamiseen, kytke televisioon vaikka Playstation tai Xbox!

Majoitus: Yöpyviin tapahtumiin Räyskälän Suuri Huvila soveltuu parhaiten 10–40 vieraan ryhmille. Vuodepaikkoja on 10 erillisessä makuuhuoneessa, alakerran makuuaulassa sekä vuodesohvilla ja lisävuoteilla yhteensä noin 36–40 henkilölle. Tarvittaessa käytössä on lisäksi varapatjoja. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

Keittiöt: Räyskälän Suuren Huvilan avarassa tupakeittiössä syntyvät herkulliset ruoat isollekin seurueelle! Varusteina ovat astiastot vähintään 60 henkilölle (tarvittaessa lisämaksusta useammallekin), sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Asiakkaamme voivat halutessaan tuoda omat ruoat ja juomat sekä kokata omatoimisesti omalla porukalla, mutta toimitamme mielellämme myös valmiit herkut täysin valmiina pöytään.

Lisäksi erillinen monitoimikeittiö rakennuksen länsipäädyssä tarjoaa kokkailua rakastaville vieraillemme ison ja toimivan erilliskeittiön vieläkin suuremman ryhmän ruoanlaittoon. Vuokraamme monitoimikeittiön asiakkaillemme lisämaksusta. Monitoimikeittiössä voidaan järjestää myös lisäpalveluna tarjolla oleva osallistava ruoanlaitto.

Räyskälän Suuren Huvilan keittiöissä on jääkaappeja yhteensä 4 kpl, joissa kylmätilaa on yhteensä noin 750 litraa. Pakastimia on 2 kpl, joissa pakastintilaa yhteensä noin 190 litraa.

Saunat, suihkut, pukuhuoneet ja wc-tilat: Räyskälän Suuressa Huvilassa on kolme erillistä saunaosastoa.

Ison puulämmitteisen saunan lauteille mahtuu kerralla 8–10 henkilöä. Pesuhuoneessa on 3 suihkua ja pukuhuoneessa mukavat tilat noin 10 henkilölle. Pukuhuoneessa on myös jääkaappi.

Pienempi sähkölämmitteinen sauna, suihku ja pukuhuone tarjoavat tilat 2–4 saunojalle.

Suuren ryhmän löylyttelyyn sopii täydellisesti peräti 50 m2 laajuinen saunaosasto. Rouheaan saunaosastoon kuuluu 10–14 henkilön löylyhuone, iso pukuhuone sekä pesuhuone, jonka kruunaa vielä poreallas. Pukuhuoneessa on myös jääkaappi saunajuomille!

Yhteensä saunaosastoihin mahtuu kerralla noin 30 henkilöä. Jokaisesta kolmesta saunasta on yhteys isolle maisematerassille vilvoittelemaan, rantaan, uimaan tai vain nauttimaan Kaartjärven maisemista. Terassilta puolestaan löytyy peräti 3 puulämmitteistä ympärivuotista kylpypaljua.

Erillisiä wc-tiloja Räyskälän Suuri Huvila tarjoaa kaikkiaan 6, joten suurenkin joukon aamutoimet sujuvat juoheasti. Lisäksi ison saunaosaston pesuhuoneessa on oma wc-istuin.

Kylpypaljut: Kolme perinteistä puulämmitteistä paljua sijaitsee maisematerassilla, joten kylpiessäkin eteen avautuu hieno Kaartjärven maisema. Paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. Lisäksi isoimman saunasosaston pesuhuoneessa on sisäkäyttöinen poreallas. Paljuile aina, kesällä ja talvella!

Oleskeluaulat/pelihuoneet: Suuren Huvilan kolmessa erillisessä oleskeluaulassa vietetään leppoista aikaa yhdessä omalla porukalla tai koetaan railakkaita pelihetkiä erilaisten pelien äärellä. Tarjolla ovat muun muassa pöytäjalkapallo ja biljardi. Loikoile tai ole riehakas, ihan kuinka haluat!

Grillikatos: Alhaalla Kaartjärven rannassa sijaitsee tunnelmallinen hirsinen grillikatos, jossa on järeä tiilestä muurattu tulisija. Katoksen penkeille sopii noin 15 ihmistä kerrallaan.

Ulkoilureitti: Räyskälän Suuren Huvilan lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana.

Kalastus, veneily ja melonta: Räyskälän Suuri Huvila sijaitsee vain noin 20 metriä rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Kaartjärvelle (vesiliikenteen nopeusrajoitus 10 km/t). Järjestämme myös opastettuja retkiä ja vuokraamme välineitä Suuren Huvilan varanneille asiakkaillemme. Talvella Kaartjärven jäällä luonnollisesti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Teemme myös kohtuullista korvausta vastaan avannon, tai vaikkapa lanaamme jääpallokentän tai luisteluradan. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta. Kerromme mielellämme lisää!

Ulkopelit: Kokouksen, juhlien tai bileiden lomassa voi Räyskälän Suuren Huvilan pelikentillä kirmata myös jalkapallon tai lentopallon perässä!

Hinnoittelu: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hintoihin sisältyvät monitoimihuvilan tilat ja kahden saunan käyttö, erillinen noin 50 m2 saunaosasto lisämaksusta. Lisäpalveluna on mahdollista tilata mm. kylpypaljut, monitoimikeittiö, grillikatos, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet tai mahdollisia muita lisäpalveluita, jotka erittelemme tarjouksessa. Tarjoamme mielellämme myös muita lisäpalveluja kuten veneiden ja kanoottien vuokrauksen, ohjelmapalvelut ja ruokailupalvelut sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Pyydä tarjous Räyskälän Suuren Huvilan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Räyskälän Suuressa Huvilassa

 • 15 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 12 henkilön yöpyvä omatoimikokous alkaen 58 €/hlö/vrk
 • Yrityksen virkistyspäivä 20 hlölle alkaen 63 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen ja 5 kpl kanootteja/soutuveneitä vuokralle
 • 25 hlön viikonloppu (pe–su) alkaen noin 58 €/hlö/vkl
 • 15 hlön 5 vuorokauden loma alkaen noin 130 €/hlö/5 vrk
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Räyskälän Suuri Huvila | Etäisyyksiä ja lähikohteita

 • Metsään 0 km
 • Rantaan 20 metriä
 • Hämeenlinnaan 42 km
 • Helsinkiin 90 km
 • Lahteen 98 km
 • Tampereelle 115 km
 • Turkuun 129 km
 • Poriin 170 km
 • Helsinki-Vantaan lentoasemalle 85 km
 • Räyskälän ilmailukeskukseen 3 km
Katso kaikki etäisyydet

Erätaitokisa

Osallistava ruoanlaitto

Osallistu, opi uutta ja nauti!

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Tapahtumatekniikka

Ääni-, valo- ja kuvatekniikka erilaisiin tapahtumiin

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Sähköinen fatbike vuokralle

49 €/vrk

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!
Avaa tarjouspyyntölomake