fbpx
Majoitu, lomaile tai juhli erämaan rauhassa
Majoitu, lomaile tai juhli erämaan rauhassa

Evon Luonto tarjoaa rauhallisia ja yksityisiä majoitus-, juhla- ja lomailukäyttöön räätälöityjä yksilöllisiä kohteita Etelä-Suomen maaseudulla. Luonnon rauhaa huokuvat kohteemme sijaitsevat Helsinki-Tampere-Turku kolmion sisällä, mutta silti paikoissa, joissa ei ole ruuhkaa eikä suuria ihmisjoukkoja. Monikäyttöisissä huviloissamme asiakkaamme nauttivat täysin siemauksin omasta rauhasta ja erämaan tunnelmasta – naapureita ei meillä näy eikä kuulu.

Kaikki monitoimikohteemme on varustettu tunnelmallisilla saunoilla, nykyaikaisilla keittiöillä ja mukavilla majoitustiloilla. Laaja lisäpalveluvalikoimamme kattaa esimerkiksi kylpypaljut, loppusiivoukset ja muut työpalvelut, erähenkiset ohjelmapalvelut sekä monipuoliset ruokailupalvelut. Yksilöllisesti juuri sinulle, perheenjäsenillesi, ystävillesi tai sukulaisillesi.

Luonnon rauhassa, isolla tai pienellä porukalla
Kaipaatko rauhallista lomaa ilman melua ja ruuhkaa, silti nykyaikaiset mukavuudet käden ulottuvilla? Yksityisasiakkaille tarjoamme mahdollisuuden viettää leppoisan loman erämaisessa ympäristössä, rennoissa tiloissa, omassa rauhassa ilman muiden asiakkaiden läsnäoloa. Kaikki tilamme ovat vain sinun ja ryhmäsi käytössä.

Vuokraamme kohteitamme lähtökohtaisesti omatoimiseen käyttöön, jotta asiakkaidemme oma rauha ja yksityisyys säilyvät. Järjestämme tarvittaessa paikan päälle myös lisäpalveluita kuten ruokailut, saunojen lämmitykset, ohjelmapalveluita sekä muita työpalveluita, kunhan näistä on sovittu hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.

Monitoimihuvilamme tarjoavat oivalliset puitteet perhelomailuun vaikkapa useamman perheen porukalle. Tulkaa lapset, äidit, isät, papat, mummit ja lastenlapset! Meillä pihoilla ja ympäröivässä luonnossa voi retkeillä, kalastaa, samoilla ja ulkoilla. Tai vain olla ja rentoutua luonnon hiljaisuudesta nauttien.

Juhlat vai bileet? Meillä onnistuvat molemmat!
Meillä vietät esimerkiksi niin leppoisan perhejoulun kuin kaveriporukan vauhdikkaat juhannusbileet tai pikkujoulut erämaisessa ympäristössä, toimivissa tiloissa ja täysin omassa rauhassa. Laaja valikoimamme yksilöllisiä kohteita takaa, että kaikenlaisiin juhliin ristiäis- ja hääjuhlista syntymäpäiviin sekä bileisiin polttareista kaverijengin kalastuskisoihin löytyy juuri oikea tila!

Yksityisasiakkaille soveltuvat kohteemme ulottuvat intiimistä Evon Syväjärven erämaapiilosta jopa 100 vieraan päiväjuhliin sopiviin avariin huviloihimme Hämeenlinnan Aulangolla ja Lopen Räyskälässä. Tarjolla on myös kolme erillisten majoituskohteiden muodostamaa kokonaisuutta, jotka mahdollistavat myös suuren vierasmäärän yöpymisen juhlien yhteydessä. Nämä kokonaisuudet ovat Aulangon Rauha ja Evon Rauha Hämeenlinnassa sekä Räyskälän kohteemme Lopella. Katso kaikki kohteemme kartalla.

