Evon Rantahuoneisto

 • 1–20
 • 1–17
 • 4
 • 2
 • Kaitalammintie 75, 16970 Hämeenlinna
 • Evon Rauhan aluekartta
 • Maastokartta ja GPS-koordinaatit
 • Saapumisohjeet kohteeseen
 • Pinta-ala 210 neliömetriä
 • Pohjapiirros
 • Peruskorjattu 2018
 • 1–20 vierasta päiväkäytössä
 • 1–17 vuodepaikkaa
 • 4 suihkua ja 3 wc:tä
 • Koneellistettu keittiö
 • Ruokailu-, juoma- ja tarjoiluastiastot
 • Vauvan syöttötuoli
 • Omat alkoholijuomat sallittu
 • 1 puusauna, 1 sähkösauna
 • Grillikatos ja avotulisija
 • Laajakuvatelevisio (ei muita audiolaitteita)
 • Lisämaksuton 4G-wifiyhteys
 • 3 kpl 6 hlön kylpypaljuja
 • Sijainti järven rannalla
 • Veneitä käytössä kesällä
 • Kalastusmahdollisuus
 • Useita ulkoilureittejä lähialueella
 • Ilmastointi

Hintaesimerkkejä Evon Rantahuoneistossa

 • 20 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 35 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 20 hlön viikonloppu pe–su alkaen 64 €/hlö/vkl
 • 15 hlön 5 vrk loma alkaen 105 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
Kaikki tiedot

Tule majoittumaan, kokoustamaan, mökkilomailemaan tai ihan vaan rauhoittumaan luonnonkauniille Hämeenlinnan Evolle! Kaikilla mukavuuksilla varustettu Evon Rantahuoneisto on enintään 17 yöpyvän vieraan majoitus- ja kokoustilakonsepti sekä yrityksille että yksityisasiakkaille.

Evon Rantahuoneisto on Evon Suuren Huvilan alakerrassa sijaitseva erillinen 210 neliön huoneisto. Vuokraamme sitä sekä erillisenä kohteena, että osana Suuren Huvilan ja koko Evon Rauhan alueen kokonaisuutta. Huomaathan, että Evon Rantahuoneisto on varattavissa erillisenä kohteena, kun se varataan aikaisintaan 6 viikkoa (42 vuorokautta) ennen saapumisajankohtaa. 

Evon Rantahuoneiston makuuhuoneiden ikkunoista avautuu kaunis näkymä aivan Evon Suuren Huvilan edessä kimaltelevalle Kaitalammille. Huoneiston edessä sijaitsee avara maisematerassi, jossa on kaksi puulämmitteistä kylpypaljua ja suora pääsy laiturille ja uimaan. Katso huoneiston pohjapiirros.

Evon Rauhan alue sijaitsee ruuhka-Suomen keskuksista alle parin tunnin matkan päässä. Helsinkiin matkaa on 145 km ja Tampereelle 100 km. Lahteen ja Hämeenlinnan keskustaan on matkaa ainoastaan noin 50 km. Oman rauhan takaa paitsi sijainti oman yksityistien päässä, myös alueen sijainti peräti 7 hehtaarin laajuisella metsätilalla!

Evon Rauhan alueen historia juontaa 1960-luvulle, jolloin alueelle sijoitettiin valtion riistantutkimusasema. Siellä tutkittiin ja jopa kasvatettiin villieläimiä, sillä alueella sijaitsi peräti susien tarhausaitaus! Myöhemmin rakennuksia on kunnostettu ja uudistettu jatkuvasti, ja nykyisin käytössä on mm. ympäristöystävällinen maalämpöjärjestelmä. Monitoimiseen matkailu- ja kokouskäyttöön Evon Rauhan rakennukset on muunnettu vuonna 2018.

Vaikka toimitamme vieraillemme mieluusti maittavat herkut suoraan pöytään pitopalvelumme kautta, soveltuu Evon Rantahuoneisto erinomaisesti omatoimiseen kokkailuun, sillä huoneistoon kuuluu nykyaikainen ja täysin varusteltu keittiö. Salista ja keittiöstä on lisäksi suora yhteys rantaterassille. Grillailua varten käytössä ovat grillikota, terassin grillausalue ja nuotiopaikka lammen rannassa sijaitsevalla hirsisaunalla.

Rantahuoneiston toisessa päässä on nykyaikainen sähkösaunaosasto ja kivenheiton päässä rannassa lymyää autenttinen entisajan rantasauna puukiukaalla ja omalla kylpypaljullaan. Saunoista voi pulahtaa Kaitalammin vilpoiseen veteen, tai kylpypaljujen lämpöön.

OLESKELUTILA: Alakerran pääsali on varustettu 65 tuuman taulutelevisiolla ja kolmella mukavalla sohvalla, joita voidaan tarvittaessa käyttää lisävuoteina. Salin pöydän ääreen sopii noin 12 vierasta kerrallaan ruokailemaan tai vaikkapa saunan löylyjen lomassa televisiota katsomaan. Televisiota voidaan hyödyntää paitsi kokousnäyttönä, myös tietysti pelaamiseen! Kokousvieraidemme käytössä myös iso valkotaulu.

