Lomat, pidot tai bileet erämaan rauhassa
Lomat, pidot tai bileet erämaan rauhassa

Evon Luonto tarjoaa majoitus-, juhla- ja virkistyskäyttöön räätälöityjä yksilöllisiä huvilakohteita Hämeenlinnan Evolla ja Aulangolla sekä Lopen Räyskälässä. Monikäyttöisissä kohteissamme asiakkaamme nauttivat täysin siemauksin omasta rauhasta ja erämaan tunnelmasta – naapureita ei meillä näy eikä kuulu.
Kaikki monitoimikohteemme on varustettu tunnelmallisilla saunoilla, nykyaikaisilla keittiöillä ja mukavilla majoitustiloilla. Laaja lisäpalveluvalikoimamme kattaa esimerkiksi kylpypaljut, loppusiivoukset ja muut työpalvelut, erähenkiset ohjelmapalvelut sekä monipuoliset ruokailupalvelut. Yksilöllisesti juuri sinulle, perheenjäsenillesi, ystävillesi tai sukulaisillesi.

Luonnon rauhassa, isolla tai pienellä porukalla
Kaipaatko rauhallista lomaa ilman melua ja ruuhkaa, silti nykyaikaiset mukavuudet käden ulottuvilla? Yksityisasiakkaille tarjoamme mahdollisuuden viettää leppoisan loman erämaisessa ympäristössä, rennoissa tiloissa, omassa rauhassa ilman muiden asiakkaiden läsnäoloa. Kaikki tilamme ovat vain sinun ja ryhmäsi käytössä.

Monitoimihuvilamme tarjoavat oivalliset puitteet perhelomailuun vaikkapa useamman perheen porukalle. Tulkaa lapset, äidit, isät, papat, mummit ja lastenlapset! Meillä pihoilla ja ympäröivässä luonnossa voi retkeillä, kalastaa, samoilla ja ulkoilla. Tai vain olla ja rentoutua luonnon hiljaisuudesta nauttien.

Juhlat vai bileet? Meillä onnistuvat molemmat!
Meillä vietät esimerkiksi niin leppoisan perhejoulun kuin kaveriporukan vauhdikkaat juhannusbileet erämaisessa ympäristössä, toimivissa tiloissa ja täysin omassa rauhassa. Laaja valikoimamme yksilöllisiä kohteita takaa, että kaikenlaisiin juhliin ristiäis- ja hääjuhlista syntymäpäiviin sekä bileisiin polttareista kaverijengin kalastuskisoihin löytyy juuri oikea tila!

Kohteemme ulottuvat intiimistä Syväjärven erämaapiilosta jopa 100 vieraan päiväjuhliin soveltuviin avariin huviloihimme Aulangolla ja Räyskälässä. Tarjolla on myös kolme erillisten majoituskohteiden muodostamaa kokonaisuutta, jotka mahdollistavat myös suuren vierasmäärän yöpymisen juhlien yhteydessä. Nämä kokonaisuudet ovat Aulangon Rauha ja Evon Rauha Hämeenlinnassa sekä Räyskälän kohteemme Lopella.

Asiakkaamme voivat tuoda juhliin omat pöydän antimet, sillä kaikissa kohteissamme käytössä ovat hyvin varustetut keittiöt laadukkaiden astiastojen kera. Luonnollisesti pitopalvelumme järjestää juhliville asiakkaillemme myös valmiit, maittavat tarjoilut. Pyydäthän tarjouksen, jos haluat juhliisi valmiit ruokailut – loihdimme mieluusti juuri teidän tunnelmaanne sopivan kattauksen!

Kysy lisää kohteistamme ja palveluistamme täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Näytä enemmän Näytä vähemmän
Kohteemme erämaan rauhassa
Erähenkisyyden jämäkkyysvalitsin
Lievä
Rouhea
Ronski

Räyskälän Suuri Huvila sijaitsee Lopella rauhallisen Kaartjärven rannalla reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Monitoimihuvila soveltuu yhtä hyvin jopa 100 vieraan päiväjuhliin, kuin pieniin ja intiimeihin yöpyviin lomiin tai kaveriporukan bileviikonloppuihin. Isojen ja helposti muunneltavien tilojen lisäksi Räyskälän Suuri Huvila on varustettu peräti 3 saunalla, joiden lämmössä vieraiden kelpaa nautiskella leppoisan lomapäivän tai vauhdikkaan bilepäivän päätteeksi – tai sellaisen aikana!