Yksityisasiakkaamme voivat tuoda juhliin omat pöydän antimet, sillä kaikissa kohteissamme käytössä ovat hyvin varustetut keittiöt laadukkaiden astiastojen kera. Luonnollisesti pitopalvelumme järjestää juhliville asiakkaillemme myös valmiit, maittavat tarjoilut. Pyydäthän tarjouksen, jos haluat juhliisi valmiit ruokailut – loihdimme mieluusti juuri teidän tunnelmaanne sopivan kattauksen!

Kysy lisää kohteistamme ja palveluistamme täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Näytä enemmän Näytä vähemmän
Kohteemme erämaan rauhassa
Erähenkisyyden jämäkkyysvalitsin
Lievä
Rouhea
Ronski

Räyskälän Suuri Huvila sijaitsee Lopella rauhallisen Kaartjärven rannalla reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Monitoimihuvila soveltuu yhtä hyvin jopa 100 vieraan päiväjuhliin, kuin pieniin ja intiimeihin yöpyviin lomiin tai kaveriporukan bileviikonloppuihin. Isojen ja helposti muunneltavien tilojen lisäksi Räyskälän Suuri Huvila on varustettu peräti 3 saunalla, joiden lämmössä vieraiden kelpaa nautiskella leppoisan lomapäivän tai vauhdikkaan bilepäivän päätteeksi – tai sellaisen aikana!

100 vierasta päiväkäytössä
32 vuodepaikkaa
90 km Helsingistä

Aulangon Suuri Huvila Hämeenlinnassa Aulangon Rauhan alueellamme mahdollistaa jopa 100 vieraan päivätapahtumien tai pienempien yön yli kestävien juhlien tai vaikka polttarien järjestämisen aivan Hämeenlinnan kaupungin lähettyvillä. Suuri monitoimihuvila soveltuu myös ison ja pienen porukan leppoisan erähenkiseen lomailuun, luonnonkauniin Aulangonjärven rannalla. Avarat ja ronskin erähenkiset tilat muuntuvat yhtä hyvin juhlasaliksi kuin ison ja pienen porukan mukavaksi olohuoneeksi.

100 vierasta päiväkäytössä
35 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Räyskälän Rantahuoneisto sijaitsee Lopen Räyskälässä upeassa Kaartjärven maisemassa. Huoneisto tarjoaa mainiot puitteet lomailuun, juhliin tai kaveriporukoiden virkistysviikonloppuihin! Huoneistoon kuuluu hulppea saunaosasto, johon mahtuu löylyttelemään jopa 15 saunojaa kerralla. Räyskälän Suuren Huvilan päädyssä sijaitseva huoneisto vuokrataan erillisenä, kun varaus tehdään aikaisintaan 6 viikkoa ennen saapumisajankohtaa.

15 vierasta päiväkäytössä
12 vuodepaikkaa
90 km Helsingistä

Evon Rantahuoneisto on Evon Suuren Huvilan alakerrassa sijaitseva erillinen 210 neliön huoneisto, joka on varustettu kaikilla mukavuuksilla, sekä avaralla saunaosastolla. Vuokraamme huoneistoa sekä erillisenä kohteena, että osana Suuren Huvilan ja koko Evon Rauhan alueen kokonaisuutta.  Evon Rantahuoneisto on varattavissa erillisenä kohteena, kun se varataan aikaisintaan 6 viikkoa (42 vuorokautta) ennen saapumisajankohtaa.

20 vierasta päiväkäytössä
17 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Lähdekallion Huvila on keväällä 2020 peruskorjauksesta valmistunut ainutlaatuinen huvila keskellä rauhallista maalaismaisemaa Janakkalan Leppäkoskella. Omassa rauhassa, silti lähellä Etelä-Suomen keskuksia ja liikenteen valtaväyliä. Lähdekallion Huvila soveltuu mainiosti lomailuun, perhejuhliin, bileisiin ja kaveriporukan yhdessäoloon. Kaikilla mukavuuksilla, omassa rauhassa!

