Maksuehdot ja yleiset varausehdot
Maksuehdot ja yleiset varausehdot

Kaikki näillä verkkosivuilla tarkoitetut sitoumukset tehdään asiakkaan ja myyjän eli Evon Luonto Oy:n välillä. Myyjää voidaan kutsua myös yrityksen aputoiminimillä Evo Nature Ltd, Peace & Privacy tai Peace and Privacy.

 1. Kohteiden perushinta sisältää normaalisti majoitus- ja keittiötilojen, saniteettitilojen ja yhden saunan käytön. Perushintaan asiakas vierailee kohteessa omatoimiperiaatteella, eli noutaa ja palauttaa itse avaimen koodiavainsäiliöön ja siivoaa itse kohteen käytön päätteeksi. Lisäpalvelut kuten esimerkiksi vieraiden vastaanotto, kylpypaljut, liinavaatteet, paljujen ja saunojen valmistelu kylpykuntoon, erilaiset ruokailu- ja kokouspalvelut sekä loppusiivous varataan ja laskutetaan aina erikseen kulloinkin annettavan tarjouksen perusteella.
 2. Varaus on asiakkaan puolelta vahvistettu, kun asiakas on ilmoittanut varauksestaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Tämän jälkeen varausta ei voi enää perua. Asiakkaan tulee maksaa varausmaksuna 30 % varauksen kokonaisarvosta varauksen yhteydessä.
 3. Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.
 4. Myyjän puolelta varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 30 % varausmaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppumaksu 70 % maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Varaus- tai loppumaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa varauksen.
 5. Mikäli asiakas ei suorita maksuja eräpäivään mennessä, on myyjällä oikeus peruuttaa varaus ilman erillistä ilmoitusta.
 6. Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Laskutuspalvelumaksu on 3,50 €/lasku. Väärinkäsitysten välttämiseksi käsittelemme laskuihin liittyviä kysymyksiä ja huomautuksia vain sähköpostitse, osoite info@evonluonto.fi
 7. Asiakkaan tulee varauksensa yhteydessä ilmoittaa asianmukaiset laskutustiedot. Jos laskutusohjeita ei ole annettu, lähetämme pdf-laskun sähköpostilla. Mahdollisista asiakkaan pyytämistä muutoksista jo tehtyihin laskuihin tai laskukopioiden uudelleen lähettämisestä perimme 15 € muutosmaksun/lasku. Uudessa laskussa eräpäivä pysyy samana kuin aiemmin lähetetyssä laskussa. Jos yritysasiakkaamme ennen laskun lähettämistä edellyttää erillisten toimittajalomakkeiden täyttämistä ja/tai vastaavia hallintokustannuksia lisääviä toimenpiteitä, varaamme oikeuden veloittaa näihin kuluvasta työajasta 35 €/tunti. Postitse lähetettävistä laskuista veloitamme 5 € postituskuluja.
 8. Kohde on asiakkaan käytössä normaalisti tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12. Perjantaisin saapumisaika on klo 16. Poikkeavista ajoista voidaan sopia erikseen kunkin tarjouksen yhteydessä mahdollisuuksien mukaan.
 9. Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä myyjälle.
 10. Jos loppusiivous on tilattu, asiakkaan tulee kuitenkin tiskata käyttämänsä astiat, laittaa roskat roskikseen ja viedä pois tuomansa ruokatarvikkeet sekä tyhjentää kylpytynnyri käytön jälkeen. Jos asiakas ei ole tilannut liinavaatteita, asiakas huolehtii siitä, että kaikilla ryhmän jäsenillä on omat lakanat ja tyynyliina mukanaan. Kohteen kunnon tulee olla normaalin asumisen jäljiltä. Katso loppusiivouksen muistilista.