Koko Evon Rauhan alueella on nopea langaton internet-verkko, joka kattaa huviloiden lisäksi piha- ja ranta-alueet sekä alueen reunalla sijaitsevan Eräliiterin. Normaalin nettisurffailun lisäksi verkko mahdollistaa erähenkisten kokousten ja seminaarien järjestämisen myös Evon Rauhan piha-alueella!

KEITTIÖ: Astiastot löytyvät vähintään 20 vieraan ruokailuun (tarvittaessa lisämaksusta useammallekin). Varusteina ovat sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Evon Rantahuoneiston keittiö sijaitsee aivan saunaosaston vieressä, joten sen tilavassa jääkaapissa pysyvät viileinä myös saunojien virvokkeet! Alakerran keittiöstä on myös suora yhteys rantaterassin grillipaikalle.

MAJOITUSTILAT: Evon Rantahuoneistossa on yhteensä 7 makuuhuonetta, joissa on vuodepaikkoja yhteensä noin 14 henkilölle. Lisäksi pääsalin sohvilla voi nukkua yhteensä 3 henkilöä. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Tarvittaessa on myös mahdollista sijoittaa muutama varapatja lattialle.

SAUNAOSASTO, SUIHKUT JA WC-TILAT: Evon Rantahuoneiston noin 50 neliömetrin saunaosasto tarjoaa ympäri vuoden kunnon löylyt noin jopa 15 yhtäaikaiselle saunojalle. Tilava ja uniikin sisustuksen omaava sauna lämpiää nappia painamalla, ja saunasta on suora pääsy rantaterassille kylpypaljuineen, grillikodalle ja kesällä laiturilta uimaan ja talvella avantoon!

Suihkuja saunaosaston kahdessa pesuhuoneessa on 4 kappaletta ja saunassa vielä yksi suihku, jonka kautta pääsee puhtaana kylpypaljuun. Wc-istuimia tilassa on 3 kappaletta.

RANTASAUNA: Kaitalammin rannassa sijaitseva punainen hirsisauna soveltuu todellisille saunojille, jotka arvostavat perinteistä suomalaista saunameininkiä! Puulämmitteisestä saunasta on suora yhteys omalle laiturilleen, josta kelpaa roiskauttaa lampeen vilvoittelemaan. Rantasauna on varustettu omalla kylpypaljulla, juoksevalla kylmä- ja lämminvedellä sekä suihkulla. Saunan takana on perinteinen rengastulisija saunaherkkujen grillaukseen.

KYLPYPALJUT: Ranta-alueella on yhteensä 3 puilla lämpiävää kylpypaljua, joita voi vuokrata ryhmän koon ja kylpyhalujen mukaan. Kaksi paljua sijaitsee päärakennuksen terassilla ja yksi rantasaunan edessä aivan Kaitalammin rannassa. Kylpiessäkin kelpaa ihailla kaunista lampea ja sen takana avautuvaa salaperäistä metsämaisemaa. Paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

GRILLIPAIKAT: Grillausalue sijaitsee päärakennuksen rantaterassilla, kylpytynnyrien vieressä ja erillinen grillikota päärakennuksen ja rantasaunan välissä.

KALASTUS, VENEILY JA ULKOILU: Evon Rantahuoneisto sijaitsee vain noin 20 metriä Kaitalammin rannasta. Rauhallisen metsälammen rannassa ei ole muita rakennuksia, joten lammelle kelpaa lähteä soutelemaan, melomaan, SUP-lautailemaan tai kalaonnea kokeilemaan! Talvella Kaitalammin jäällä luonnollisesti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Teemme myös kohtuullista korvausta vastaan avannon, tai vaikkapa lanaamme jääpallokentän tai luisteluradan.

Aivan Evon Rauhan lähimaastossa sijaitsee myös Ylisen, Alisen ja Keskisen Rautjärven kokonaisuus. Ylisen Rautjärven rannalla noin 400 metrin päässä on asiakkaillemme kuuluva noin 40 metrin pituinen kaista yksityistä rantaviivaa, jossa käytössä on myös soutuvene.

Evon Rauha sijaitsee keskellä Evon ulkoilualuetta, jossa risteilee laaja polku- ja latuverkosto.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hintoihin sisältyvät Evon Rantahuoneiston tilat sisältäen sisäsaunan käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata rantasauna, kylpypaljut, grillipaikan ja -kodan käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrausta, ohjelmapalveluja ja ruokailupalveluja sekä työpalveluja kuten saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

PYYDÄ TARJOUS: Pyydä tarjous Evon Rantahuoneiston vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Evon Rantahuoneistossa

 • 20 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 35 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 20 hlön viikonloppu pe–su alkaen 64 €/hlö/vkl
 • 15 hlön 5 vrk loma alkaen 105 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Evon Rantahuoneisto | Etäisyyksiä ja lähikohteita

Katso kaikki etäisyydet

Erätaitokisa

Eräretkikokous

Alkaen 30 €/henkilö/vrk

Omatoimikokous

Alkaen 25 €/henkilö/vrk

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Ohjattua luontoretkeilyä

Erämaan rauhaan oppaan johdolla

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Työpalvelut

Paljunlämmityksestä kaupassakäyntiin

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!
Avaa tarjouspyyntölomake