Evon Suuri Huvila

 • 1–60
 • 1–35
 • 5
 • 2
 • Kaitalammintie 75, 16970 Hämeenlinna
 • Evon Rauhan aluekartta
 • Maastokartta ja GPS-koordinaatit
 • Saapumisohjeet kohteeseen
 • Pinta-ala 422 neliömetriä
 • Pohjapiirros
 • Peruskorjattu 2018
 • 1–60 vierasta päiväkäytössä
 • 1–35 vuodepaikkaa
 • 5 suihkua ja 5 wc:tä
 • Koneellistettu keittiö
 • Ruokailu-, juoma- ja tarjoiluastiastot
 • Vauvan syöttötuoli
 • Omat alkoholijuomat sallittu
 • 1 puusauna, 1 sähkösauna
 • Grillikatos ja 2 avotulisijaa
 • 2 laajakuva-tv:tä (ei muita audiolaitteita)
 • Lisämaksuton 4G-wifiyhteys
 • Valkotaulu kokouskäyttöön
 • Katettu tapahtumatila piha-alueella
 • 3 kylpypaljua 6 henkilölle ulkona
 • Sijainti järven rannalla
 • Veneitä käytössä kesällä
 • Kalastusmahdollisuus
 • Useita ulkoilureittejä lähialueella

Hintaesimerkkejä Evon Suuressa Huvilassa

 • 20 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 35 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 20 hlön viikonloppu pe–su alkaen 64 €/hlö/vkl
 • 15 hlön 5 vrk loma alkaen 105 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.
Kaikki tiedot

Evon Suuri Huvila sijaitsee ruuhka-Suomen keskuksista alle parin tunnin matkan päässä, sillä Helsinkiin matkaa on 145 km ja Tampereelle 100 km. Lahteen ja Hämeenlinnan keskustaan on matkaa vain noin 50 km.

Oman rauhan takaa Evon Suuren Huvilan sijainti oman yksityistien päässä peräti 7 hehtaarin laajuisella metsätilalla! Evon Suuren Huvilan lisäksi voit halutessasi vuokrata myös kaksi viereistä huvilaa käsittävän Evon Kaksikon, jolloin on yksityiskäytössänne on koko Evon Rauhan noin 7 hehtaarin alue, ja oma rauha on täydellinen! Kokonaisuuden täydentää rouhea Eräliiteri, joka soveltuu monenlaisten tapahtumien ja bileiden pitopaikaksi.

Suuren Huvilan tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi! Lisäksi alle 20 henkilön ryhmille voimme vuokrata myös pelkästään Evon Suuren Huvilan alakertaa eli Evon Rantahuoneistoa, jos varauksen alkuun on aikaa alle 6 viikkoa. Katso päärakennuksen tarkka pohjapiirros.

Evon Rauhan alueen historia juontaa 1960-luvulle, jolloin alueelle perustettiin valtion riistantutkimusasema. Siellä paitsi tutkittiin, myös kasvatettiin villieläimiä, sillä huvilan mailla sijaitsi jopa susien tarhausaitaus! Matkailu- ja kokouskäyttöön alueen rakennukset on muunnettu vuonna 2018. Ulkoiluun ja retkeilyyn ovat tarjolla kävelyetäisyydellä sijaitsevasta Evokeskuksesta lähtevät monipuoliset merkityt ulkoilureitit ja hiihtoladut. Katso kartta lähialueen ulkoilu- ja hiihtoreiteistä. Alueella kannattaa tutustua myös interaktiiviseen Evon Vesiluontopolkuun.

Vaikka järjestämme vieraillemme mieluusti maittavat herkut pitopalvelumme kautta, soveltuu Evon Suuri Huvila mainiosti omatoimiseen kokkailuun, sillä keittiöitä päärakennuksessa on käytössä kaksi.