22 vierasta päiväkäytössä
28 vuodepaikkaa
87 km Helsingistä

Aulangon Puistola Hämeenlinnassa sijaitsee luonnonsuojelualueella keskellä Aulangon kuuluisaa puistometsää, vain kivenheiton päässä Aulangon kylpylästä. Monikäyttöinen ja rauhallinen Puistola soveltuu erinomaisesti rauhalliseen lomanviettoon tai pienimuotoisten juhlien pitopaikaksi. Kaukana kaupungin hälinästä, silti ihan lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Puistolaa voidaan käyttää myös Aulangon Rauhan alueemme kohteissa järjestettävien tapahtumien lisämajoitustilana.

20 vierasta päiväkäytössä
15 vuodepaikkaa
105 km Helsingistä

Aulangon Rantahuvila on vuoden 2017 lopussa valmistunut monitoimihuvila Hämeenlinnassa Aulangonjärven kansallismaisemassa. Aulangon Rauhan alueellamme sijaitseva rohkean erähenkisesti sisustettu huvila on vain muutaman metrin päässä vesirajasta, omassa rauhallisessa järvenpoukamassaan. Järven toisella puolella siintää maankuulu Aulangon graniittinen näkötorni. Monitoiminen Rantahuvila soveltuu leppoisaan lomailuun, intiimeihin juhliin ja vapaa-ajasta nauttimiseen ystävien kesken. Parhaassa seurassa ja omassa rauhassa!

20 vierasta päiväkäytössä
15 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Evon Ruuhijärven kartano Hämeenlinnassa luo jyhkeät puitteet perheen tai suvun juhliin, kaveriporukan bileisiin tai vain leppoisan erähenkiseen lomailuun. Ruuhijärven monikäyttöinen kartano sijaitsee rauhallisen erämaajärven rannalla, mutta silti vain parin tunnin matkan päässä Helsingistä. Alun perin metsätyöläisten majoitusta varten pystytetty kartano on saneerattu täyttämään nykypäivän vaatimukset, mutta savottahenki elää alueella silti vahvana. Kolme saunaa ja upea hirsinen juhla-aitta kruunaavat Ruuhijärven tunnelman.

60 vierasta päiväkäytössä
25 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Evon Suuri Huvila  on uniikki monitoimihuvila keskellä maankuulua Evon aluetta Hämeenlinnassa. Entisestä riistantutkimusasemasta matkailukohteeksi saneerattu Evon Rauhan kokonaisuus yhdistää erämaan rauhan ja nykyaikaiset mukavuudet mainioiksi puitteiksi muistorikkaalle lomalle, sukujuhlalle tai kaveriporukan kokoontumiselle. Suuren metsäisen tontin ja oman metsälammen ympärillä ei naapureita näy mailla eikä halmeilla, vallitsee ainoastaan syvä rauha ja hiljaisuus!

60 vierasta päiväkäytössä
35 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Aulangon Rantala on rouhean uniikki kohde Hämeenlinnassa vain 15 metriä Aulangonjärven rantaviivasta. Sen ytimenä on noin 20 vuodepaikan upouusi monitoimihuvila, joka soveltuu monipuolisesti yksityisasiakkaidemme ympärivuotiseen käyttöön, lomanvietosta juhliin ja bileisiin! Uutta huvilaa täydentää 3 hiljattain saneerattua rakennusta. Kokonaisuus palvelee monipuolisesti hyvin erilaisia asiakasryhmiä. Aulangon Rantalan rakennukset ovat vuokrattavissa yhtenä 4 rakennuksen kokonaisuutena, tai erikseen.

30 vierasta päiväkäytössä
22 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Evon Riistahuvila on kompakti 6 vuodepaikan huvila upean Evon retkeilyalueen sydämessä Hämeenlinnassa. Omalla sähkösaunalla ja koneellistetulla keittiöllä varustettu huvila on osa Evon Rauhan alueen majoituskokonaisuutta ja soveltuu mainiosti pienen porukan lomailuun tai bileisiin. Riistahuvila soveltuu myös lisätilaksi isomman porukan juhliin tai lomanviettoon, jollaiseen on mahdollista vuokrata koko Evon Rauhan alue rakennuksineen.

