Maksuehdot ja yleiset varausehdot
Maksuehdot ja yleiset varausehdot

Kaikki näillä verkkosivuilla tarkoitetut sitoumukset tehdään asiakkaan ja myyjän eli Evon Luonto Oy:n välillä. Myyjää voidaan kutsua myös yrityksen aputoiminimillä Evo Nature Ltd, Peace & Privacy tai Peace and Privacy.

  1. Tällä sivustolla esitetyt hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme kuitenkin aina ennen tilausta sitovan tarjouksen kullekin asiakkaalle varauksen ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Tiettyinä sesonkiaikoina varaamme oikeuden vuokrata kohteitamme vain useamman vuorokauden jaksona. Ilmoitamme tästä aina etukäteen asiakkaan saaman tarjouksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
  2. Asiakkaan saaman tarjouksen perushintaan on kirjattu maksimi henkilömäärä. Perushinta ei muutu, vaikka henkilöitä tulisi vähemmän. Jos tarjoukseen kirjattu maksimimäärä ylittyisi, asiakkaan tulee ilmoittaa tästä myyjälle. Kohteiden perushinta sisältää normaalisti majoitus- ja keittiötilojen, saniteettitilojen ja yhden saunan omatoimisen käytön, ja asiakkaalla tulee olla mukanaan lämmittämiseen tarvittavat tulentekovälineet, jos kohteessa on puulämmitteinen sauna. Perushintaan asiakas vierailee kohteessa aina lähtökohtaisesti omatoimiperiaatteella, eli noutaa ja palauttaa itse avaimen koodiavainsäiliöön ja siivoaa itse kohteen käytön päätteeksi. Palveluita paikan päälle pystymme toimittamaan vain, jos ne on etukäteen varattu ja maksettu. Mahdollisista paikan päällä tehtävistä työpalveluista veloitamme 45 € + alv / tunti. Perjantaina klo 18 jälkeen sekä lauantaina, sunnuntaina ja pyhäpäivinä veloitamme 90 € + alv / tunti, jos ei muuta ole erikseen sovittu.
  3. Lisäpalvelut kuten esimerkiksi vieraiden vastaanotto, kylpypaljut, liinavaatteet, paljujen ja saunojen valmistelu kylpykuntoon, erilaiset ruokailu- ja kokouspalvelut sekä loppusiivous varataan ja laskutetaan aina erikseen kulloinkin annettavan tarjouksen perusteella. Jos asiakas haluaa tulla ennen varaustaan tutustumaan tiloihin etukäteen, veloitamme paikan päälle tulosta 125 €. Lisäpalvelut pyydämme varaamaan viimeistään 14 vrk ennen saapumispäivää. Muussa tapauksessa emme pysty takaamaan niiden saatavuutta. Ulkoporeallas on aina tilattava vähintään 14 vrk ennen saapumista, jotta pystymme takaamaan sen toimintakunnon.
  4. Varaus on asiakkaan puolelta vahvistettu, kun asiakas on ilmoittanut varauksestaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Tämän jälkeen varausta ei voi enää perua. Asiakkaan tulee maksaa varausmaksuna 30 % varauksen kokonaisarvosta varauksen yhteydessä.
  5. Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.
  6. Myyjän puolelta varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 30 % varausmaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppumaksu 70 % lähetetään viimeistään kahdeksan (8) viikkoa ennen varauksen alkua ja maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Varaus- tai loppumaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa varauksen.
  7. Mikäli asiakas ei suorita maksuja eräpäivään mennessä, on myyjällä oikeus peruuttaa varaus ilman erillistä ilmoitusta.
  8. Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Laskutuspalvelumaksu on 3,50 €/lasku. Väärinkäsitysten välttämiseksi käsittelemme laskuihin liittyviä kysymyksiä ja huomautuksia vain sähköpostitse, osoite [email protected]. Maksumuistutusten ja/tai maksuhuomautusten lähettämisestä perimme 5 €/lasku. Maksamattoman laskun perinnän hoitaa Visma Financial Solutions Oy.
  9. Asiakkaan tulee varauksensa yhteydessä ilmoittaa asianmukaiset laskutustiedot. Jos laskutusohjeita ei ole annettu, lähetämme pdf-laskun sähköpostilla. Kohteen avainkoodi voidaan luovuttaa vain asiakkaille, joiden laskut on maksettu ennen saapumispäivää. Mahdollisista asiakkaan pyytämistä muutoksista jo tehtyihin laskuihin tai laskukopioiden uudelleen lähettämisestä perimme 15 € muutosmaksun/lasku. Uudessa laskussa eräpäivä pysyy samana kuin aiemmin lähetetyssä laskussa. Jos yritysasiakkaamme ennen laskun lähettämistä edellyttää erillisten toimittajalomakkeiden täyttämistä ja/tai vastaavia hallintokustannuksia lisääviä toimenpiteitä, varaamme oikeuden veloittaa näihin kuluvasta työajasta 75 €/tunti. Postitse lähetettävistä laskuista veloitamme 5 € postituskuluja.
