Eräretkikokous

Eräretkikokous on valmiiksi räätälöity paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi sopivan taulutelevision. Lisämaksusta toimitamme kohteeseen myös fläppitaulun, siihen paperit ja paketin taulutusseja.

Eräretkikokous sisältää myös 2 tunnin opastetun luontoretken kokouskohteen lähiluonnossa Hämeenlinnassa Evolla tai Aulangolla tai Lopella Räyskälässä. Paketti on tarjolla lumettomana tai vähälumisena vuodenaikana (huhtikuusta marraskuuhun). Talvikaudella tarjoamme erillisen talviajan liikuntakokouspaketin.

Lisäksi pakettiin sisältyy kohteen perushintaan kuuluva saunan käyttö, liinavaatteet pinkkana ja pyyhkeet. Pakettiin voidaan lisähintaan liittää myös vaikkapa liinavaatteiden petaus valmiiksi sänkyihin, ruokailupalveluja sekä kunkin kohteen mukaan lisäsaunojen ja kylpypaljujen käyttö. Halutessasi myös kohteen loppusiivouksen, teemme sen tämän paketin yhteydessä erikoishintaan 150–200 € riippuen ryhmän koosta.

Eräretkikokouspaketin hinnat

* Pakettiin kuuluvan opastetun luontoretken hinta 5–10 henkilön ryhmälle on 275 €, 11–20 henkilön ryhmälle 550 €, 21–30 henkilön ryhmälle 795 € ja 31–40 henkilön ryhmälle 990 €. Suluissa on mainittu kunkin kohteen eräretkikokouspaketin vähimmäis- ja enimmäishenkilömäärät.

Luontoretkeen voidaan liittää luonnon helmassa nautittava nokipannukahvi ja -tee lisähintaan 4 €/hlö.

Sivulla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Eräretkikokouspaketin hinnat ovat voimassa maanantain ja torstain välisenä aikana. Saapuminen aikaisintaan kello 14 ja poistuminen viimeistään kello 12. Lisämaksusta saapumista voidaan aikaistaa tai poistumista myöhäistää. Huomaathan myös, että palvelu tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Avaa tarjouspyyntölomake