fbpx

Lumikenkäseikkailu

Lumikenkäseikkailussa perehdytään oppaan johdolla lumikenkäilyn tekniikkaan ja tehdään ohjattu lumikenkäretki talvisen lähiluonnon helmassa! Lumikenkäseikkailu sopii mukavaksi oheisohjelmaksi yhtä hyvin yrityksen kokouspäivään kuin vaikkapa kaveriporukan mökkiviikonloppuun. Lumikenkäseikkailuun voidaan yhdistää myös eräruokailu maastossa. Huomaathan, että lumitilanteen ollessa huono lumikenkäseikkailu voidaan aina vaihtaa säävarmaan Erätaitokisaan ilman eri korvausta.

Lumikenkäseikkailun kesto sovitetaan kohteen, säätilan ja tilaajan toiveiden mukaiseksi. Ohjelman alussa opas esittelee käytettävät varusteet ja kertoo havainnollisesti lumikenkäilyn tekniikasta ja turvallisuudesta maastossa. Tämän jälkeen puetaan lumikengät jalkaan ja lähdetään retkelle! Osallistujien varusteiksi riittää säänmukainen ulkoiluvarustus ja tukevat talvikengät tai -saappaat. Auringon laskettua lumikenkäillään otsalamppujen loisteessa.

Lumikenkäseikkailu soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille asiakkaille. Seikkailun lähtöhinta on noin 35€/henkilö, sisältäen opastuksen, lumikengät, sauvat ja pimeän aikaan otsalamput. Muutaman euron lisähintaan/henkilö voidaan seikkailuun yhdistää leppoisan erähenkinen makkara- ja mehutuokio reitin varrella olevalla tulipaikalla. Kysy lisää tarjouspyynnön yhteydessä!

PYYDÄ TARJOUS lumikenkäseikkailusta majoitustarjouspyynnön yhteydessä täyttämällä tarjouspyyntölomake. Voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@evonluonto.fi. Huomaathan, että palvelu tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Lumikenkäseikkailun järjestää yhteistyökumppanimme Luonto-osuuskunta Willimieli.

Avaa tarjouspyyntölomake