 11. Jos asiakas on aiheuttanut myyjän hallitsemille kiinteistöille, alueille tai irtaimistolle vahinkoa, myyjällä on oikeus laskuttaa vahinkojen korjaamisesta aiheutuneet kustannukset. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa aiheutuneista vahingoista välittömästi. Ympäristöön yli 100 desibelin melua aiheuttavat tapahtumat on kielletty.
 12. Mikäli asiakas kadottaa majoituskohteen avaimen, myyjällä on oikeus periä asiakkaalta siitä aiheutuvat kulut, kuitenkin vähintään 200 €. Oven avaamisesta veloitetaan 75 €/käynti.
 13. Majoituskohteeseen unohtuneet tavarat toimitetaan asiakkaalle postitse. Palautuksesta laskutetaan 30 € käsittely- ja postikuluja palautetun tavaran arvosta riippumatta. Löytötavaroiden noutaminen majoituskohteesta jälkikäteen ei ole mahdollista, vaan kaikki tavarat palautetaan asiakkaalle postitse. Asiakkaan tulee ilmoittaa unohtuneiden tavaroiden tuntomerkit ja palautusosoite kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info@evonluonto.fi
 14. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle aiheutunutta haittaa tai vahinkoa, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta esteestä, ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne). Esim. mahdollisissa ns. ylibookkaustapauksissa myyjän peruuttaessa asiakkaan varauksen myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle täysimääräisesti asiakkaan maksamat maksut, mutta ei mahdollisia välillisiä kuluja tai muita korvauksia.
 15. Asuntoautossa tai asuntovaunussa yöpyminen ja niiden sähkönkäyttö Evon Luonnon kohteiden alueilla on sallittua, jos siihen liittyvistä ehdoista ja kustannuksista on etukäteen erikseen sovittu varauksen yhteydessä.
 16. Sähköautojen lataus on lähtökohtaisesti kielletty. Siihen on erikseen pyydettävä lupa. Veloitamme sähköautojen latauksesta kertakorvauksen 15 €/auto, mikäli kyseisen kohteen sähköjärjestelmä on mitoitettu sähköautojen latausta varten.
 17. Kynttilöiden ja ulkotulien polttaminen kaikissa tiloissa sisällä tai ulkona on kielletty turvallisuussyistä.
 18. Kohteisiin on tuotu valmiiksi liukkauden estoon tarkoitettua hiekoitussepeliä tai vastaavaa tuotetta. Asiakkaan tulee tarvittaessa sitä kulkuväylille levittää.
 19. Arvostamme, jos asiakkaamme eivät tuo mukanaan muovisia kertakäyttöastioita. Ne kuormittavat ympäristöä ja lisäävät jätekuormaa.
 20. Asiakas voi vapaasti tuoda kaikkiin kohteisiimme omat ruuat ja juomat sekä käyttää kunkin kohteen astioita vapaasti tai vaihtoehtoisesti tilata myyjän pitopalvelulta valmiit ateriat erillisten myyjän toimittamien ruokalistojen mukaan. Asiakas voi halutessaan käyttää myös itse valitsemaansa muuta pitopalveluyritystä edellyttäen, että ko. toimija tuo mukanaan omat astiat ja huolehtii kaikkien käyttämiensä tilojen huolellisesta loppusiivouksesta.

Lähtökohtaisesti vuokraamme kohteitamme omatoimiseen käyttöön, mutta tarjoamme mielellämme korvausta vastaan myös ruokapalveluita, kokouspalveluita, ohjelmapalveluita sekä monia muita työpalveluita, jotka tekevät tapahtumastanne sujuvan ja elämyksellisen. Tärkeintä on kuitenkin kohteidemme tarjoama oma rauha ja yksityisyys, Peace & Privacy.

Koska kohteemme sijaitsevat osin syrjäisillä paikoilla, pitkien etäisyyksien takia huoltomme ei aina pysty tarkastamaan kohteita kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä soittamalla 0207 300 888.

Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet, jos niitä ei ole erikseen etukäteen vuokrattu. Siivouksesta varauksen aikana ja sen jälkeen huolehtii asiakas, jos loppusiivousta ei ole tilattu.