   Asiakkaan tulee varauksensa yhteydessä ilmoittaa asianmukaiset laskutustiedot sisältäen vähintään etunimi, sukunimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite ja pyydettäessä myös katuosoite. Myyjällä on tarvittaessa oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot.
  10. Kohde on asiakkaan käytössä normaalisti tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12. Perjantaisin saapumisaika on klo 16. Poikkeavista ajoista voidaan sopia erikseen kunkin tarjouksen yhteydessä mahdollisuuksien mukaan.
  11. Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä myyjälle.
  12. Jos asiakas ei ole tilannut loppusiivousta, mutta ei kuitenkaan ole tehnyt loppusiivouksen muistilistan mukaista loppusiivousta, varaamme oikeuden veloittaa loppusiivouksen hinnan kolminkertaisena. Jos loppusiivous on tilattu, asiakkaan tulee kuitenkin tiskata käyttämänsä astiat, laittaa roskat roskikseen ja viedä pois tuomansa ruokatarvikkeet sekä tyhjentää kylpytynnyri käytön jälkeen. Kohteen kunnon tulee olla normaalin asumisen jäljiltä. Jos asiakkaan tilaama loppusiivous vaatii normaalin siivouksen lisäksi erityistoimenpiteitä (esim. desinfiointia, oksennuksen siivousta, nestetahrojen poistoa) varaamme oikeuden veloittaa ylimääräisistä töistä 45 €/tunti.
  13. Jos asiakas ei ole tilannut liinavaatteita, asiakas huolehtii siitä, että kaikilla ryhmän jäsenillä on omat pyyhkeet, lakanat ja tyynyliina mukanaan.
  14. Jos asiakas on aiheuttanut myyjän hallitsemille kiinteistöille, alueille tai irtaimistolle vahinkoa, myyjällä on oikeus laskuttaa vahinkojen korjaamisesta aiheutuneet kustannukset. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa aiheutuneista vahingoista välittömästi. Ympäristöön kovaa melua aiheuttavat tapahtumat on kielletty. Savukoneen käyttö on ehdottomasti kielletty. Luvattomasta käytöstä veloitamme 500 € + mahdolliset kulut, jotka savukone on aiheuttanut.
  15. Mikäli asiakas kadottaa majoituskohteen avaimen, myyjällä on oikeus periä asiakkaalta siitä aiheutuvat kulut, kuitenkin vähintään 200 €. Oven avaamisesta tai muusta asiakkaasta johtuvasta huoltokäynnistä veloitetaan 75 €/käynti + 35 €/tunti + matkakorvaus 1 €/km.
  16. Majoituskohteeseen unohtuneet tavarat toimitetaan asiakkaalle postitse. Palautuksesta laskutetaan 45 € käsittely- ja postikuluja palautetun tavaran arvosta riippumatta. Löytötavaroiden noutaminen majoituskohteesta jälkikäteen ei ole mahdollista, vaan kaikki tavarat palautetaan asiakkaalle postitse. Asiakkaan tulee ilmoittaa unohtuneiden tavaroiden tuntomerkit ja palautusosoite kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
  17. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle aiheutunutta haittaa tai vahinkoa, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta esteestä, ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne). Esim. mahdollisissa ns. ylibookkaustapauksissa myyjän peruuttaessa asiakkaan varauksen myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle täysimääräisesti asiakkaan maksamat maksut, mutta ei mahdollisia välillisiä kuluja tai muita korvauksia. Jos mahdollisten reklamaatioiden selvityksiin joudutaan käyttämään ulkopuolisia asiantuntijoita, myyjä ja asiakas sitoutuvat maksamaan näistä syntyvät kulut puoliksi.
  18. Asuntoautossa tai asuntovaunussa yöpyminen ja niiden sähkönkäyttö Evon Luonnon kohteiden alueilla on sallittua, jos siihen liittyvistä ehdoista ja kustannuksista on etukäteen erikseen sovittu varauksen yhteydessä.
  19. Asuntovaunujen ja asuntoautojen sähkönkäyttö sekä sähköautojen lataus on lähtökohtaisesti kielletty. Siihen on erikseen pyydettävä lupa. Veloitamme asuntovaunujen ja asuntoautojen sähkönkäytöstä sekä sähköautojen latauksesta kertakorvauksen 15 €/auto/käyttökerta, mikäli kyseisen kohteen sähköjärjestelmä on mitoitettu sähköautojen latausta varten. Luvattomasta sähkönkäytöstä ja/tai latauksesta varaamme oikeuden veloittaa 20 €/auto/käyttökerta. Jos kohteen sähköjärjestelmä rikkoontuu asiakkaan sähkönkäytön johdosta, asiakas on velvollinen korvaamaan kaikki kustannukset.
