Evon Rantahuvila
Evon Rantahuvila

Evon Rantahuvila on valmistumassa majoitus- ja kokouskäyttöön osaksi upeaa Evon Rauhan kokonaisuutta. Huvilan tiedot ja kuvat päivitetään tälle sivulle kevättalven 2019 aikana. Asiakaskäytössä Evon Rantahuvila on alkukeväällä 2019. Varauksia luonnollisesti otamme vastaan jo nyt, kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme info@evonluonto.fi.

Vuodepaikkoja Evon Rantahuvilassa on 10 vieraalle. Huvila on varustettu reilun kokoisella olohuoneella, joka soveltuu myös kokouskäyttöön. Tilat sopivat esimerkiksi myös Evon Rauhan päärakennuksessa, Evon Suuressa Huvilassa, järjestettävän kokouksen ryhmätyötilaksi.

Evon Rantahuvilassa on myös nykyaikainen täysin varustettu keittiö astiastoineen sekä leppoisa sähkösauna, josta on suora yhteys avaralle terassille. Idyllisen Kaitalammin ranta puusaunoineen ja kylpypaljuineen on sekin vain muutaman askeleen päässä.

Vuokraamme Evon Rantahuvilaa ensisijaisesti osana Evon Rauhan kokonaisuutta sekä rajoitetusti myös erillisenä kohteenaan. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme info@evonluonto.fi.