100 vierasta päiväkäytössä 35 vuodepaikkaa

Aulangon Suuri Huvila Hämeenlinnassa Aulangon Rauhan alueellamme mahdollistaa jopa 100 vieraan päivätapahtumien tai pienempien yön yli kestävien juhlien tai vaikka polttarien järjestämisen aivan Hämeenlinnan kaupungin lähettyvillä. Suuri monitoimihuvila soveltuu myös ison ja pienen porukan leppoisan erähenkiseen lomailuun, luonnonkauniin Aulangonjärven rannalla. Avarat ja ronskin erähenkiset tilat muuntuvat yhtä hyvin juhlasaliksi kuin ison ja pienen porukan mukavaksi olohuoneeksi.

100 vierasta päiväkäytössä 35 vuodepaikkaa

Räyskälän Rantahuoneisto on tammikuussa 2019 avattava huoneisto Lopen Räyskälässä upeassa Kaartjärven maisemassa. Huoneisto tarjoaa mainiot puitteet lomailuun, juhliin tai kaveriporukoiden virkistysviikonloppuihin! Huoneistoon kuuluu hulppea saunaosasto, johon mahtuu löylyttelemään jopa 15 saunojaa kerralla. Räyskälän Suuren Huvilan päädyssä sijaitseva huoneisto vuokrataan erillisenä, kun varaus tehdään aikaisintaan 6 viikkoa ennen saapumisajankohtaa.

15 vierasta päiväkäytössä 12 vuodepaikkaa

Aulangon Puistola Hämeenlinnassa sijaitsee luonnonsuojelualueella keskellä Aulangon kuuluisaa puistometsää, vain kivenheiton päässä Aulangon kylpylästä. Monikäyttöinen ja rauhallinen Puistola soveltuu erinomaisesti rauhalliseen lomanviettoon tai pienimuotoisten juhlien pitopaikaksi. Kaukana kaupungin hälinästä, silti ihan lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Puistolaa voidaan käyttää myös Aulangon Rauhan alueemme kohteissa järjestettävien tapahtumien lisämajoitustilana.

20 vierasta päiväkäytössä 15 vuodepaikkaa

Aulangon Rantakulma on 3 rakennuksen muodostama monitoiminen kokonaisuus Hämeenlinnassa Aulangonjärven rantamaisemassa, Aulangon Rauhan alueellamme. Rantakulma soveltuu vieraillemme esimerkiksi Aulangon Suuren Huvilan tai Rantahuvilan lisämajoitustilaksi tai erikseen vuokrattuna myös leppoisaan lomailuun ja mutkattomaan vapaa-ajanviettoon. Myös Rantakulmassa on sauna, erähenkiset sisätilat ja kaikki muut nykyajan mukavuudet!

12 vierasta päiväkäytössä 10 vuodepaikkaa

Aulangon Rantahuvila on vuoden 2017 lopussa valmistunut monitoimihuvila Hämeenlinnassa Aulangonjärven kansallismaisemassa. Aulangon Rauhan alueellamme sijaitseva rohkean erähenkisesti sisustettu huvila on vain muutaman metrin päässä vesirajasta, omassa rauhallisessa järvenpoukamassaan. Järven toisella puolella siintää maankuulu Aulangon graniittinen näkötorni. Monitoiminen Rantahuvila soveltuu leppoisaan lomailuun, intiimeihin juhliin ja vapaa-ajasta nauttimiseen ystävien kesken. Parhaassa seurassa ja omassa rauhassa!

20 vierasta päiväkäytössä 15 vuodepaikkaa

Evon Ruuhijärven kartano Hämeenlinnassa luo jyhkeät puitteet perheen tai suvun juhliin, kaveriporukan bileisiin tai vain leppoisan erähenkiseen lomailuun. Ruuhijärven monikäyttöinen kartano sijaitsee rauhallisen erämaajärven rannalla, mutta silti vain parin tunnin matkan päässä Helsingistä. Alun perin metsätyöläisten majoitusta varten pystytetty kartano on saneerattu täyttämään nykypäivän vaatimukset, mutta savottahenki elää alueella silti vahvana. Kolme saunaa ja upea hirsinen juhla-aitta kruunaavat Ruuhijärven tunnelman.