  20. Kynttilöiden ja ulkotulien polttaminen kaikissa tiloissa sisällä tai ulkona on kielletty turvallisuussyistä.
  21. Talviaikaan asiakkaan tulee varautua siihen, että kohteisiimme johtavia teitä eikä piha-alueita pystytä auraamaan majoittumisen aikana. Lähtökohtaisesti auraus tehdään sen jälkeen, kun lunta on tullut noin 10 cm, johon asti normaalilla henkilöautolla ja nastarenkailla liikkuminen onnistuu. Kohteisiin on tuotu valmiiksi liukkauden estoon tarkoitettua hiekoitussepeliä tai vastaavaa tuotetta. Asiakkaan tulee tarvittaessa sitä kulkuväylille levittää. Erityisesti kylpypaljun ympäristön liukkaus tulee huomioida ja levittää hiekoitussepeliä tarvittaessa.
  22. Arvostamme, jos asiakkaamme eivät tuo mukanaan muovisia kertakäyttöastioita. Ne kuormittavat ympäristöä ja lisäävät jätekuormaa.
  23. Asiakas voi vapaasti tuoda kaikkiin kohteisiimme omat ruuat ja juomat sekä käyttää kunkin kohteen astioita vapaasti tai vaihtoehtoisesti tilata myyjän pitopalvelulta valmiit ateriat erillisten myyjän toimittamien ruokalistojen mukaan. Asiakas voi halutessaan käyttää myös itse valitsemaansa muuta pitopalveluyritystä edellyttäen, että ko. toimija tuo mukanaan omat astiat ja huolehtii kaikkien käyttämiensä tilojen huolellisesta loppusiivouksesta ja astioiden poisviennistä ennen varauksen päättymistä. Jos asiakas ei valitse myyjän pitopalvelua, asiakkaan tulee hoitaa kaikki kommunikaatio ao. pitopalveluyrityksen kanssa suoraan. Varaamme oikeuden veloittaa asiakkaalta mahdolliset lisätyöt, jotka johtuvat ulkopuolisen pitopalvelutoimijan käyttämisestä.
  24. Kohteissa käytetään tarpeen mukaan tuhoeläimiä karkottavia välineitä ja/tai aineita, jotta mm. hiiret ja vastaavat jyrsijät pysyisivät poissa. Asiakas hyväksyy tämän ja vastaa turvallisuudestaan kokonaan itse. Pyydämme asiakasta huomioimaan tämän erityisesti pienten lasten ja lemmikkieläinten osalta.
  25. Jos kohde on asiakkaan saapuessa siivoamatta tai siellä on puutteita, tulee asiakkaan ottaa välittömästi yhteyttä soittamalla numeroon 0207 300 888 (avoinna klo 10–18). Pyydämme myös lähettämään puutteista valokuvia sähköpostilla [email protected], jotta pystymme todentamaan ja korjaamaan puutteet.
  26. Jos asiakas on tilannut kylpypaljun omatoimisen käytön ilman täyttö- ja esilämmityspalvelua, asiakkaalla tulee olla aikaisempaa yleiskokemusta ja/tai -osaamista kylpypaljujen käytöstä sekä mukanaan tulentekovälineet. Yli 15 asteen pakkasessa emme suosittele paljujen käyttöä. Varaamme oikeuden veloittaa mahdolliset vauriokulut asiakkaalta, jos asiakas ei ole tilannut esilämmityspalvelua tai on käyttänyt kylpypaljua ohjeiden vastaisesti. Jos kylpypaljujen käyttö estyy pakkasen vuoksi, palautamme kylpypaljujen maksut kokonaisuudessaan. Asiakkaan omien ns. peräkärrypaljujen mahdollinen tuonti kohteisiimme vaatii aina luvan etukäteen.
  27. Peruutuksen sattuessa emme palauta maksuja, mutta koronaviruspandemiasta johtuvien viranomaisten määräämien rajoitusten estäessä kohteeseen saapumisen voimme vaihtaa maksetut summat lahjakorttiin, jonka voi hyödyntää minkä tahansa majoituskohteemme vuokraamiseen 31.12.2023 asti edellyttäen, että alkuperäinen varaus siirretään viimeistään 6 viikkoa ennen sen alkamista ja että se on kokonaisuudessaan maksettu. Uusi varaus tulee siirtää samoille viikonpäiville, joille alkuperäinen varaus oli tehty. Tarjoamme myös maksullisen lisäturvan koronavirusrajoitusten kiristymisen varalle.
Avaa tarjouspyyntölomake