Ohjattua luontoretkeilyä

Kaikkien kohteidemme ympäristössä voidaan järjestää ohjattua luontoretkeilyä erilaisilla sisällöillä osallistujien kykyjen ja toiveiden mukaan. Mikä olisikaan parempi tapa viettää yrityksen tyky-päivää tai kaveriporukan rentoutumisviikonloppua kuin lähteä koulutetun oppaan vetämälle toiminnalliselle retkelle luonnon rauhaan – ja nautiskella sen lomassa nokipannukahvit kuusen alla! Luontoretket järjestetään sovitettuna vuodenaikaan ja vallitsevaan säätilaan.

Tällä sivulla on annettu esimerkkejä valmiiksi mietityistä retkiohjelmista, mutta kannattaa rohkeasti kysyä myös juuri teidän ryhmällenne räätälöityjä retkikokonaisuuksia. Ohjattua luontoretkeilyä voidaan höystää monenlaisilla ruokailupalveluilla tikkupullista ja nuotiokahvituksesta mittavimpiin menukokonaisuuksiin.

Ohjattua luontoretkeilyä kohteissamme järjestää yhteistyökumppanimme Luonto-osuuskunta Willimieli. Pyydä tarjous luontoretkistä täyttäessäsi tarjouspyyntöä majoituskohteesta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Erämainen luontoreippailu
Virkisty, rentoudu ja rauhoitu reippailemalla upeassa hämäläismaisemassa! Lumettomana aikana toteutettava Luontoreippailu soveltuu mainiosti vaikkapa yrityksenne kokousohjelman välissä tai sen päätteeksi järjestettäväksi happihyppelyksi.

Reippailussa patikoidaan oppaan johdolla lähiluonnon rauhassa. Liikunnan lomassa havainnoidaan mm. ajankohtaisia luonnonilmiöitä, kasveja, eläinten jälkiä ja lintuja. Reippailun lisäksi myös rauhoitutaan ja herkistetään aistit interaktiivisen Luontoteatteri-kokemuksen avulla.

Luontoreippailun kesto on asiakkaan aikataulun mukaan 1–3 tuntia. Varustukseksi riittävät säänmukaiset ulkoilukengät ja normaali ulkoiluvaatetus. Luontoreippailun lähtöhinta on noin 20 €/osallistuja.

Erätaitokisa
Erätaitokisassa otetaan mittaa tytöistä ja pojista, miehistä ja naisista! Erätaitokisa voidaan järjestää ympäri vuoden, kaikissa kohteissamme ja erilaisille ryhmille. Erätaitokisa sopii ohjelmaksi niin yritysten virkistyspäivään kuin vaikkapa polttariseurueelle.

Leikkimielinen kisa sisältää 5–7 erä- ja luontoaiheista yllätysrastia, joissa punnitaan niin eräelämässä vaadittavat selviytymistaidot kuin ryhmätyökyvytkin. Kilpailu sovitetaan vuodenajan ja ympäristön mukaiseksi, eli kisailla voidaan yhtä hyvin majoituskohteemme pihapiirissä kuin lyhyellä lenkillä läheisen metsän siimeksessä. Myös sadesäällä tai talvipakkasella kisailu onnistuu, sillä osa rasteista voidaan pitää katon alla tai kokonaan sisätiloissa.

Erätaitokisassa kilpaillaan 2–4 hengen joukkueina. Kisa vedetään ryhmän koon mukaan 1 tai useamman oppaan johdolla. Aikataulu ja rastien määrä sovitaan asiakasryhmän koon ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Ryhmän vähimmäiskoko on 4 osallistujaa ja enimmäiskoko noin 40 osallistujaa.

Varustukseksi riittävät säänmukaiset ulkoilukengät ja normaali ulkoiluvaatetus. Erätaitokisan lähtöhinta on 30 €/henkilö. Hintaan sisältyy pieni erähenkinen palkinto voittajajoukkueelle.

Luontoa Etsimen Läpi
Uppoudu kauniiseen hämäläisluontoon ja perehdy valokuvauksen perusteisiin opastetulla valokuvausretkellä! Opi sommittelemaan valokuva ja löydä uusia ulottuvuuksia luonnosta kameran avulla. Retki kestää 3 tuntia ja se on toteutettavissa kaikkina vuodenaikoina. Varusteiksi riittävät ladattu kamera, ulkoilukengät ja säänmukainen ulkoiluvaatetus. Retken lähtöhinta on noin 43 €/osallistuja.

Purtavaa luontoretkelle
Luontoretken alussa, lopussa tai lomassa maistuu tuhti nokipannukahvi ja erähenkinen pikkupurtava. Luontoretkiimme voidaan liittää myös laajempia ruokailupalveluja, jotka on kuvattu tarkemmin ruokailupalveluja esittelevällä sivulla.

  • Tulokahvi ja tee (tai sovittaessa kuuma mehu).
    Syötävänä leipää, leikkeitä ja muuta pikkusuolaista. Hinta 12,50 €.
  • Nokipannukahvit ja -tee. Hinta 3,50 €.
  • Nokipannukahvit ja -tee ja pulla. Hinta 9 €.
  • Nokipannukahvit ja -tee sekä nuotiolettuja hillon kera.
    Lettuja paistetaan syöjien nälän mukaan, eli santsata sopii! Hinta 13,50 €.

Kaikki ruokapalveluhinnat ovat henkilöhintoja ja sisältävät arvonlisäveron 14%. Palvelut laskutetaan tilattaessa ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Myös erikoisruokavaliot voidaan järjestää, kun niistä on ilmoitettu tilattaessa. Oikeudet hintamuutoksiin pidätetään.

Avaa tarjouspyyntölomake