Omatoimikokous

Omatoimikokous on valmiiksi räätälöity paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen soveltuvan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäyttönä toimivan taulutelevision. Lisäksi pakettiin sisältyy kohteen perushintaan kuuluva saunan käyttö, liinavaatteet pinkkana ja pyyhkeet.

Lisämaksusta toimitamme kohteeseen myös fläppitaulun, siihen paperit ja paketin taulutusseja. Pakettiin voidaan lisähintaan liittää myös esimerkiksi liinavaatteiden petaus valmiiksi sänkyihin, ruokailupalveluja sekä kunkin kohteen mukaan lisäsaunojen ja kylpypaljujen käyttö.

Halutessasi myös kohteen loppusiivouksen, teemme sen tämän paketin yhteydessä erikoishintaan 150–200 € riippuen ryhmän koosta.

Omatoimikokouspaketin hinnat

* Suluissa on mainittu kunkin kohteen omatoimikokouspaketin vähimmäis- ja enimmäishenkilömäärät.

Kaikki sivuilla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Omatoimikokouspaketin hinnat ovat voimassa maanantain ja torstain välisenä aikana. Saapuminen aikaisintaan kello 14 ja poistuminen viimeistään kello 12. Lisämaksusta saapumista voidaan aikaistaa tai poistumista myöhäistää. Huomaathan myös, että palvelu tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Avaa tarjouspyyntölomake