Talviajan liikuntakokous

Talviajan liikuntakokous on paketti, joka sisältää majoituksen, kokoustamiseen sopivan tilan, pitkän pöydän ja kokousnäytöksi soveltuvan taulutelevision. Lisämaksusta toimitamme kohteeseen myös fläppitaulun, siihen paperit ja paketin taulutusseja.

Talviajan liikuntakokous sisältää valinnan mukaan joko tavalliset- tai liukulumikengät, kick spark -potkukelkat tai pilkkivälineet ryhmän omatoimiseen käyttöön. Koko ryhmä voi ottaa samat liikuntavälineet, tai ryhmän jäsenet voivat valita eri välineitä. Lisähintaan tarjolla on myös runsaasti muita vuokravälineitä.

Talviajan liikuntakokous on tarjolla talvella lumiseen aikaan (joulukuusta maaliskuuhun). Lumettomaan vuodenaikaan tarjoamme erillisen liikuntakokouspaketin.

Pakettiin sisältyy myös majoituskohteen perushintaan kuuluvan saunan käyttö, liinavaatteet pinkkana ja pyyhkeet. Pakettiin voidaan lisähintaan liittää myös mm. liinavaatteiden petaus sänkyihin, ruokailupalveluja sekä kunkin kohteen mukaan lisäsaunojen ja kylpypaljujen käyttö. Halutessasi myös kohteen loppusiivouksen, teemme sen tämän paketin yhteydessä erikoishintaan 150–200 € riippuen ryhmän koosta.

Talviajan liikuntakokouspaketin hinnat

* Suluissa on mainittu kunkin kohteen liikuntakokouspaketin vähimmäis- ja enimmäishenkilömäärät.

Sivulla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat sisältävät myös liikuntavälineiden varusteet.

Talviajan liikuntakokouspaketin hinnat ovat voimassa maanantain ja torstain välisenä aikana. Saapuminen aikaisintaan kello 14 ja poistuminen viimeistään kello 12. Lisämaksusta saapumista voidaan aikaistaa tai poistumista myöhäistää. Huomaathan myös, että palvelu tulee varata 14 vrk ennen saapumista. Saatavuuden varmistamme tilaushetkellä.

Avaa tarjouspyyntölomake