Pikkujoulut

Ympärivuotiset kohteemme erämaan rauhassa Evolla, Janakkalassa, Aulangolla ja Lopen Räyskälässä soveltuvat erinomaisesti myös yritysten ja yksityisryhmien pikkujoulujen viettoon! Luonnollisesti omat ruoat ja iloiset juomat ovat sallittuja! Esimerkiksi 15 henkilön yöpyvät pikkujoulupirskeet edullisimmillaan arkena 18 €/vrk/hlö! Pikkujoulupaketin hinta sisältää tilavuokran ja majoituksen.

Pikkujoulupakettiin sisältyy myös majoituskohteen perushintaan kuuluvan saunan käyttö. Pakettiin voidaan lisäpalveluna liittää myös mm. liinavaatteet pinkkana tai sänkyihin pedattuina, pyyhkeet, ruokailupalveluja sekä kunkin kohteen mukaan lisäsaunojen, kylpypaljujen tai pelihuoneiden käyttö. Halutessasi myös kohteen loppusiivouksen, teemme sen pikkujoulupaketin yhteydessä hintaan 150–200 € riippuen ryhmän koosta.

Ison ryhmän pikkujoulujuhliin soveltuvat Evon Suuri Huvila, Aulangon Suuri Huvila ja Räyskälän Suuri Huvila. Nämä tilat tarjoavat käyttöön runsaasti majoitus- ja saunatilaa sekä suuren salin, jossa voi pistää pystyyn ison ryhmän ruokailun tai pikkujouludiskon! Muut kohteemme Evolla, JanakkalassaLopella ja Aulangolla soveltuvat pienemmille ryhmille, nekin kaikilla mukavuuksilla!

Järjestämme mielellämme myös erilaisia ohjelmapalveluja, joiden myötä pikkujoulujen tunnelma nousee kattoon! Miten olisivat esimerkiksi pikkujoulut, jotka aloitetaan liikunnallisella fabike-turneella lähimaastossa tai leppoisalla eräretkellä nuotiokahvien kera? Tarjoamme mielellämme myös erilaisia vuokravälineitä polkupyörästä pokeripöytään.

Pyydä räätälöity tarjous pikkujouluista erämaan rauhassa täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Huomaathan, että lisäpalvelut tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Avaa tarjouspyyntölomake