Päärakennuksen alakerrassa on moderni sähkösaunaosasto ja kivenheiton päässä rannassa piileksii tunnelmallinen entisajan hirsisauna puukiukaalla ja omalla kylpypaljullaan. Saunoista voi pulahtaa Kaitalammin vilpoiseen veteen, tai rannassa sijaitsevien kolmen kylpypaljun lämpöön.

Pääsalit ja oleskelutilat: Päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva noin 50 neliömetrin laajuinen pääsali ja avokeittiö tarjoaa sohvineen ja ruokailuryhmineen kokous-, oleskelu- ja ruokailutilaa noin 30 henkilölle. Yläkerran pääsalissa on 65 tuuman laajakuvatelevisio, jota voidaan hyödyntää kokousnäyttönä, ja tietysti myös pelaamiseen! Kokousvieraidemme käytössä myös iso valkotaulu.

Koko Evon Rauhan alueella on nopea langaton internet-verkko, joka kattaa huviloiden lisäksi piha- ja ranta-alueet sekä alueen reunalla sijaitsevan Eräliiterin. Verkko mahdollistaakin erähenkisten kokousten ja seminaarien järjestämisen myös Evon Rauhan piha-alueella!

Yläkerrassa pääsalin vieressä sijaitseva oleskelutila ja alakerrassa saunaosaston vieressä sijaitseva alakerran pääsali leppoisine sohvaryhmineen soveltuvat kokouksen ryhmätyötiloiksi tai mukavaan oleiluun maittavan aterian tai onnistuneen kokouksen jälkeen. Myös alakerran pääsali on varustettu 65 tuuman taulutelevisiolla.

Keittiöt: Päärakennuksen molemmissa kerroksissa on täysin varustellut tupakeittiöt. Astiastot löytyvät vähintään 50 henkilön ruokailuun (tarvittaessa lisämaksusta useammallekin). Varusteina ovat sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Alakerran avokeittiö sijaitsee aivan saunaosaston vieressä, joten sen isossa jääkaapissa pysyvät viileinä myös löylyväen virvokkeet! Alakerran keittiöstä on myös suora yhteys rantaterassin grillipaikalle. Keittiöissä voidaan järjestää myös lisäpalveluna tarjolla oleva osallistava ruoanlaitto.

Majoitustilat: Päärakennuksessa on yhteensä 14 makuuhuonetta, joissa on vuodepaikkoja yhteensä noin 35 henkilölle. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Lisäksi käytössä on lisävuoteita ja varapatjoja vähintään 10 henkilölle, Kaikkiaan päärakennukseen mahtuu majoittumaan yhteensä noin 45 vierasta.

Alakerta: Mikäli haluttuun saapumisajankohtaan on aikaa alle 6 viikkoa, voidaan Evon Suuren Huvilan alakerta vuokrata myös erikseen Evon Rantahuoneistona. Alakerta sopii noin 5–20 vieraalle. Alakerrassa on käytettävissä noin 210 neliön vierastilat, joihin sisältyy 6 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö sekä 65 tuuman taulutelevisiolla ja leppoisalla sohvaryhmällä varustettu oleskelutila. Alakerran erillisvuokraukseen sisältyy myös saunaosaston ja alakerran pesu- ja wc-tilojen käyttö.

Saunaosasto, suihkut ja wc-tilat: Evon Suuren Huvilan päärakennuksen noin 50 neliömetrin saunaosasto tarjoaa ympäri vuoden leppeät löylyt noin jopa 15 yhtäaikaiselle saunojalle. Tilava ja uniikin sisustuksen omaava sauna lämpiää nappia painamalla, ja alakerrassa sijaitsevasta saunasta on suora yhteys rantaterassille kylpypaljuineen, etupihan grillikodalle ja kesällä laiturilta uimaan ja talvella avantoon!

