fbpx

Ohjattua luontoretkeilyä

Kaikkien kohteidemme ympäristössä voidaan järjestää ohjattua luontoretkeilyä erilaisilla sisällöillä osallistujien kykyjen ja toiveiden mukaan. Mikä olisikaan parempi tapa viettää yrityksen tyky-päivää tai kaveriporukan rentoutumisviikonloppua kuin lähteä koulutetun oppaan vetämälle toiminnalliselle retkelle luonnon rauhaan – ja nautiskella sen lomassa nokipannukahvit kuusen alla! Luontoretket järjestetään sovitettuna vuodenaikaan ja vallitsevaan säätilaan.

Tällä sivulla on annettu esimerkkejä valmiiksi mietityistä retkiohjelmista, mutta kannattaa rohkeasti kysyä myös juuri teidän ryhmällenne räätälöityjä retkikokonaisuuksia. Ohjattua luontoretkeilyä voidaan höystää monenlaisilla ruokailupalveluilla tikkupullista ja nuotiokahvituksesta mittavimpiin menukokonaisuuksiin.

Ohjattua luontoretkeilyä kohteissamme järjestää yhteistyökumppanimme Luonto-osuuskunta Willimieli. Pyydä tarjous luontoretkistä täyttäessäsi tarjouspyyntöä majoituskohteesta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Erämainen luontoreippailu soveltuu mainiosti vaikkapa kokousohjelman välissä tai sen lopuksi järjestettäväksi happihyppelyksi. Reippailussa patikoidaan oppaan johdolla ja havainnoidaan ajankohtaisia luonnonilmiöitä, kuten kasveja, eläinten jälkiä ja lintuja. Reippailun lomassa rauhoitutaan ja herkistetään aistit interaktiivisen Luontoteatteri-kokemuksen avulla.

Luontoreippailun kesto on asiakkaan aikataulun mukaan 1–3 tuntia. Varustukseksi riittävät säänmukaiset ulkoilukengät ja normaali ulkoiluvaatetus.

Luonnonantimet-retki vie osallistujat metsän antimien ääreen aistimaan ja rentoutumaan. Retkellä opas tutustuttaa osallistujat syötäviin luonnosta löytyviin ajankohtaisiin villiyrtteihin, sieniin tai marjoihin. Löydettyjä kasveja tutkaillaan, haistellaan, maistellaan ja opitaan luotettavia tunnistusmenetelmiä. Retken päätteeksi voidaan valmistaa luonnonantimista maistuva makukokemus.

Luonnonantimet-retki on saatavilla toukokuusta lokakuuhun ja kestää asiakkaan aikataulun mukaan 1–3 tuntia. Varustukseksi riittävät säänmukaiset ulkoilukengät ja ulkoiluvarustus.

Luontoa Etsimen Läpi
Uppoudu kauniiseen hämäläisluontoon ja perehdy valokuvauksen perusteisiin opastetulla valokuvausretkellä! Opi sommittelemaan valokuva ja löydä uusia ulottuvuuksia luonnosta kameran avulla. Retki kestää n. 3 tuntia ja se on toteutettavissa kaikkina vuodenaikoina. Varusteiksi riittävät ladattu kamera, ulkoilukengät ja säänmukainen ulkoiluvaatetus.

Purtavaa luontoretkelle
Luontoretken alussa, lopussa tai lomassa maistuu tuhti nokipannukahvi ja erähenkinen pikkupurtava. Luontoretkiimme voidaan liittää myös laajempia eräruokailupalveluja.

  • Tulokahvi ja tee (tai sovittaessa kuuma mehu).
    Syötävänä leipää, leikkeitä ja muuta pikkusuolaista. Hinta 12,50 €.
  • Nokipannukahvit ja -tee. Hinta 3,50 €.
  • Nokipannukahvit ja -tee ja pulla. Hinta 9 €.
  • Nokipannukahvit ja -tee sekä nuotiolettuja hillon kera.
    Lettuja paistetaan syöjien nälän mukaan, eli santsata sopii! Hinta 13,50 €.

Kaikki ruokapalveluhinnat ovat henkilöhintoja ja sisältävät arvonlisäveron 14%. Palvelut laskutetaan tilattaessa ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Myös erikoisruokavaliot voidaan järjestää, kun niistä on ilmoitettu tilattaessa. Oikeudet hintamuutoksiin pidätetään. Huomaathan myös, että lisäpalvelut tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Avaa tarjouspyyntölomake