8 vierasta päiväkäytössä
6 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Evon Rantahuvila on nykyaikaisesti varusteltu 10 vuodepaikan huvila Evon kansallismaiseman sydämessä Hämeenlinnassa.  Omalla saunalla ja modernilla keittiöllä varustettu huvila on osa Evon Rauhan alueen majoituskokonaisuutta ja soveltuu mainiosti pienen porukan lomailuun tai bileisiin. Rantahuvila sopii myös lisämajoitustilaksi isomman porukan kemuihin tai kekkereihin, joihin on mahdollista vuokrata koko Evon Rauhan alue rakennuksineen.

10 vierasta päiväkäytössä
10 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

EVON RAUHA on ainutlaatuinen yksityinen 7 hehtaarin ja kolmen huvilan kokonaisuus Hämeenlinnassa. Erämaisesta riistantutkimusasemasta ympärivuotiseen matkailu- ja kokouskäyttöön saneerattu alue soveltuu mainiosti suurten, jopa 100 henkilön juhlien ja perhetapahtumien järjestämiseen. Omassa rauhassa, mystisen metsälammen äärellä! Evon Rauha koostuu Evon Suuresta Huvilasta, Evon Rantahuvilasta ja Evon Riistahuvilasta. Lisäksi käytössä ovat erähenkinen rantasauna ja tapahtumatilaksi soveltuva Evon Eräliiteri. Aivan maankuulun Evon retkeilyalueen tuntumassa!

80 vierasta päiväkäytössä
50 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

AULANGON RAUHA on viiden majoituskohteemme muodostama erähenkinen kokonaisuus Hämeenlinnan Aulangolla. Aulangon Rauha on mahdollista vuokrata joko yhtenä kokonaisuutena, tai huviloita erikseen tarpeen mukaan. Aulangon Rauhan viisi monikäyttöistä kohdetta Rantahuvila, Suuri Huvila, Rantala, Rantapiilo ja Puistola soveltuvat mainiosti täyttämään vieraidemme majoitustarpeita, juhlatiloiksi tai bilemestoiksi. Myös Aulangon kylpylä, puistometsä, Sibeliuksen Metsän luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit sekä monet muut palvelut ovat kaikki lähellä!

100 vierasta päiväkäytössä
90 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Aulangon Rantapiilo on vain noin 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta sijaitseva huikean sijainnin majoituskokonaisuus Aulangon Rauhan alueen länsikulmassa. Siihen kuuluu erähenkisesti sisustettu minihuvila ja erillinen 4 henkilön majoitusaitta. Ympärivuotiseen käyttöön varusteltu minihuvila on varustettu kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Rantapiilo soveltuu pienen porukan lomanviettoon, bileisiin sekä muiden Aulangon Rauhan kohteiden lisämajoitustilaksi.

8 vierasta päiväkäytössä
8 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Evon Kaksikko on ainutlaatuisen uniikki 20 vuodepaikan kokonaisuus luonnonkauniin Evon retkeilyalueen sydämessä Hämeenlinnassa. Kahdesta vierekkäin sijaitsevasta huvilasta koostuva Evon Kaksikko sisältää 2 saunaa ja koneellistettua keittiötä, ja soveltuu mainiosti lomailuun tai vaikka kaveriporukan bileisiin. Evon Kaksikon huvilat soveltuvat myös lisätilaksi isomman ryhmän juhliin tai lomanviettoon, jolloin on mahdollista vuokrata koko Evon Rauhan alue rakennuksineen.