Suihkuja saunaosaston kahdessa pesuhuoneessa on 4 kappaletta ja saunassa vielä yksi suihku, jonka kautta pääsee puhtaana kylpypaljuun. Yläkerrassa on lisäksi oma suihku molemmissa wc-tiloissa. Wc-istuimia päärakennuksessa on kaikkiaan 5 kappaletta.

Rantasauna: Kaitalammin rannassa sijaitseva perinteisen punainen hirsisauna soveltuu todellisille saunojille, jotka arvostavat perinteistä suomalaista saunameininkiä! Puulämmitteinen rantasauna on varustettu omalla kylpypaljulla, juoksevalla lämminvedellä ja suihkulla. Saunan takana on ronskin perinteinen tulisija saunamakkaroiden grillaukseen.

Kylpypaljut: Ranta-alueella on yhteensä 3 puilla lämpiävää kylpypaljua, joita voi vuokrata ryhmän koon ja kylpyhalujen mukaan. Kaksi paljua sijaitsee päärakennuksen terassilla ja yksi rantasaunan edessä aivan Kaitalammin rannassa. Paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

Grillipaikat: Grillausalue sijaitsee päärakennuksen rantaterassilla, kylpytynnyrien vieressä ja erillinen grillikota päärakennuksen ja rantasaunan välissä.

Kalastus, veneily ja ulkoilu: Evon Suuri Huvila sijaitsee vain noin 20 metriä Kaitalammin rannasta. Lammen rannassa ei ole muita rakennuksia, joten lammelle kelpaa lähteä soutelemaan, melomaan, suppailemaan tai kalaonnea kokeilemaan! Talvella Kaitalammin jäällä luonnollisesti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Teemme myös kohtuullista korvausta vastaan avannon, tai vaikkapa lanaamme jääpallokentän tai luisteluradan.

Aivan Evon Rauhan lähimaastossa sijaitsee myös Ylisen, Alisen ja Keskisen Rautjärven kokonaisuus. Ylisen Rautjärven rannalla noin 400 metrin päässä on asiakkaillemme kuuluva noin 40 metrin pituinen kaista yksityistä rantaviivaa, jossa käytössä on myös soutuvene. Hiekkarannassa voi pistäytyä uimassa, tai sieltä voi lähteä kalaan Rautjärville. Katso alueen kalastuskartta.

Hinnoittelu: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hintoihin sisältyvät Evon Rauhan päärakennuksen tilat sisältäen saunan käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata kylpypaljut, grillipaikkojen käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrausta, ohjelmapalveluja ja ruokailupalveluja sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Pyydä tarjous: Pyydä tarjous Evon Suuren Huvilan vuokrauksesta ja lisäpalveluista täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Hintaesimerkkejä Evon Suuressa Huvilassa

 • 20 hlön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 35 €/hlö/vrk
 • 12 hlön yöpyvä omatoimikokous alkaen 53 €/hlö/vrk
 • 20 hlön viikonloppu pe–su alkaen 64 €/hlö/vkl
 • 15 hlön 5 vrk loma alkaen 105 €/hlö/viikko
HUOMAUTUS: Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia alkaen-hintoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikoina. Teemme sitovan tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella. Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Evon Suuri Huvila | Etäisyyksiä ja lähikohteita

Katso kaikki etäisyydet

Erätaitokisa

Jousiammuntakisa

Kysy tarjous!

Osallistava ruoanlaitto

Osallistu, opi uutta ja nauti!

Kuljetuspalvelut

Kyydit kohteisiimme ja takaisin

Toimintaa ja rentoutumista

Hauskaa toimintaa suppailusta pilkkimiseen

Tapahtumatekniikka

Ääni-, valo- ja kuvatekniikka erilaisiin tapahtumiin

Ruokailupalvelut

Maittavat menut kaikkiin tilaisuuksiin!

Eräpakopeli

Kysy tarjous!

Välinevuokraus

Välineet hauskanpitoon ulkona ja sisällä!
Avaa tarjouspyyntölomake