60 vierasta päiväkäytössä 25 vuodepaikkaa

Evon Suuri Huvila  on uniikki monitoimihuvila keskellä maankuulua Evon aluetta Hämeenlinnassa. Entisestä riistantutkimusasemasta matkailukohteeksi saneerattu Evon Rauhan kokonaisuus yhdistää erämaan rauhan ja nykyaikaiset mukavuudet mainioiksi puitteiksi muistorikkaalle lomalle, sukujuhlalle tai kaveriporukan kokoontumiselle. Suuren metsäisen tontin ja oman metsälammen ympärillä ei naapureita näy mailla eikä halmeilla, vallitsee ainoastaan syvä rauha ja hiljaisuus!

60 vierasta päiväkäytössä 35 vuodepaikkaa

Aulangon Rantala on vappuna 2019 avattava kohde Hämeenlinnassa vain 15 metriä Aulangonjärven rantaviivasta. Sen ytimenä on noin 20 vuodepaikan upouusi monitoimihuvila, joka soveltuu monipuolisesti yksityisasiakkaidemme ympärivuotiseen käyttöön, lomanvietosta juhliin ja bileisiin! Uutta huvilaa täydentää 3 hiljattain saneerattua rakennusta. Tämä 30 vuodepaikan kokonaisuus palvelee monipuolisesti hyvin erilaisia asiakasryhmiä. Aulangon Rantalan rakennukset ovat vuokrattavissa yhtenä 4 rakennuksen kokonaisuutena, tai erikseen.

30 vierasta päiväkäytössä 30 vuodepaikkaa

Lopen Erähuvila on Räyskälässä Hämeen järviylängön rauhassa sijaitseva ainutlaatuinen 8-kulmainen hirsikota, joka kätkee sisälleen erähenkiset tilat kaikilla mukavuuksilla. Monikäyttöinen Lopen Erähuvila on täydellinen paikka perheen tai kaveriporukan leppoisaan lomailuun tai vain rentoutumiseen omassa rauhassa. Vieressä sijaitsevat kaunis järvi ja monipuoliset ulkoilumaastot. Varusteina on muun muassa 2 saunaa, kylpypaljut ja sijainti vain runsaan tunnin päässä pääkaupunkiseudulta!

20 vierasta päiväkäytössä 15 vuodepaikkaa

Hämeen Privaatti on monitoimihuvila, joka yhdistää erämaan rauhan, vanhan ajan maaseuturomantiikan ja nykyaikaiset mukavuudet mainioiksi puitteiksi ikimuistoiselle lomalle, perhejuhlalle tai kaverijengin bileille. Hämeenlinnassa lähellä Evon maankuuluja retkeilymaastoja sijaitseva vanha maatila on saneerattu perusteellisesti, mutta silti vanhaa kunnioittaen. Ison metsäisen tontin ympärillä ei naapureita näy mailla eikä halmeilla, vallitsee vain syvä rauha!

30 vierasta päiväkäytössä 20 vuodepaikkaa

Evon Syväjärvi Hämeenlinnassa tarjoaa mahdollisuuden vuokrata ihan oma erämaajärvi, jonka salaperäisen tummille vesille kelpaa soudella kirjolohia narraamaan. Pienten ja monikäyttöisten rakennusten muodostama Syväjärven kokonaisuus on omiaan erityisesti kalastamisesta pitävien perheiden ja kaveriporukoiden lomailuun ja yhteiseen vapaa-ajanviettoon. Vieraamme, jotka kerran ovat Evon rauhalliseen Syväjärveen rakastuneet, haluavat sinne aina uudelleen!

50 vierasta päiväkäytössä 20 vuodepaikkaa

Evon Erähuvila sijaitsee Hämeenlinnassa suuren metsäisen tontin rauhassa, mutta silti järkevän ajomatkan päässä ruuhka-Suomen kaupunkikeskuksista. Tukkilaisromantiikkaa tihkuva mutta silti nykyaikaisesti varusteltu monitoimihuvila pihasaunoineen ja laavuineen muodostaa upean kokonaisuuden lomailuun, intiimeihin juhliin ja ystävien kanssa rentoutumiseen. Evon retkeilyalue aivan vieressä tarjoaa myös loistavat puitteet monenmoiselle erähenkiselle tekemiselle.

20 vierasta päiväkäytössä 15 vuodepaikkaa

Avaa tarjouspyyntölomake