Pikkujoulut

Ympärivuotiset kohteemme erämaan rauhassa Evolla, Aulangolla ja Lopen Räyskälässä soveltuvat erinomaisesti myös yritysten ja yksityisryhmien pikkujoulujen viettoon! Tarjoamme erähenkiset oman porukan yöpyvät pikkujoulut 10–100 henkilölle alkaen 15 €/vrk/henkilö. Pikkujoulupaketin hinta sisältää tilavuokran ja majoituksen. Luonnollisesti omat ruoat ja iloiset juomat ovat sallittuja!

Pikkujoulupakettiin sisältyy myös majoituskohteen perushintaan kuuluvan saunan käyttö. Pakettiin voidaan lisäpalveluna liittää myös mm. liinavaatteet pinkkana tai sänkyihin pedattuina, pyyhkeet, ruokailupalveluja sekä kunkin kohteen mukaan lisäsaunojen, kylpypaljujen tai pelihuoneiden käyttö. Halutessasi myös kohteen loppusiivouksen, teemme sen pikkujoulupaketin yhteydessä hintaan 150–200 € riippuen ryhmän koosta.

Ison ryhmän pikkujoulujuhliin soveltuvat Evon Suuri Huvila, Aulangon Suuri Huvila ja Räyskälän Suuri Huvila. Nämä tilat tarjoavat käyttöön runsaasti majoitus- ja saunatilaa sekä suuren salin, jossa voi pistää pystyyn ison ryhmän ruokailun tai pikkujouludiskon! Muut kohteemme Evolla, Lopella ja Aulangolla soveltuvat pienemmille ryhmille, nekin kaikilla mukavuuksilla!

Järjestämme mielellämme myös erilaisia ohjelmapalveluja, joiden myötä pikkujoulujen tunnelma nousee kattoon! Miten olisivat esimerkiksi pikkujoulut, jotka aloitetaan liikunnallisella fabike-turneella lähimaastossa tai leppoisalla eräretkellä nuotiokahvien kera? Tarjoamme mielellämme myös erilaisia vuokravälineitä polkupyörästä pokeripöytään.

Pyydä räätälöity tarjous pikkujouluista erämaan rauhassa täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@evonluonto.fi.

Avaa tarjouspyyntölomake