20 vierasta päiväkäytössä
20 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Aulangon Rantakolmikko on Hämeenlinnan upeassa Aulangonjärven kansallismaisemassa sijaitseva kolmen huvilan, rantasaunan ja kahden ympärivuotisen majoitusaitan kokonaisuus. Kaikilla nykyajan mukavuuksilla ja runsaalla majoituskapasiteetilla varustettu Rantakolmikko soveltuu mainiosti esimerkiksi isomman porukan lomailuun, perhejuhliin tai kaveriporukan bileisiin!

30 vierasta päiväkäytössä
31 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Lopen Erähuvila on Räyskälässä Hämeen järviylängön rauhassa sijaitseva ainutlaatuinen 8-kulmainen hirsikota, joka kätkee sisälleen erähenkiset tilat kaikilla mukavuuksilla. Monikäyttöinen Lopen Erähuvila on täydellinen paikka perheen tai kaveriporukan leppoisaan lomailuun tai vain rentoutumiseen omassa rauhassa. Vieressä sijaitsevat kaunis järvi ja monipuoliset ulkoilumaastot. Varusteina on muun muassa 2 saunaa, kylpypaljut ja sijainti vain runsaan tunnin päässä pääkaupunkiseudulta!

 20 vierasta päiväkäytössä
 15 vuodepaikkaa
 90 km Helsingistä

Evon Syväjärvi Hämeenlinnassa tarjoaa mahdollisuuden vuokrata ihan oma erämaajärvi, jonka salaperäisen tummille vesille kelpaa soudella kirjolohia narraamaan. Pienten ja monikäyttöisten mökkien muodostama Syväjärven kokonaisuus on omiaan erityisesti kalastamisesta pitävien perheiden ja kaveriporukoiden mökkilomailuun ja vapaa-ajanviettoon. Vieraamme, jotka kerran ovat Evon rauhalliseen Syväjärveen rakastuneet, haluavat sinne aina uudelleen!

50 vierasta päiväkäytössä
20 vuodepaikkaa
150 km Helsingistä

Evon Erähuvila sijaitsee Hämeenlinnassa suuren metsäisen tontin rauhassa, mutta silti järkevän ajomatkan päässä ruuhka-Suomen kaupunkikeskuksista. Tukkilaisromantiikkaa tihkuva mutta silti nykyaikaisesti varusteltu monitoimihuvila pihasaunoineen ja laavuineen muodostaa upean kokonaisuuden lomailuun, intiimeihin juhliin ja ystävien kanssa rentoutumiseen. Evon retkeilyalue aivan vieressä tarjoaa myös loistavat puitteet monenmoiselle erähenkiselle tekemiselle.

20 vierasta päiväkäytössä
15 vuodepaikkaa
145 km Helsingistä

Hämeen Privaatti on monitoimihuvila, joka yhdistää erämaan rauhan, vanhan ajan maaseuturomantiikan ja nykyaikaiset mukavuudet mainioiksi puitteiksi ikimuistoiselle lomalle, perhejuhlalle tai kaverijengin bileille. Hämeenlinnassa lähellä Evon maankuuluja retkeilymaastoja sijaitseva vanha maatila on saneerattu perusteellisesti, mutta silti vanhaa kunnioittaen. Ison metsäisen tontin ympärillä ei naapureita näy mailla eikä halmeilla, vallitsee vain syvä rauha!

30 vierasta päiväkäytössä
20 vuodepaikkaa
150 km Helsingistä

Aulangon Privaatti on luonnonkauniin Aulangonjärven rannassa aivan graniittista näkötornia vastapäätä sijaitseva huikean uniikki ja erähenkinen huvila. Elokuussa 2019 avattava Aulangon Privaatti on suunniteltu ensisijaisesti kesäkäyttöön ja erityisesti erähenkistä huvilaelämää arvostaville vieraillemme. Aulangon Privaatti soveltuu mainiosti pienehkön ryhmän lomanviettoon, bileisiin sekä muiden Aulangon Rauhan kohteiden lisämajoitustilaksi.

12 vierasta päiväkäytössä
13 vuodepaikkaa
110 km Helsingistä

Avaa tarjouspyyntölomake