Golfpalvelut

Hämeenlinnan seutu on golfarin ykköspaikka! Yhteistyökumppanimme Linna Golf on osakkeenomistajien omistama korkealaatuinen resort-golfkenttä, joka sijaitsee Hämeenlinnassa, Vanajanlinnan mailla yli 100 hehtaarin alueella. Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Properties -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 25 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta.

Erilaiset golfkenttien kansalliset (mm. Golflehti) ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin erilaisten palvelukategorioiden puolesta. Viimeisimpinä saavutuksina Suomen Parhaan kokonaispalvelun, Parhaan Designin sekä Parhaan kentän kunnon ja viimeistelyn palkinnot vuoden 2017 Golflehden lukijaäänestyksestä.

Golfkierros Linna Golfissa 

Golfkierrokseen kuuluu Green fee Linna Golfissa sekä klubisaunojen käyttö pyyhkeineen kierroksen jälkeen.

  • Kierroksen hinta alkaen 60€/pelaaja.

Turnauspalvelut golfkierroksen oheen

Turnauspalvelut voidaan järjestää, kun ryhmän koko on vähintään 8 pelaajaa.

  • Turnauspalvelujen pakettihinta on 15 €/pelaaja.

Golfturnaukseen sisältyvät palvelut:

  • Harjoitusalueiden käyttö palloineen (norm. 5€/hlö)
  • Bägikärryt pelaajille (norm. 2€/hlö)
  • Tulospalvelu tuloskorteilla tai gamebook-sovelluksella valinnan mukaan
  • Klubisaunojen käyttö pyyhkeineen

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kysy lisää golf-paketeista ja palveluista majoitustarjouspyynnön yhteydessä. Tarjouksen voit pyytää täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected]. Huomaathan, että palvelut tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Avaa tarjouspyyntölomake